Сто миллионов?99 999 584грн 30 коп вот такая цифра
Это такой минус на карте
Это збой наверно какой то. Ну или у вас ипотека жесткая
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сто миллионов?99 999 584грн 30 коп вот такая цифра
Это такой минус на карте
Зробіть скріншот на згадку))99 999 584грн 30 коп вот такая цифра
ну, я же не банк))) не могу за них ответить. по закону, при такой сумме, должны дать вам возможность пользоваться счетомЯ сама офигела, пересчитала количество цифр несколько раз.
Завтра буду выяснять откуда такая баснословная сумма.
От неё было вп на вычет из зарплаты суммы 9353 от 21 января этого года. А сегодня как оказалось появилось новое постановление на блок счетов для вычета этой суммы. Постановление от 24.08.2022 года.
Подскажите снимет ли банк арест?
серебрийская видимо всё же. вот чукча нах (исполнитель. исполняет)исполнитель Сербийская
В моно я увидела кто, а потом в Дие уже посмотрела, что добавился пункт в ВП которое есть. Т.к. сумма которая в минусе на карте Райфайзен просто бредАналогично,карту вчера заблокала.
Но сумма у меня не указана в моно.Мразота та ещё.Подарок на праздник сделала.
Це як?))Могут ли сейчас влипить ИНН и ВП, поблакировать карты и снимать проценты с дохода?

Приватні виконавці, бо один типу блохер сказав, що їм знов це розрішилиЦе як?))
І хто
![]()
ДурняПриватні виконавці, бо один типу блохер сказав, що їм знов це розрішили
Зараз ні...але ви не можете знати чи ВНН не було зроблено ще раніше. Бо це немає де подивитись. Нема таких доступних реєстрів.Тобто якщо у мене не було ИНН до 24 числа, то зараз його не можуть зробити
Може.тобто не може бути й ВП, вірно?
І чи буде в мене час, наприклад, щоб якщо перенести виплати на почту з карточки, перед блокуванням карти і перед тим, як я дізнаюсь, що на мене подали на судДурня
Зараз ні...але ви не можете знати чи ВНН не було зроблено ще раніше. Бо це немає де подивитись. Нема таких доступних реєстрів.
В мене особисто, для прикладу, було вчинено ВНН про яке я не знав. А взнав аж через рік, коли по ньому було відкрито провадження з усіма витікаючими.
Може.
Вище написав... а ще є суд, по якому теж можуть відкрити ВП
І чи буде в мене час, наприклад, щоб якщо перенести виплати на почту з карточки, перед блокуванням карти і перед тим, як я дізнаюсь, що на мене подали на судДурня
Зараз ні...але ви не можете знати чи ВНН не було зроблено ще раніше. Бо це немає де подивитись. Нема таких доступних реєстрів.
В мене особисто, для прикладу, було вчинено ВНН про яке я не знав. А взнав аж через рік, коли по ньому було відкрито провадження з усіма витікаючими.
Може.
Вище написав... а ще є суд, по якому теж можуть відкрити ВП
Ага, буде)Подзвонять,попередять))?І часто зараз роблять через суд? Чи поки воєнний час можно розлабитися по цьому питанню?
І чи буде в мене час, наприклад, щоб якщо перенести виплати на почту з карточки, перед блокуванням карти і перед тим, як я дізнаюсь, що на мене подали на суд
І чи буде в мене час, наприклад, щоб якщо перенести виплати на почту з карточки, перед блокуванням карти і перед тим, як я дізнаюсь, що на мене подали на суд
Ну я в том плане, что прийдет же какая-то бумажка )Ага, буде)Подзвонять,попередять))?
З трьох ВН,один раз прислали.Інші сама себе знаходила.Ну я в том плане, что прийдет же какая-то бумажка
Це саме ВН чи суд? Бо зараз же ВН наче не можуть ліпитиЗ трьох ВН,один раз прислали.Інші сама себе знаходила.
ВН.В суд ще поки тюфу,тюфу не пішли))Це саме ВН чи суд? Бо зараз же ВН наче не можуть ліпити
Ааа, я злякалась вже)ВН.В суд ще поки тюфу,тюфу не пішли))
Судяться,і навіть успішно)Ааа, я злякалась вже)
Сподіваюсь не підуть, бо наскільки я розумію, МФО не фанати судитися, по крайне мере, так раніше було