Щоденник История огромного дерьма, в котором я оказалась

• Автор теми Автор теми Ksuks
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K

Ksuks

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
4
Бали
3
Ksuks не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Долго не решалась, хотя читаю, уже несколько дней. Но похоже сто без пинка и поддержки мне не справиться самой((
Все как у всех идuoтка набралась мфо , как собака блох. Пролонгировала и платила % , что то погашала но брала снова чтоб проплатить то на что не хватало , пролонгировать . И наступил такой момент , что перестала вытягивать все это .
Кредит касса 13000
Макс кредит 9000
Кредит плюс 10000
Манивео 13401
Кредит 7 10000
Слон 8800
Аванс 9000
Е гроши 10000
Бізпозика 11000
Cly 4000
Финтаргет 2000
Авира 4000
Макс 4200
Сироко финанс 1000
Милоан 7500
Іннова 3000
Милоан 2000
Милоан 5000
Незалежні фінанси 2000
selfie 3000
Швидко гроші 6000
Мультікредит 2000
Нові кредити 2000
Алекс 6000
Топ 1 7182
Все это тела из истории убки
И есть славноизвестные биты и Крипси
Биты тело 225 ( если не подводит память )
Крипси тело 100
Все вышли в просрочку …((((Крипта плюс минус месяц
Остальные до 1 месяца

Но на всем этом моя тупость не закончилась и я как человек прагматичный естественно решила воспользоваться помощью юриста … и на кого вы думаете удачливая Ксю нарвалась? Правильно laconsalting🤦‍♀️
Консультації такие прям все решим все оформим
А крипта вообще не парьтесь они вне закона-мошенники мол
И что я сделала? Правильно оплатила им 50% услуг 8500 грн
И вот с 25 апреля они типа готовят документы на реструктуризации
Понимаю что л0х и д*бил я еще так
Морально себя сожрала и довела …
Родственники есть у меня конечно но из родных сестра . Родителей и бабушек и дедушек нет. Как меня Биты там давили по началу
Но весь этот их террор не хочу естественно получать
Хотя понимаю что неизбежно
Не знаю конечно как выгребать из этого всего. Но однозначно знаю одно что я в очень огромной эмоциональной яме

Долго не решалась, хотя читаю, уже несколько дней. Но похоже сто без пинка и поддержки мне не справиться самой((
Все как у всех идuoтка набралась мфо , как собака блох. Пролонгировала и платила % , что то погашала но брала снова чтоб проплатить то на что не хватало , пролонгировать . И наступил такой момент , что перестала вытягивать все это .
Кредит касса 13000
Макс кредит 9000
Кредит плюс 10000
Манивео 13401
Кредит 7 10000
Слон 8800
Аванс 9000
Е гроши 10000
Бізпозика 11000
Cly 4000
Финтаргет 2000
Авира 4000
Макс 4200
Сироко финанс 1000
Милоан 7500
Іннова 3000
Милоан 2000
Милоан 5000
Незалежні фінанси 2000
selfie 3000
Швидко гроші 6000
Мультікредит 2000
Нові кредити 2000
Алекс 6000
Топ 1 7182
Крипси тело 100
Остальные до 1 месяца

Но на всем этом моя тупость не закончилась и я как человек прагматичный естественно решила воспользоваться помощью юриста … и на кого вы думаете удачливая Ксю нарвалась? Правильно laconsalting🤦‍♀️
Родственники есть у меня конечно но из родных сестра . Родителей и бабушек и дедушек нет. Как меня Биты там давили по началу
Не знаю конечно как выгребать из этого всего. Но однозначно знаю одно что я в очень огромной эмоциональной яме
Вітання. Ну і де тут велике лайно. Звичайна неприємна ситуація. Позиціонуйте з тимчасовими труднощами. А велике лайно щодня по тв показують і в країні відбувається також велике лайно.

Вітання. Ну і де тут велике лайно. Звичайна неприємна ситуація. Позиціонуйте з тимчасовими труднощами. А велике лайно щодня по тв показують і в країні відбувається також велике лайно.
Извините что російською. Просто мені складно на українській.
Да я все это понимаю … живу в прифронтовом в 40 км от линии фронта
Но для меня это все стало на только критично тяжело , что просто морально не могу собрать себя
Плюс не могу настроиться и рассказать мужу. Во первых он сам в своих делах сейчас в огромной жoпe, а еще и про мое « не большое д*рьмо» как вы говорите думать.
Не знаю пока как… но себя просто сожрала уже и физически и морально

Но для меня это все стало на только критично тяжело , что просто морально не могу собрать себя
Плюс не могу настроиться и рассказать мужу. Во первых он сам в своих делах сейчас в огромной жoпe, а еще и про мое « не большое д*рьмо» как вы говорите думать.
Розкажіть краще самі, бо звонілки можуть то зробити і розфарбувати. Попросіть моральної підтримки і все. Буде як буде. З часом все налагодиться.

