Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Исполнительная надпись нотариуса. Как? что? почему? Что делать? Обсуждение и вопросы
Не слышал еще чтобы делали именно они надписи, но все может быть, как видите. Последнее время все больше мфо пытаются через эти надписи сбить бабок с заемщиков.
Оскаржувати можно (і треба на мій погляд) будь-який напис, в т.ч. і вчинений на банківському кредитному договорі або договорі застави, якщо Ви не згодні із сумою стягнення. Виконавчий напис вчиняється стосовно безспірних вимог, а у випадку наявності спору про право він має вирішуватися виключно у судовому порядку.
Если увидите по вам надпись от кого-то - немедленно в суд.
У этих ******, похоже, на этой неделе обострение на данную тему - мне минут 40 назад звонила обезьянка, начала вымогать оплату за займ, который я не брал (из той же шараги якобы), на предложение подать в суд и доказать, что я им что-то должен, начала вонять и кудахтать про то, что завтра сделают надпись и всё имущество по ней отберут ??
На что получила ответ, что если сделают, немедленно получат иск в суд на признание этой абсолютно незаконной надписи не подлежащей исполнению, и далее была послана на хй громко и твёрдо.?
Если увидите по вам надпись от кого-то - немедленно в суд.
У этих ******, похоже, на этой неделе обострение на данную тему - мне минут 40 назад звонила обезьянка, начала вымогать оплату за займ, который я не брал (из той же шараги якобы), на предложение подать в суд и доказать, что я им что-то должен, начала вонять и кудахтать про то, что завтра сделают надпись и всё имущество по ней отберут ??
На что получила ответ, что если сделают, немедленно получат иск в суд на признание этой абсолютно незаконной надписи не подлежащей исполнению, и далее была послана на [censure] громко и твёрдо.?
Це мабуть, через те що ми мусолимо останнім часом на форумі цю тему))) вони зрозуміли, що лбли ще не розібрались в цьому питанні і почали лякати людей.
А деякі мфо-шки від незнання Закону і звернулись до нотаруса за такими написами. А тим поx...,є робота - роблять роботу)
Post automatically merged:
Ддя тих, кого цікавить чи випустять за кордон, знайшла таку інфу:
Особи, яким можуть тимчасово обмежити виїзд з України:
громадяни України, обізнані з відомостями, які становлять державну таємницю (їм повідомляють про терміни обмежень);особи, до яких застосовано запобіжні заходи;особи, засуджені за вчинення кримінального правопорушення;особи, які ухиляються від виконання зобов’язань, покладених на них судовим рішенням або рішенням інших органів (посадових осіб), що підлягає примусовому виконанню;особи, які перебувають під адміністративним наглядом Національної поліції.
Найпоширеніші звичайно випадки заборони виїзду боржникам банків та неплатникам аліментів. Якщо по кредиту або іншому зобов’язанню, за яким винесено судове рішення про стягнення з особи боргу, Вами не виконано дане рішення та Ви неодноразово отримували звернення від виконавчої служби, то перед плануванням відпуски за кордоном обов’язково перевірте чи немає Вас у «stop – листі» пограничної служби.
Звертаємо увагу також на те, що згідно чинного законодавства обмеження виїзду за кордон проводиться не лише за рішенням суду. Тепер, наприклад, державний виконавець без звернення до суду згідно із своїм рішенням стосовно особи, яка має заборгованість по аліментам за понад 6 місяців, має право обмежити права виїзду за кордон.
Post automatically merged:
Як оскаржити заборону виїзду за кордон?
Якщо ви дізналися, що суд заборонив вам покидати територію України, необхідно оскаржити заборону до апеляційного суду. Строк оскарження - 5 днів з моменту отримання копії судового рішення про заборону виїзду. Нажаль, суди не завжди належним чином досліджують докази та в більшості випадків прислухаються до доводів державних виконавців.
