Исполнительная надпись по кредиту. Реальна ли?

• Автор теми Автор теми Mprodan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 3K

Mprodan

Форумчанин
Дописи
91
Реакції
27
Бали
308
Mprodan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????

Вкладення

• Screenshot_2020-06-09-09-31-22.webp
    Screenshot_2020-06-09-09-31-22.webp
    25.5 Кб · Перегляди: 303
Кредит+,1,5просрочки 9000т,7,500%,прислали мені сьогодні вот такое сообщенія,чи дійсно вони можуть зробити таке????
Мне такое писали несколько раз. А сегодня снова прислали смс, где подозрение У шахрайстви.

Я не знаю. Вони чомусь від мене відморозились. Вже неділі дві від них ніякої звісточки.

Конкретно в этой ситуации это пугалки.
А вобще смотрите себя в реестре.
Волков бояться в лес не ходить

То в них напевно розсилка сьогодні за планом така. Мені теж прийшло ?

Є такий варіант розвитку подій. Але це скоріше "Сектор Приз") оціню шанс в <1%.
Просто і до цього можна бути готовим, хоча б морально. І розуміти головне - виконавчий напис нотаріуса є незаконним у випадку з нотаріально незавіреними договорами за беззаставними споживчими кредитами. Що дає змогу оскаржити його в судовому порядку.
Про всяк випадок по можливості ведіть розрахунки і зберігайте кошти готівкою (оскільки ВН передбачає тимчасовий арешт рахунків). І перевіряйте себе у реєстрах, як вірно вказали вище. Зберігайте спокій та чистіть кулемет ?
Судова влада України - реєстр судових рішень (ПІБ і за бажанням дату від, оскільки місто і район суду, особливо заочного, можуть бути будь-якими)
Єдиний реєстр боржників - реєстр боржників (ПІБ і дати народження достатньо)
Автоматизована система виконавчого провадження - реєстр виконавчих проваджень (ПІБ і дати народження достатньо)

Є такий варіант розвитку подій. Але це скоріше "Сектор Приз") оціню шанс в <1%.
Просто і до цього можна бути готовим, хоча б морально. І розуміти головне - виконавчий напис нотаріуса є незаконним у випадку з нотаріально незавіреними договорами за беззаставними споживчими кредитами. Що дає змогу оскаржити його в судовому порядку.
Про всяк випадок по можливості ведіть розрахунки і зберігайте кошти готівкою (оскільки ВН передбачає тимчасовий арешт рахунків). І перевіряйте себе у реєстрах, як вірно вказали вище. Зберігайте спокій та чистіть кулемет ?
Судова влада України - реєстр судових рішень (ПІБ і за бажанням дату від, оскільки місто і район суду, особливо заочного, можуть бути будь-якими)
Єдиний реєстр боржників - реєстр боржників (ПІБ і дати народження достатньо)
Автоматизована система виконавчого провадження - реєстр виконавчих проваджень (ПІБ і дати народження достатньо)
А де на сайті Судової влади України,написати ПІБ?

Ничего они не могут.Год просрочки, пару писем и праздничные акции

Ничего они не могут.Год просрочки, пару писем и праздничные акции
Вы знаете я заметила такую фигню,чем больше тут все боялись что влепят ИНН и обсуждали это,тем больше Инн или угроз по этому поводу начали лепить..совпадение? не думаю..

Вы знаете я заметила такую фигню,чем больше тут все боялись что влепят ИНН и обсуждали это,тем больше Инн или угроз по этому поводу начали лепить..совпадение? не думаю..
Думаете?

даже уверенна, от тварюки выслеживают,даже где то читала,что девушке в вайбере написали что вы на форуме писали то то и то то и такого то числа, интересно правда это? И как они поняли?

даже уверенна, от тварюки выслеживают,даже где то читала,что девушке в вайбере написали что вы на форуме писали то то и то то и такого то числа, интересно правда это? И как они поняли?
Их очень много на этом форуме...они постоянно его читают)) новички не читают как они)))

Их очень много на этом форуме...они постоянно его читают)) новички не читают как они)))
Просто капец, это уже типа как маньяки своего гнусного занятия, ужас противно... кто там вообще работает? Человек с норм. психикой не сможет

У меня просрочка два месяца по ним , тело 10000 , 20 дней назад слали такое же сообщение , мониторю себя в реестре должников .

допустим я готова буду оплатить тело кредита, а тут бац и надпись в таком случае я эти же деньги потрачу на ее снос. И так один человек, второй, компания вообще ничего не получит+судовой сбор оплатит или в самом худшем случае на протяжении долгих лет при девальвации гривны.. где их выгода?

Назад
Угорі