Исполнитель арестовал карту для соц выплат

• Автор теми Автор теми Ugorazdilo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Ситуация такая, в один прекрасный момент я по факту узнала,что мои счета в ПРИВАТ Банке арестованы на основании исполнительного листа от Павелкив Т.Л. Меня в известность никто и никак не поставил и об аресте я узнала спустя полтора месяца. На соц карту я получаю помощь для ребенка. Обращалась к юристу,она мне помогла написать заявление на снятие ареста с счета (соц карта), НО исполнитель арест снимать отказывается и требует документы из банка, банк в свою очередь заявляет что никакие доки исполнителям ,без их запроса,не высылает. Вот так и пинают они меня , что делать дальше? Банк мне смог предоставить только выписки по счету ,где видно откуда поступают деньги, я эти справки исполнителю отсылала,но ей это не подходит. вот так с декабря счет арестован и банк с исполнителем играют мною в пинг-понг. Кто то может что то посоветовать?
Я получила справку из Привата без проблем, что счёт социальный. Заказывала онлайн и на следующий день выслали по электронке. Если брать на отделении, то платите 100 грн. и выдают без проблем.

Ситуация такая, в один прекрасный момент я по факту узнала,что мои счета в ПРИВАТ Банке арестованы на основании исполнительного листа от Павелкив Т.Л. Меня в известность никто и никак не поставил и об аресте я узнала спустя полтора месяца. На соц карту я получаю помощь для ребенка. Обращалась к юристу,она мне помогла написать заявление на снятие ареста с счета (соц карта), НО исполнитель арест снимать отказывается и требует документы из банка, банк в свою очередь заявляет что никакие доки исполнителям ,без их запроса,не высылает. Вот так и пинают они меня , что делать дальше? Банк мне смог предоставить только выписки по счету ,где видно откуда поступают деньги, я эти справки исполнителю отсылала,но ей это не подходит. вот так с декабря счет арестован и банк с исполнителем играют мною в пинг-понг. Кто то может что то посоветовать?
Какое мфо вам заблокировало счёта?

Ну вот где люди находят таких юристов? Написала она.... Я тоже писал запрос на предоставление документов, но лишь с одной целью - указать потом в иске, что меня игнорирует исполнитель. А значит нарушает закон, прячется и т.д. Но мне прислали. Пусть выждав месяц
Подскажите, запрос только почтой с уведомлением о вручении или сойдёт и e-mail с просьбой выслать на електронку копии ??
Можно ли самому прийти в офис постучать в дверь и потребовать в тот же день документы ?

Подскажите, запрос только почтой с уведомлением о вручении или сойдёт и e-mail с просьбой выслать на електронку копии ??
Можно ли самому прийти в офис постучать в дверь и потребовать в тот же день документы ?
Или лично или по почте заказным с описью.

У меня похожая ситуация до сих пор с Дорошкевич...нужно обжаловать в суде ИП если нарушена территориальность..
Дорошкева в суде говорит что не обязана проверять адрес ! Типа нотариус дал ИНН вот она и законопослушный нотар все выполняет
Відповідач зауважує, що чинною редакцією Закону України "Про виконавче провадження" не передбачено обов`язку приватного виконавця щодо перевірки будь-якої інформації стосовно боржника до відкриття виконавчого провадження. Отже, відсутні підстави для скасування постанови ... Просить відмовити у задоволенні позову.

Третя особа - ТОВ "Фінфорс", належним чином повідомлена про відкриття провадження у справі, не надала суду пояснень на позовну заяву.

Ухвала про призначення судового засідання на 31.03.2020 направлена ТОВ "Фінфорс" рекомендованим повідомленням про вручення поштового відправлення та повернута до суду із відміткою Укрпошти "за закінченням встановленого строку зберігання".
Или лично или по почте заказным с описью.
При личном запросе все равно нужна заява и договорится заранее или у них в офисе открыто и они всегда рады помочь ? ))

Користуйтесь Кредо-Банк, вони тількичерез суд дозволяють арешт.

Пишіть скарги на приватного нотаріуса і приватного виконавця в Мінюст України!!! Зразки візьміть тут на форумі чи порадьтесь у юриста! Напишіть скаргу на приватбанк в НБУ!!! Пишіть рекомендованим листом "Укрпошти", або отримайте в приватбанку кваліфікований електронний підпис і пишіть в електронній формі через особистий кабінет в Мінюсті!!! Моніторте себе в базах, цікавтесь, вчіть закони, без Вас ніхто Вам не допоможе!!!

А,может Дорошкевич высчитывать из соцвыплат и выплат с ЦЗ?Просто у меня доход-это соцвыплаты на детей и с биржи.Может в скором времени еще и алименты добавятся.

А,может Дорошкевич высчитывать из соцвыплат и выплат с ЦЗ?Просто у меня доход-это соцвыплаты на детей и с биржи.Может в скором времени еще и алименты добавятся.