Розкажіть краще самі, бо звонілки можуть то зробити і розфарбувати. Попросіть моральної підтримки і все. Буде як буде. З часом все налагодиться.
Мне просто интересно почти месяц просрочки по некоторым , почему не звонят третьим лицам?

А Ви хочете, щоб телефонували? 😁
Не хочу конечно. Зачем мне эти неадекваты ? Просто не пойму политику их . Кому то через день просрочки террор а кому то иолько на автопрозвоне лично?

Мне просто интересно почти месяц просрочки по некоторым , почему не звонят третьим лицам?
Будуть і дзвонити і писати, всьому свій час. Просто повний ігнор. Або платити. Якщо грошей немає то говорити немає сенсу. Чим більше ви будете з ними вести бесіди тим активніше вам будуть телефонувати, оточенню також.

Будуть і дзвонити і писати, всьому свій час. Просто повний ігнор. Або платити. Якщо грошей немає то говорити немає сенсу. Чим більше ви будете з ними вести бесіди тим активніше вам будуть телефонувати, оточенню також.

Вкладення

• IMG_1017.webp
    IMG_1017.webp
    77.6 Кб · Перегляди: 150
  • IMG_1018.webp
    IMG_1018.webp
    97.9 Кб · Перегляди: 133
  • IMG_1019.webp
    IMG_1019.webp
    100.5 Кб · Перегляди: 129
  • IMG_1020.webp
    IMG_1020.webp
    102.5 Кб · Перегляди: 117
  • IMG_1021.webp
    IMG_1021.webp
    97.1 Кб · Перегляди: 114
  • IMG_1022.webp
    IMG_1022.webp
    117.1 Кб · Перегляди: 116
  • IMG_1023.webp
    IMG_1023.webp
    86.1 Кб · Перегляди: 112
  • IMG_1024.webp
    IMG_1024.webp
    72.4 Кб · Перегляди: 109
  • IMG_1025.webp
    IMG_1025.webp
    81.1 Кб · Перегляди: 124
Не хочу конечно. Зачем мне эти неадекваты ? Просто не пойму политику их . Кому то через день просрочки террор а кому то иолько на автопрозвоне лично?
Все залежить від їх настрою. Кому як щастить 🍀

А это крипси и на этом все …. С 25 апреля

Все залежить від їх настрою. Кому як щастить 🍀
Очень странные организации. Максимально я бы сказала🤷‍♀️

Вкладення

• IMG_1026.webp
    IMG_1026.webp
    116.6 Кб · Перегляди: 130
  • IMG_1027.webp
    IMG_1027.webp
    117.3 Кб · Перегляди: 120
  • IMG_1028.webp
    IMG_1028.webp
    73.6 Кб · Перегляди: 113
  • IMG_1029.webp
    IMG_1029.webp
    92.4 Кб · Перегляди: 118
  • IMG_1030.webp
    IMG_1030.webp
    80.6 Кб · Перегляди: 102
  • IMG_1031.webp
    IMG_1031.webp
    122 Кб · Перегляди: 104
  • IMG_1032.webp
    IMG_1032.webp
    105.6 Кб · Перегляди: 102
  • IMG_1033.webp
    IMG_1033.webp
    85.5 Кб · Перегляди: 125
ну я про що й кажу. Не спілкуйтеся зовсім. Вони не законні, на них немає впливу ніхто, так як і вони на вас.

А это крипси и на этом все …. С 25 апреля

Очень странные организации. Максимально я бы сказала🤷‍♀️
Ще будуть кидати ваше фото з написом Розшук. Можливо будуть пopнoколлажи всим знайомим, це буде після 40-50 днів протермінування. Все залежить наскільки вас важко знайти в соц мережах)

З яких це пір такі чемні люди у Бітах 😁 Наче інший світ я побачила 😁
Наверное я им импонирую))

Ще будуть кидати ваше фото з написом Розшук. Можливо будуть пopнoколлажи всим знайомим, це буде після 40-50 днів протермінування. Все залежить наскільки вас важко знайти в соц мережах)
А этот с крипси вообще отмороженный. Я просто опешила сначала . Но у меня как то по жизни так , что сама себя я буду гнобить и терзать , но чтоб какое то «г…»меня обижало , сразу включается реакция встречного нападения.
Знаете лучшая защита это нападение. Так это наверное про меня

В соц мережах везде аккаунты закрытые. Но я так понимаю этим чудо людям , это не проблема

С кого лучше начинать из этого списка?

Финсфера сегодня прислали

Вкладення

• IMG_1035.webp
    IMG_1035.webp
    118.8 Кб · Перегляди: 118
  • IMG_1034.webp
    IMG_1034.webp
    132.5 Кб · Перегляди: 146
Останнє редагування:
Кредит касса 13000
Макс кредит 9000
Кредит плюс 10000
Манивео 13401
Кредит 7 10000
Слон 8800
Аванс 9000
Е гроши 10000
Бізпозика 11000
Cly 4000
Финтаргет 2000
Авира 4000
Макс 4200
Сироко финанс 1000
Милоан 7500
Іннова 3000
Милоан 2000
Милоан 5000
Незалежні фінанси 2000
selfie 3000
Швидко гроші 6000
Мультікредит 2000
Нові кредити 2000
Алекс 6000
Топ 1 7182
Крипси тело 100
Остальные до 1 месяца

Мені ця юридична компанія дуже швидко надала всі документи,там де договори фекторингу з'являються,одразу присилають нові заяви,щоб я відправила. По тихеньку на нормальних умовах закриваю. Юрист постійно на зв'язку,відповідають на усі питання,надають інформацію що до статей законодавства,якщо зі сторони колекторів починається тиск.Я й не надіялась,що за мою тупість хтось буде все розгрібати,а так супровід юриста до повних закритів

Мені вони під час консультації не казали,що все вирішать прям тут і зразу.Пояснили що це буде займати певний час і що треба цим займатись

Мені ця юридична компанія дуже швидко надала всі документи,там де договори фекторингу з'являються,одразу присилають нові заяви,щоб я відправила. По тихеньку на нормальних умовах закриваю. Юрист постійно на зв'язку,відповідають на усі питання,надають інформацію що до статей законодавства,якщо зі сторони колекторів починається тиск.Я й не надіялась,що за мою тупість хтось буде все розгрібати,а так супровід юриста до повних закритів

Мені вони під час консультації не казали,що все вирішать прям тут і зразу.Пояснили що це буде займати певний час і що треба цим займатись
Вони вас розводять на гроші, це гроші на вітер. Єдина допомога яка Вам буде потрібна, це допомога адвоката коли на вас почнуть подавати до суду.

Ніякого супроводу не існує. Чому люди цього не розуміють?

Так треба заспокоїтись і розуміти,що це не кінець світу і не найстрашніше ,що може бути в житті.Себе не гризіть,бо саме Ви в себе одна ,хочете ще здоров'я собі підірвати?Так і до психушки не далеко,потім лікуватись завжди дорого.

Вони вас розводять на гроші, це гроші на вітер. Єдина допомога яка Вам буде потрібна, це допомога адвоката коли на вас почнуть подавати до суду.

Ніякого супроводу не існує. Чому люди цього не розуміють?
Надіюсь,до суду не дійде. А так хоч консультують постійно

Ну с 25 апреля во первых эта компания не предоставила еще ни одного документа. Даже не знаю … повезло вам или это я л0х по жизни🤷‍♀️ и что самое интересное мой юрист может не выходить на связь по 2-3 дня . Я понимаю что это не служба поддержки должников а он не мой личный психолог но как бы по два дня не отвечать на вопросы из смс в телеграмме и не перезванивать чтоб проконсультировать , мне кажется это странным. Тем более за мои же деньги

Так треба заспокоїтись і розуміти,що це не кінець світу і не найстрашніше ,що може бути в житті.Себе не гризіть,бо саме Ви в себе одна ,хочете ще здоров'я собі підірвати?Так і до психушки не далеко,потім лікуватись завжди дорого.

Надіюсь,до суду не дійде. А так хоч консультують постійно
Ну с такими консультациями как у меня , то я как раз чувствую что дело дойдёт и до суда…

А еще такой вопрос . Вам эти все документы и заяви отправляют почтой или в электронном виде ? Я просто не понимаю эти сложности с пересылками… зачем ? Сейчас дия , электронные подписи а морочиться с укрпочтой🤷‍♀️

Останнє редагування:
Назад
Угорі