Исполнительная надпись Фінфорс, Дорошкевич и Горай

О, Малкова? Только уволилась и сразу на вольные хлеба :) Вот д*ра не понимает, что в отличии от Дурашевич у нее нет покрвителей. Жалуйтесь на нее побольше, вот кого-кого а ее точно накажут
Не чула за неї ще нічого, але в суд хочу подавати

А що там ще думати за неї, така ж аферистка, як і Дорошкевич)) тільки в суд!
Цікаво, як ті курки живуть ? Як їм спиться, чи мучить їх совість ? Стільки людських прокльонів!!! У мене, ще немає нічого такого, але я вже ненавиджу тих кур.

Цікаво, як ті курки живуть ? Як їм спиться, чи мучить їх совість ? Стільки людських прокльонів!!! У мене, ще немає нічого такого, але я вже ненавиджу тих кур.
Совісті там нема там гроші правлять світом))
Зато, якщо ( не дай Бог!!) вам прилетить щось схоже - ви будете в повній бойовій готовності!!??

Совісті там нема там гроші правлять світом))
Зато, якщо ( не дай Бог!!) вам прилетить щось схоже - ви будете в повній бойовій готовності!!??
Я вже начиталась про тих кур. Бажаю їм геморою і т д. Просто от чесно. То все вони роблять завідомо знаючи, що то тухла справа. І як вона спить ? А вона ж чиясь донька і мама....От того і не люблю людей, гірші ніж звірі

Я вже начиталась про тих кур. Бажаю їм геморою і т д. Просто от чесно. То все вони роблять завідомо знаючи, що то тухла справа. І як вона спить ? А вона ж чиясь донька і мама....От того і не люблю людей, гірші ніж звірі
Вона забула, що існує закон бумеранга в житті)) але ще прийде час, пригадає!

Вона забула, що існує закон бумеранга в житті)) але ще прийде час, пригадає!
Ну, почитала відгуки. На роботу вона не ходить. Боїться і то мене радує, також є її особистий телефон і адреса . Думаю вона в страху живе. Не розумію хіба, для чого вона далі тим займається?

Ну, почитала відгуки. На роботу вона не ходить. Боїться і то мене радує, також є її особистий телефон і адреса . Думаю вона в страху живе. Не розумію хіба, для чого вона далі тим займається?
Нам той ,,розум" не зрозуміти??

В мене також в постанові київська адреса, але документи прийшли по адресі проживання. Нотаріус Горай, виконавець Малкова. Чого від них чекати? Планую зносити через суд. Це вже 2 ВНН. Арешт рахунку ще з першого не зняли
Горай Житомирский?

Ось і я дочекалася напису від Фінфорс і Дорошкевич з Горай а думала мине..
.коротко про себе:я в декреті, прописка київська область,відкритий тільки один соц.рахунок для дитячих, працюю офіційно, документи ще не бачила, знайшла в реєстрах.не судіть а прошу дайте відповіді хто в курсі справи на питання: що в такому випадку з роботою, по суті нема ж з чого відраховувати, зп я ж не отримую, приде лист бухгалтерії і що далі???подавати в суд як визнання тієї що не підлягає виконання я можу чи ні?і чи можна отримати дублікат цих документів про ВП, я ж так розумію без них до суду не подамо(сама просто в Києві проживаю і туди де прописана не часто їздимо??І останнє в який суд подавати, по прописці чи де проживаю фактично можна, чи це робиться в суд до якого вони відносяться???Дуже вдячна наперед за допомогу і розуміння.
Какое мфо продали финфорс?(

В мене також в постанові київська адреса, але документи прийшли по адресі проживання. Нотаріус Горай, виконавець Малкова. Чого від них чекати? Планую зносити через суд. Це вже 2 ВНН. Арешт рахунку ще з першого не зняли
У меня Горай и Малкова и указали липовою Киевскую прописку . Малкова документы прислала. ИП я снёс через суд, Малкова подала апелляцию, есть лишние деньги на судебный сбор наверное( просто тянут время). С пидаром Гораем отдельный разговор будет, хочу встречи с ним, пробил все его адреса. Сейчас в суде сношу ИНН . Думаю 99,9% суд будет за мною. Готовлю жалобы в Минюст на Малкова и Горая. Жалобу в прокуратуру. Не сидите и не ждите, обжалуйте ИП и ИНН. Пишите жалобы и этих ypoдoв станет меньше .Кстати Малкова арест не накладывала, только 20% с зп.

У меня Горай и Малкова и указали липовою Киевскую прописку . Малкова документы прислала. ИП я снёс через суд, Малкова подала апелляцию, есть лишние деньги на судебный сбор наверное( просто тянут время). С пидаром Гораем отдельный разговор будет, хочу встречи с ним, пробил все его адреса. Сейчас в суде сношу ИНН . Думаю 99,9% суд будет за мною. Готовлю жалобы в Минюст на Малкова и Горая. Жалобу в прокуратуру. Не сидите и не ждите, обжалуйте ИП и ИНН. Пишите жалобы и этих ypoдoв станет меньше .Кстати Малкова арест не накладывала, только 20% с зп.
Я тоже обджалую надпись этого житомирского и плюс дорошкевич. Тоже прописали в Киеве да прям в центре. Тоже финфорс и продал сслоун. Ухвалу получила и дорошкевич приостановила 20 проц. У нас это уже шестое ИП

Також арешт не наклали, тільки знімають з зп. Також Київська прописка
Я тоже обджалую надпись этого житомирского и плюс дорошкевич. Тоже прописали в Киеве да прям в центре. Тоже финфорс и продал сслоун. Ухвалу получила и дорошкевич приостановила 20 проц. У нас это уже шестое ИП
У мене поки що 3 ВНН. Перший —зняли кошти з рахунку, але виконавче провадження досі відкрите і в реєстрі боржників вказано інший виконавець(державний). Інші 2 треба знімати

Також арешт не наклали, тільки знімають з зп. Також Київська прописка

У мене поки що 3 ВНН. Перший —зняли кошти з рахунку, але виконавче провадження досі відкрите і в реєстрі боржників вказано інший виконавець(державний). Інші 2 треба знімати
Мы судимся. У нас ещё и приват есть. Короче полный комплект. Три раза - четыре раза в месяц ходим в суд

Какая сумма тела была в сслоани,и на какой срок сделали ИП?

Назад
Угорі