Исполнительная надпись онлайн финанс

Добрый вечер, в кого - то была ухвала, задовільнити частково по обеспечению по Онлайн финанс, если было отпишитесь.

Добрый вечер, в кого - то была ухвала, задовільнити частково по обеспечению по Онлайн финанс, если было отпишитесь.
Бывает, не обязательно с онлайн финанс. Смотря, что просили в обеспечении.

Да,бывает,если просить например о приостановке ИП и разблокировке карточных счетов,то могут ИП остановить,а карты не разблокировать - результат : задовольнити частково.

Усім привіт)
Ось і мені прилетів ВН...
Мене лиш цікавить одне питання,чи можуть накласти арешт на квартиру,яка була придбана рік тому і оформлена на мене.
І як бути з рахунком,на який надходять соц виплати на дитину,а саме по втраті годувальника.
В суд піду однозначно!
Просто ця новина шокувала!Випадково знайшла себе в реєстрі,повідомлень не отримувала.
Всім дякую за розуміння.

Усім привіт)
Мене лиш цікавить одне питання,чи можуть накласти арешт на квартиру,яка була придбана рік тому і оформлена на мене.
І як бути з рахунком,на який надходять соц виплати на дитину,а саме по втраті годувальника.
В суд піду однозначно!
Просто ця новина шокувала!Випадково знайшла себе в реєстрі,повідомлень не отримувала.
Всім дякую за розуміння.
Много МФО и какая просрочка ?

Багато.
Прострочені майже три роки.
Может я и не прав вы вместо того чтобы всё закрыть взяли год назад квартиру и ещё оформили её на себя ! Как то не предусмотрительно . Даже не знаю что и сказать , надо было долги гасить если были деньги, а жить на съемной квартире !

не могут
7. У разі якщо сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням, не перевищує 20 розмірів мінімальної заробітної плати, звернення стягнення на єдине житло боржника та земельну ділянку, на якій розташоване таке житло, не здійснюється. У такому разі виконавець зобов’язаний вжити заходів для виконання рішення за рахунок іншого майна боржника.
Может я и не прав вы вместо того чтобы всё закрыть взяли год назад квартиру и ещё оформили её на себя ! Как то не предусмотрительно . Даже не знаю что и сказать , надо было долги гасить если были деньги, а жить на съемной квартире !
"гениальный" совет
В суд піду однозначно!
? ? ?

Шедеврально ,гениально ,великолепно, как фамилия? :) Логика железная ...

У вас це перше?
Покому онлайни вліпили.
У мене 3 внн знесено по інших.
Перше.
Хто вліпив не знаю,яку суму хочуть теж не знаю.
Может я и не прав вы вместо того чтобы всё закрыть взяли год назад квартиру и ещё оформили её на себя ! Как то не предусмотрительно . Даже не знаю что и сказать , надо было долги гасить если были деньги, а жить на

Звичайно,що не праві!

Надіюсь ви все продали з майна,щоб борги віддати МФО)))?
Все зроблено правильно. Мама сина, якщо і наложать арешт,то ви просто не зможете її продати,подарувати)))
В мене було від них ВП ,нічого не блокували і не арештовували.
Але якщо і заблокують рахунок,візьмете виписку в банку і відправите виконавцю,щоб саме з нього зняв арешт.

Усім привіт)
В суд піду однозначно!
Всім дякую за розуміння.
К сожалению, если от онлайн финанс, то наложат арест на квартиру. Это факт. Онлайн финанс сразу просит исполнителя налаживать арест на всё- на счета, на недвижимое имущество и на автомобиль

Назад
Угорі