Щодо вашого захисту:
- підставою для винесення ухвали про заборону виїзду закордон має бути не тільки факт наявності у боржника заборгованості, але і факт умисного ухилення від виконання рішення суду про стягнення такої заборгованості.
Для оскарження судового рішення про заборону виїзду рекомендується звернути увагу на наступні запитання:
Чи дійсно боржник ухиляється від виконання своїх зобов’язань?
Ухилення від виконання рішення суду не може бути умисним, якщо боржник немає коштів оплатити борги.
Чи ухиляється боржник від викликів державного виконавця? Зазвичай державні виконавці вказують, що боржник ухиляється від виконання рішення суду, оскільки не з’являється на виклики державного виконавця. Проте дуже часто виконавець надсилає виклики на помилкову адресу і боржник їх взагалі не отримує. В такому випадку неявка до державного виконавця не може вважатися умисною. Слід зазначити, що інколи боржник навіть не знає про наявність виконавчого провадження.
Добрый день,Сегодня обнаружил себя на сайте реестров должников,подали Веллфин,с 2000 насчитали под 90000грн,прошло более 3х лет,подскажите как себя вести,что в первую очередь нужно делать?
Ну, как вариант: мошенники могут зарегиться как ФОП или ТОВ, АО, выкупить у банков и МФО кредиты, даже погашенные или со сроком давности. С помощью частного исполнителя, арестовать, и "стягнути", по исполнительной надписи частного нотариуса, деньги со счетов.
И, пока пострадавшие по-отменяют все, слить со счетов бабло и скрыться заграницей.
Тоже самое можно сделать со счетами любого обывателя.
Утрировано, бредовато, но, вполне возможно.
Кстати, в РФ хотят обязать кредиторов, дать проблемным заёмщикам, возможность выкупать собственные кредиты по цене для каллов (факторов). И уже потом, по договорам факторинга или цессии - каллам.
И ещё, в РФ есть закон о коллекторах N230, кусочек которого у нас, в Украине, недавно появился (2133).
Законы России воровались всегда. Наши горе-депутаты сидели и тупо их перерабатывали во все времена, выдавая за свою гениальную мысль.
Так и с этим половинчатым законом 2133. А все потому, что все МФЧмо принадлежат либо самим избранникам, либо их друзьям и родственникам.
О чем их этот закон предупредил? Что дальше так оболванивать не выйдет, народ возмущается. Нужно перестраиваться и думать иначе.
А то что раньше ободрали, как липу, этот же народ, так об этом в законе ни слова.
Мне кредит касса еще год назад обещала сделать надпись но до сих пор никто ниче не сделал и апологетом пугали из кредит капитала. Эта надпись- очередное запугивание. Я так думаю на форуме есть 'крыса' которая всю эту муть зативает чтоб люди от страха платили. Я согласна что надпись могут ставить лишь на договорах подписаные в отделении в которых люди расписывались от руки, а не цифрами из смски.
Только суд. Приведу пример. Я после развода с мужем на алименты в суд подавала был исполнительный лист о взыскании с него алиментов суд ему алименты присвоил выплачивать и занес в единый реестр должников.
Хочу запитати у юристів: наскільки законним є виконавчий надпис приватного юриста щодо МФО? Якщо це протизаконно, тоді і бухгалтер порушує закон, відраховуючи кошти ща таким листом. Виходить, що будь-які шахраі можуть "організувати" такий надпис, а ми будемо змушені виплачувати???? Багато в кого з присутніх тут немає зайвих грошей на оскарження цих надписів в суді. І ще, здається мені, що ці курятники зрозумілі, що ніхто при здоровому глузді не збирається оплачувати іх ненормальні відсотки та штрафи, і тому розробили такий план дій. Коли ж і хто буде нас захищати?? Я - бюджетник, відраховую податки на утримання поліціі, судів і т.д. Що за краіна така???? Коли закінчиться це???
А якщо він поза законом? Сам договір з цими шарагами не є законним. Як же тоді виконавчий надпис за таким договопм є законним і дозволяє ще більше порушувати наші права?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.