Mprodan
Форумчанин
- Дописи
- 91
- Реакції
- 27
- Бали
- 308
Mprodan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне такое писали несколько раз. А сегодня снова прислали смс, где подозрение У шахрайстви.Кредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????
реально)) етсь уже такие примерыКредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????
мне то же самое пришло, примерно в такое же время ???Кредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????
Є такий варіант розвитку подій. Але це скоріше "Сектор Приз") оціню шанс в <1%.Кредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????
А де на сайті Судової влади України,написати ПІБ?Є такий варіант розвитку подій. Але це скоріше "Сектор Приз") оціню шанс в <1%.
Просто і до цього можна бути готовим, хоча б морально. І розуміти головне - виконавчий напис нотаріуса є незаконним у випадку з нотаріально незавіреними договорами за беззаставними споживчими кредитами. Що дає змогу оскаржити його в судовому порядку.
Про всяк випадок по можливості ведіть розрахунки і зберігайте кошти готівкою (оскільки ВН передбачає тимчасовий арешт рахунків). І перевіряйте себе у реєстрах, як вірно вказали вище. Зберігайте спокій та чистіть кулемет ?
Судова влада України - реєстр судових рішень (ПІБ і за бажанням дату від, оскільки місто і район суду, особливо заочного, можуть бути будь-якими)
Єдиний реєстр боржників - реєстр боржників (ПІБ і дати народження достатньо)
Автоматизована система виконавчого провадження - реєстр виконавчих проваджень (ПІБ і дати народження достатньо)
В графі "Сторона по справі"А де на сайті Судової влади України,написати ПІБ?
Ничего они не могут.Год просрочки, пару писем и праздничные акцииКредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????
Вы знаете я заметила такую фигню,чем больше тут все боялись что влепят ИНН и обсуждали это,тем больше Инн или угроз по этому поводу начали лепить..совпадение? не думаю..Ничего они не могут.Год просрочки, пару писем и праздничные акции
Думаете?Вы знаете я заметила такую фигню,чем больше тут все боялись что влепят ИНН и обсуждали это,тем больше Инн или угроз по этому поводу начали лепить..совпадение? не думаю..
даже уверенна, от тварюки выслеживают,даже где то читала,что девушке в вайбере написали что вы на форуме писали то то и то то и такого то числа, интересно правда это? И как они поняли?Думаете?
Их очень много на этом форуме...они постоянно его читают)) новички не читают как они)))даже уверенна, от тварюки выслеживают,даже где то читала,что девушке в вайбере написали что вы на форуме писали то то и то то и такого то числа, интересно правда это? И как они поняли?
Просто капец, это уже типа как маньяки своего гнусного занятия, ужас противно... кто там вообще работает? Человек с норм. психикой не сможетИх очень много на этом форуме...они постоянно его читают)) новички не читают как они)))
Они всем наверное сегодня присылаютКредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????
У меня просрочка два месяца по ним , тело 10000 , 20 дней назад слали такое же сообщение , мониторю себя в реестре должников .Кредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????
Кредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????
допустим я готова буду оплатить тело кредита, а тут бац и надпись в таком случае я эти же деньги потрачу на ее снос. И так один человек, второй, компания вообще ничего не получит+судовой сбор оплатит или в самом худшем случае на протяжении долгих лет при девальвации гривны.. где их выгода?Вы знаете я заметила такую фигню,чем больше тут все боялись что влепят ИНН и обсуждали это,тем больше Инн или угроз по этому поводу начали лепить..совпадение? не думаю..