Исполнительная надпись, сроки

• Автор теми Автор теми KAMARYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
в міжнародному законодавстві це агресія
а агресія - це війна.
Міждународному !а ми - скільки років плясали під їхню дудку , з 14 року скільки хлопців полягло ? А депутати - хапуги,та колобаранти !

Міждународному !а ми - скільки років плясали під їхню дудку , з 14 року скільки хлопців полягло ? А депутати - хапуги,та колобаранти !
ну по деяким договорам воно вище ніж наше, самі на це погодились

ну по деяким договорам воно вище ніж наше, самі на це погодились
Та ,ну спорити -чи щось доказувати ? Архіви другої світової тільки і то частково перед війною почали оприлюднювати ,і то там ...

Що колаборанти мають спільного з строками виконання нотаріального напису?

Усім привіт! В 2018 до 2020 року нахапав кредитів як бліх, борги залишились, на щастя ВП і ніяких судів не було, так як офіційної роботи теж до цього часу не було. Яка вірогідність, що як тільки я почну отримувати офіційну зп, будут проти мене виконавчі провадження і напиши нотаріуса ?

Усім привіт! В 2018 до 2020 року нахапав кредитів як бліх, борги залишились, на щастя ВП і ніяких судів не було, так як офіційної роботи теж до цього часу не було. Яка вірогідність, що як тільки я почну отримувати офіційну зп, будут проти мене виконавчі провадження і напиши нотаріуса ?
Написи під забороною. ВП можуть відкрити тільки за рішенням суду

Написи під забороною. ВП можуть відкрити тільки за рішенням суду
Дякую, а яка вірогідність,що коллектори можуть подати до суду? бо майже усі борги їм продані. Чи які ще підводні камні можуть бути? Щоб знати , до чого бути готовим . і по зарплаті, вона будет меньшою ніж 13тис . Не знаю правда, чи це якось на щось впливає

Дякую, а яка вірогідність,що коллектори можуть подати до суду? бо майже усі борги їм продані. Чи які ще підводні камні можуть бути? Щоб знати , до чого бути готовим . і по зарплаті, вона будет меньшою ніж 13тис . Не знаю правда, чи це якось на щось впливає
Нажаль я не провидець і не знаю,що у них в головах.

Назад
Угорі