Кошти, на які не може бути звернено стягнення

1. Стягнення не може бути звернено на такі виплати:

1) вихідну допомогу, що виплачується в разі звільнення працівника;

2) компенсацію працівнику витрат у зв’язку з переведенням, направленням на роботу до іншої місцевості чи службовим відрядженням;

3) польове забезпечення, надбавки до заробітної плати, інші кошти, що виплачуються замість добових і квартирних;

4) матеріальну допомогу особам, які втратили право на допомогу по безробіттю;

5) допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами;

6) одноразову допомогу у зв’язку з народженням дитини;

7) допомогу при усиновленні дитини;

8) допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;

9) допомогу на дітей одиноким матерям;

10) допомогу особам, зайнятим доглядом трьох і більше дітей віком до 16 років, по догляду за дитиною з інвалідністю, по тимчасовій непрацездатності у зв’язку з доглядом за хворою дитиною, а також на іншу допомогу на дітей, передбачену законом;

11) допомогу на лікування;

12) допомогу на поховання;

13) щомісячну грошову допомогу у зв’язку з обмеженням споживання продуктів харчування місцевого виробництва та особистого підсобного господарства громадян, які проживають на території, що зазнала радіоактивного забруднення;

14) дотації на обіди, придбання путівок до санаторіїв і будинків відпочинку за рахунок фонду споживання.

2. Стягнення не здійснюється також із сум:

1) неоподатковуваного розміру матеріальної допомоги;

2) грошової компенсації за видане обмундирування і натуральне постачання;

3) вихідної допомоги в разі звільнення (виходу у відставку) з військової служби, служби в поліції та Державної кримінально-виконавчої служби України, а також грошового забезпечення, що не має постійного характеру, та в інших випадках, передбачених законом;

4) одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві;

5) грошової допомоги, пов’язаної з безоплатним забезпеченням протезування (ортезування) учасника антитерористичної операції, учасника здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, які втратили функціональні можливості кінцівок, благодійної допомоги, отриманої зазначеними особами, незалежно від її розміру та джерела походження.

На допомогу з державного соціального страхування, що виплачується в разі тимчасової непрацездатності та в інших випадках, допомогу по безробіттю та соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства, призначену відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю", стягнення може бути звернено виключно за рішеннями про стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, а також втратою годувальника.

Кошти, на які не може бути звернено стягнення

1. Стягнення не може бути звернено на такі виплати:

1) вихідну допомогу, що виплачується в разі звільнення працівника;

2) компенсацію працівнику витрат у зв’язку з переведенням, направленням на роботу до іншої місцевості чи службовим відрядженням;

3) польове забезпечення, надбавки до заробітної плати, інші кошти, що виплачуються замість добових і квартирних;

4) матеріальну допомогу особам, які втратили право на допомогу по безробіттю;

5) допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами;

6) одноразову допомогу у зв’язку з народженням дитини;

7) допомогу при усиновленні дитини;

8) допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;

9) допомогу на дітей одиноким матерям;

10) допомогу особам, зайнятим доглядом трьох і більше дітей віком до 16 років, по догляду за дитиною з інвалідністю, по тимчасовій непрацездатності у зв’язку з доглядом за хворою дитиною, а також на іншу допомогу на дітей, передбачену законом;

11) допомогу на лікування;

12) допомогу на поховання;

13) щомісячну грошову допомогу у зв’язку з обмеженням споживання продуктів харчування місцевого виробництва та особистого підсобного господарства громадян, які проживають на території, що зазнала радіоактивного забруднення;

14) дотації на обіди, придбання путівок до санаторіїв і будинків відпочинку за рахунок фонду споживання.

2. Стягнення не здійснюється також із сум:

1) неоподатковуваного розміру матеріальної допомоги;

2) грошової компенсації за видане обмундирування і натуральне постачання;

3) вихідної допомоги в разі звільнення (виходу у відставку) з військової служби, служби в поліції та Державної кримінально-виконавчої служби України, а також грошового забезпечення, що не має постійного характеру, та в інших випадках, передбачених законом;

4) одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві;

5) грошової допомоги, пов’язаної з безоплатним забезпеченням протезування (ортезування) учасника антитерористичної операції, учасника здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, які втратили функціональні можливості кінцівок, благодійної допомоги, отриманої зазначеними особами, незалежно від її розміру та джерела походження.

На допомогу з державного соціального страхування, що виплачується в разі тимчасової непрацездатності та в інших випадках, допомогу по безробіттю та соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства, призначену відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю", стягнення може бути звернено виключно за рішеннями про стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, а також втратою годувальника.
Спасибо большое за разьяснение.А то,увидела в АСВП,что она делала запрос на счет моего дохода.Не много не по себе стало.Вы меня успокоили?

Спасибо большое за разьяснение.А то,увидела в АСВП,что она делала запрос на счет моего дохода.Не много не по себе стало.Вы меня успокоили?
всегда пожалуйста)))
только не забывайте, что одаренные исполнители, при аресте счетов, могут все списать под 0, не зависимо от вида платежей которые туда заходят

Кому то соц выплаты на почту перевели?в сентябре поеду передавать доки,хочу перевести,но читала что не переводят или не переводили кому то!

всегда пожалуйста)))
только не забывайте, что одаренные исполнители, при аресте счетов, могут все списать под 0, не зависимо от вида платежей которые туда заходят
Я знаю,благодаря форуму и в частности Вас?Завтра позвоню адвокату и буду готовиться к суду.А,то я так поняла,"эта песня хороша,начинай сначала".Будут,то закрывать производство,то открывать.

Назад
Угорі