Исполнительная надпись нотариуса не подлежит исполнению (читать всем)

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 4K
з моменту коли я взнав то 10 днів маю на оскарження ?
Постановление об открытии ИП можно обжаловать в течении 10 рабочих дней с момента получения постановления в руки

Постановление об открытии ИП можно обжаловать в течении 10 рабочих дней с момента получения постановления в руки
якщо на руки я неотрима а взнав лиш на роботі коли зьягнули з мене

А якщо хочу оплатити виклнавче впровадження, так як сума невелика
То скільки часу є щоб його оплатити
Виконавче провадження закриється як тільки буде виконано.
В контексті : дзвоните до виконавця і вирішуєте.

Сегодня Малкова вынесла постановление на удержание из ЗП. Карты не блокировала. Походу откусит кусочек((
Адвокат в суд еще не подал. Выждала 7 дней с дня открытия ИП. На 8 дней вынесла постановление. Денег хотят. Работают быстро. Это вам не гос. исполнитель. Бесит

Дякую, а якщо вже відпоавили лист на роботу про стягнення 20%
Вирішите з виконавцем - відкличе виконавчий лист, якщо встигли утримати певну суму знову ж таки повідомляєте виконавця і вирішуєте питання.

Вирішите з виконавцем - відкличе виконавчий лист, якщо встигли утримати певну суму знову ж таки повідомляєте виконавця і вирішуєте питання.
Я запитував в нього скільки часу у мене щоб оплатити, він сказав по можливості, чи дійсно так , чи все ж таки є обмеження в тепміні оплати

Я запитував в нього скільки часу у мене щоб оплатити, він сказав по можливості, чи дійсно так ,
Я вам вище написав - виконавче провадження буде закрито як тільки буде виконано.

чи все ж таки є обмеження в тепміні оплати
У вашому випадку обмеження в терміні - це відрахування з вашої ЗП до повного погашення заборгованості.

Я вам вище написав - виконавче провадження буде закрито як тільки буде виконано.

У вашому випадку обмеження в терміні - це відрахування з вашої ЗП до повного погашення заборгованості.
Дякую!!!!

Назад
Угорі