Юніт Капітал подали до суду з сумою позову 25 000 грн

• Автор теми Автор теми Ruthless_Cat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 72

Ruthless_Cat

Форумчанин
Дописи
237
Реакції
154
Бали
343
Ruthless_Cat не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні в ЕСУД надійшло сповіщення про, що надійшла позовна заява про стягнення заборгованості за кредитним договором від Юніт Капітал.
У графі "відповідач" вони вказали моє і прізвище і ім'я з помилками, а місце проживання вже не актуальне як і контактний номер телефону.

І ось вони в позовну заяву доклали ось таку схему передачі данних по факторингу
1782736664199.webp
1782736677135.webp

1782736729368.webp

1782736797468.webp

Адвокат котрий працює на цю контору - Кукса

Тимошенко та Партнери теж працюють з цією ТОВкою

Останнє редагування:
Ну прямо моя. Тільки цифри інші і позивач ейс.
А в договорі манівео вірні ПІБ ваші?

Ну прямо моя. Тільки цифри інші і позивач ейс.
А в договорі манівео вірні ПІБ ваші?
Так

Вони робили адвокатський запит до банку на який заходили кошти за кредитом, на підтвердження чи заходили вони і чия картка і уточнення контактних данних

1782737348187.webp

лол

Суд може не побачити допущені помилки. Якщо буде ухвала про відкриття провадження, захищайтесь

а от у клопотанні про витребування доказів - не вірно

Та от якраз проблема у тому, що спочатку з бронюванням була проблема довга, через те, зароблено 0 закілька місяців, а тепер ще й ТЦК піднасрали і по фейковій повістці штраф наклали, тому на адвокаті геть коштів нема...

І бронювання дали лише на 45 днів аби врегулювати питання з ТЦК і працювати не почав тому й коштів не зароблю ще місяць +-

а от у клопотанні про витребування доказів - не вірно
Якщо суддя не виправить, то банк по ідеї не має дати докази про зарахування. Я так думаю

Самі захищайтесь, якщо Вас не влаштовує сума позову. Бо крім 25тис напевно ще адвокат та збір з 10

Якщо суддя не виправить, то банк по ідеї не має дати докази про зарахування. Я так думаю

Самі захищайтесь, якщо Вас не влаштовує сума позову. Бо крім 25тис напевно ще адвокат та збір з 10
так
10к адвокат + сбір і 25к позов

тут ще така ситуація, позов до суду за місцем проживання подали, а не за місцем реєстрації.

тому мабуть справа затягнется оскільки вже є позови на мене де справу перенаправляли на інший суд.

І ця справа не підтягуєтся у загальний перелік справ у ЄСУД

Останнє редагування:
тут ще така ситуація, позов до суду за місцем проживання подали, а не за місцем реєстрації.
тут треба адвоката питати. Напевно вам треба писати клопотання про передачу справи за підсудністю

тут треба адвоката питати. Напевно вам треба писати клопотання про передачу справи за підсудністю
це суд сам робив за мене (передавав за підсудністю)

Наразі як підказує ЮБКІ у мене 29 кредити з боргом у розмірі 700к

І звісно у мене немає коштів аби ці порги покрити

Наразі пріорітет це вирішити питання з ТЦК та ВЛК, а далі отримати знову нормальне бронювання і працювати

Назад
Угорі