Исполнительный лист пришел на работу

• Автор теми Автор теми Sasha1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
Добрий день . У мене 2 написи по однрму було вирахувано 7500 грн. кошти можна буде повернути ?
для початку необхідно оскаржити напис нотаріуса, а потім подавати позов щодо повернення стягнутих коштів

Не переживайте не одна. Просто у некоторых нет уже работы
Заблаговременно устроились неофициально?
Судовий збір я так зрозумів платити всеодно прийдеться 840 грн. Але можна клопотати про те щоб його заплатив сам виконавець
Судовий збір сплачує позивач в будь-якому випадку. Інша справа, що за відповідним клопотанням сторона, що програє справу, має відшкодувати чудові витрати (а це і збір, і правнича допомога, якщо підтверджена документально). До речі, відповідачем (а відтак і відшкодовувачем) в справах про визнання ВН таким, що не підлягає виконанню, є банк/МФО, а в справах з оскарження ВП - виконавець.

Останнє редагування:
Спасибо за информацию но я так понимаю я одна такая до которой добралост МФО .
Нет, я тоже в ваших рядах, но Я воюю, спасибо папе, он же мой работодатель, не забирает эти письма счастья, что бы потянуть время!

Доброго вечора.Нашла на себе исполнительне провадження 16.09 числом.Ні чого з документів не приходило.Зараз в декрету.Що робити.І що буде дальше????

Доброго вечора.Нашла на себе исполнительне провадження 16.09 числом.Ні чого з документів не приходило.Зараз в декрету.Що робити.І що буде дальше????
а дальше готовить иск и идти в суд. отменять или ИП или ИНН

А вот если фирма на которой я работаю, фактически находиться не по юр адресу, и письма которые приходят на юр адрес мы не получаем вообще, то что будет если пришлют на фирму письмо, а мы его не получим

Назад
Угорі