Исполнительная надпись от Горай

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 116
  • Перегляди Перегляди 5K
А вы звонили ему?Или письмо УкрПочтой отправили?Как действуете?Или чего ждёте?

После сноса долг остаётся,через время снова ИНН или суд.
Я звонила,сказав переслати довідку з банку шо це дійсно зарплатна картка і також від себе заява

Ivanka, Деякі ( проте поки що не багато їх ) шараги після відмови по ВНН йдуть з позовом в суд. Проте й там їм можливо при гарному професійному захисті дати відсіч.

Ivanka, Деякі ( проте поки що не багато їх ) шараги після відмови по ВНН йдуть з позовом в суд. Проте й там їм можливо при гарному професійному захисті дати відсіч.
Тільки зранку думалось ну от,вроді і преміум трохи перестали тероризувати рідних, і дзвінків менше,аж щасливою людиною відчула, почувалась.І поилетів лист щастя...

Тільки зранку думалось ну от,вроді і преміум трохи перестали тероризувати рідних, і дзвінків менше,аж щасливою людиною відчула, почувалась.І поилетів лист щастя...
Від цього ніхто не застрахований.
Особисто я свідомо виходячи на протермінування знав що може й таке бути, на той момент це було малоймовірно, проте не виключено.
Отже для мене це не є несподіванкою.

Від цього ніхто не застрахований.
Особисто я свідомо виходячи на протермінування знав що може й таке бути, на той момент це було малоймовірно, проте не виключено.
Отже для мене це не є несподіванкою.
Вам в документах з надписом надсилали додаток постанову про арешт майна?

Зареєструйтесь в онлайн будинку мін юст там все є
Я в такій паніці ,що всю трусить Не розумію чи ця постанова про арешт майна усім приходить чи ні.І скільки часу після отримання документів можна подавати заяву про знос напису?

Я в такій паніці ,що всю трусить Не розумію чи ця постанова про арешт майна усім приходить чи ні.І скільки часу після отримання документів можна подавати заяву про знос напису?
Арест имущества, это стандартная процедура, в которой нет ничего страшного.
3 года у вас есть на подачу иска о признании инн такой, что не подлежит исполнению

Я вас дуже розумію,у мене теж саме від пятниці ,в пятницю після обіду себе знайшла . То я ні їсти ні про думати не можу всі вихідні проплакала,навіть почалися панічні атаки. А напис треба зносити вже,шукайте тут юриста і він вам підкаже шо і як

Арест имущества, это стандартная процедура, в которой нет ничего страшного.
Оффтоп
Но звучит-то страшно до коликов в пупке ))

Вам в документах з надписом надсилали додаток постанову про арешт майна?
В доках паперових ні, але серед постанов в реєстрі є така.
Але як вам вже пояснив Tarass - це стандартна процедура.

Останнє редагування:
А чого саме боїтеся? Майно не заберуть, це лише заборона робити якісь дії з ним. У мене виконавець шукав транспорт, який оформлений на мене, може, арештував б і його, якщо було б щось на мені))

Оффтоп
Но звучит-то страшно до коликов в пупке ))

В доках паперових ні, але серед постанов в реєстрі є така.
Але як вам вже пояснив Tarass - це стандартна процедура

Я вас дуже розумію,у мене теж саме від пятниці ,в пятницю після обіду себе знайшла . То я ні їсти ні про думати не можу всі вихідні проплакала,навіть почалися панічні атаки. А напис треба зносити вже,шукайте тут юриста і він вам підкаже шо і як

А чого саме боїтеся? Майно не заберуть, це лише заборона робити якісь дії з ним. У мене виконавець шукав транспорт, який оформлений на мене, може, арештував б і його, якщо було б щось на мені))
Ви знесли напис?

Дякую велике

Отож бо й воно ...
Підкажіть шо мені далі робити рахунки мої вже заблоковані
Через скільки часу після відкриття вп заблокували рахунки?Я також вчора побачила що відкрито вп,ще у понеділок не було,а вчора такий сюрприз

Через скільки часу після відкриття вп заблокували рахунки?Я також вчора побачила що відкрито вп,ще у понеділок не було,а вчора такий сюрприз
Десь мабуть через 1,5 року часу

Назад
Угорі