Юрист сказал, что заберут жилье

• Автор теми Автор теми Андрій
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
33
Бали
2625
Андрій не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ходив швагро до юриста, Йому юрист сказав шо він попав шо черезмене забируть хату, шоб срочно переписував на когось, а мене хай мамка теж виписує бо заберуть теж, сидять плачуть незнають шо робить, я пощитав на сьогоднішній день 20 займах около 200тисяч должен

Ходив швагро до юриста, Йому юрист сказав шо він попав шо черезмене забируть хату, шоб срочно переписував на когось, а мене хай мамка теж виписує бо заберуть теж, сидять плачуть незнають шо робить, я пощитав на сьогоднішній день 20 займах около 200тисяч должен
Ви випадково не зиЗакарпаття? Акцент рідний))

Що за брєд?!? Не ведіться, якщо Ви просто прописаний в будинку - це не означає, що в Вас будуть його забирати!!! Та і при власності свої нюанси, вони ж не об"єднаються, щоб за таку суму щось з Вас вимагати і мфо- це непонятні канторки ще й кредит беззалоговий...тож не партесь;)

Ви вже висвітлювали це питання в іншій темі,я Вам відповіла. Це в Костополі юристи таку ахінею несуть?

херовий у Вас юрист

Навпаки - чоловік сестри)))
Даааа???
Навпаки - чоловік сестри)))
А ще чоловік підказав,що то одне і те ж))))
Шва́гер, шва́ґер[1], шва́ґор, шваґро́, шва́ґров, шо́вґор, шваґерко[2] — термін свояцтва, чоловік сестри або брат дружини або чоловіка, залежно від значення уживається як є синонім свояка, шурина чи зятя. Слово «шваґер» походить (можливо, через посередництво пол. szwagier) від нім. Schwager (родич чоловічої статі зі сторони чоловіка або дружини) < сер.-в.-нім. і сер.-н.-нім. swager < дав.-в.-нім. swagur. Вважається спорідненим з прасл. *svekrъ, лат. socer («свекор»), які виводять від пра-і.е. swéḱuros («батько чоловіка», «свекор»). Менш ймовірне розглядання німецького слова як слов'янізму (svak < svojak)[3].

Даааа???

Шва́гер, шва́ґер[1], шва́ґор, шваґро́, шва́ґров, шо́вґор, шваґерко[2] — термін свояцтва, чоловік сестри або брат дружини або чоловіка, залежно від значення уживається як є синонім свояка, шурина чи зятя. Слово «шваґер» походить (можливо, через посередництво пол. szwagier) від нім. Schwager (родич чоловічої статі зі сторони чоловіка або дружини) < сер.-в.-нім. і сер.-н.-нім. swager < дав.-в.-нім. swagur. Вважається спорідненим з прасл. *svekrъ, лат. socer («свекор»), які виводять від пра-і.е. swéḱuros («батько чоловіка», «свекор»). Менш ймовірне розглядання німецького слова як слов'янізму (svak < svojak)[3].
Я скоро сама запутаюсь)))))

А я вважаю,що ще один чувак, який в загальному щось тай знає, а по суті чеше фігню...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі