Mishanja
✩ V I P ✩
- Дописи
- 1078
- Реакції
- 1365
- Бали
- 5360
Mishanja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене щось аналогічне, коли ці олені вийшли на мене, там тіло викососане з пальця, бо я брав 10 тис вроді, а вони представляли як 20. Фін х кабінет пустий, лише реєстраціяВ мене теж фін х і саме цікаве доповідає.
Телефонували мені, взяв слухавку, кажуть так і так, фін х, борг 22 000, ну можемо запропонувати щось типу 20 000 розбити на пару чи декілька платежів. Я кажу, стапе, яке тіло у фін х? вони кажуть, що це і є тіло. Я кажу, я не брав у них стільки. Юніт каже ну типу зверніться до них.
Заходжу в кабінет фін х і опача - я там чистелький біленький, немає мене там, просто і реєстрація за вказаними даними не можлива. через пару хвилин перетелефоновує коршун вже з фін х, каже типу скільки брати будете і т.д, давайте допоможу. Я кажу що я такий то такий, якого дідька в мене голий кабінет, де історія моїх позик? відповідає, що продали і в них (в Юніт) просіть документи.
Я написав на пошту в Юніт про те що прошу договір і т.д через тиждень (ось 12.03.26) прислали договір і право переуступки, є мій електроний підпис. Суть, що взяв щого у кінці серпня 2025 (майже 19000) з метою погашення іншого кредиту і йде він на погашення заборгованності від 24.06.2025 укладеним з ними ж ну і 43 грн мені на карту (подивився історію, реально зайшли були 43 грн. на дату типу видачі кредиту)
Подивився в Дії історію ел підписів, нічого не підписував у цей період.
Чи могли вони самі схемаоз такий зробити і як порадите бути в цій ситуації?
Дякую