Исполнительная надпись от Горай

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 116
  • Перегляди Перегляди 5K
Babaika, не продавали. Самі подали на виконавчий напис. Тіло 6000, хотять 23. Дулю з маком отримають.
А мене продали ЄАПБ.
Babaika, не продавали. Самі подали на виконавчий напис. Тіло 6000, хотять 23. Дулю з маком отримають.
ЄАПБ читала в суди ходять ....((((((в мене там тіло 17...А скільки намотали за 8 місяціа навіть не уявляю...

Babaika, сьогодні самі були в шоці. В мене тіло 15, кредит плюс продав кредит капіталу, досі все пусто, 8 місяців прострочки, в чоловіка тіло 6000, ніяких листів про продаж не приходило, 8 місяців прострочки і сьогодні, як грім серед ясного неба, виконавчий напис в чоловіка. Нічого, перший раз не так і страшно. Зразу подзвонила Тарасу, з понеділка зносимо

Сидорчук. Про такого на форумі ніби тільки одна людина писала. Домовляйтеся з юристами на форумі, щоб частинами заплатити. Суди всеодно довго тягнуться. Усе буде добре. Я теж думала, як заплатити, якось і гроші знаходилися поступово. Тепер чекаю ще на один надпис. Я Вас розумію : важко жити на одну зарплату. У мене теж не все солодко, син випускник, треба гроші на навчання далі; я вагітна, народжувати у вересні. Ніби на карту відпускні, оздоровчі, до родові та ін. прийдуть.Але чи я їх побачу? Це питання. Не переживайте, усе поступово вирішиться. Терпіння Вам! Ми переможемо!
Как бы я поменял в его фамилии первую букву.....:письмо::sarcastic::pardon:

Усім доброго дня ,от видно і я дочекалась напису .Той самий славнозвісний Горай ,виконавець Варивода Д.В хто шо про нього чув,плачу ,мені хочеться десь пропасти,я стільки перечитала про ці всі написи,а зараз я не знаю шо робити
Дорогая, держитесь. Вы такая умница, у вас всё будет хорошо. Я вас понимаю, тоже жду " сюрпризов", и думаю, когда дождусь - сначала будет шок. Но надо сносить, и надо собраться. Крепко вас обнимаю, всё будет хорошо.

Дякую вам,розстроєна капец

Дякую,я від таких слів плачу
Нечего плакать. У меня 5 ИП и 2 суда и все ок, жизнь прекрасна. Главное, все живы и здоровы, а с этими упырями мы знаем, как себя поставить.
Хоронили- хоронили этого Горая всем форумом, три баяна порвали, а он, падлюка, откопался...(((
Не откопался, а всё ещё пока закопан. Продолжение следует.....

Дорогая, держитесь. Вы такая умница, у вас всё будет хорошо. Я вас понимаю, тоже жду " сюрпризов", и думаю, когда дождусь - сначала будет шок. Но надо сносить, и надо собраться. Крепко вас обнимаю, всё будет хорошо.
Я вам дуже дякую за підримку

Babaika, сьогодні самі були в шоці. В мене тіло 15, кредит плюс продав кредит капіталу, досі все пусто, 8 місяців прострочки, в чоловіка тіло 6000, ніяких листів про продаж не приходило, 8 місяців прострочки і сьогодні, як грім серед ясного неба, виконавчий напис в чоловіка. Нічого, перший раз не так і страшно. Зразу подзвонила Тарасу, з понеділка зносимо
Як зв'язатись з Тарасом?

Я уже скоро форум переименую в Форум Имени Тараса, блин, чтобы видели контакты. :lol:
Ну вот реально не пойму, неужели сложно прокрутить главную страницу вниз и увидеть или среди, блин, огромного множества постов Тараса просто увидеть подпись?!
Ррррррррр

Я уже скоро форум переименую в Форум Имени Тараса, блин, чтобы видели контакты. :lol:
Ну вот реально не пойму, неужели сложно прокрутить главную страницу вниз и увидеть или среди, блин, огромного множества постов Тараса просто увидеть подпись?!
Ррррррррр
надо при регистрации автоматом отправлять контакты)))

Ррррррррр
Не зліться просто люди в паніці трохи важко соображають,зі мною це весь день вже відбувається

Ррррррррр
Оффтоп
У меня уже глаз начинает дёргаться, когда вижу такие посты. :crazy:

Ррррррррр
Асуждаю до сих пор этого не сделать)))

Неприємно, але чого панікувати ? Все ж можно вирішити
Воно то так ,просто така трохи панікерша по натурі а ще мнітєльна дуже,а ше як заблокували рахунки то взагалі чуть не двинулась.А ше знаєте сама дома чол. трохи далеко на заробітках і так хочеться шоб тебе хтось обняв і сказав шо все буде добре ххоч і вже доросла але мені здається шо я дессь залишилась в дитинстві

Назад
Угорі