Иск в суд от Алекс кредит

• Автор теми Автор теми Мари
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 12K
В алексів фантазія бурна, дурка по них плаче! До мого батька подзвонили і сказали, що його дочка, тобто я, хвора на рак!!! І щоб тато терміново збирав гроші на погашення мого кредиту і на моє лікування!!! Бо відсотки, штрафи і пені ростуть, то потім не матиме грошей на похорон!!!!! . Тато в паніці, дзвонить до мене, каже, що за новина про рак? Пояснила, що це чергова фантазія хворих на голову *******! Ну всього можна від них чекати, ну такого.... Це жах!!!
Жах!!!! ******, все повертається бумерангом...тож нехай бережуть своє здоров'я і рідних??‍♀️
Вони сьогодні перший раз до вашого тата подзвонили?

Жах!!!! д*біли, все повертається бумерангом...тож нехай бережуть своє здоров'я і рідних??‍♀️
Вони сьогодні перший раз до вашого тата подзвонили?
Ні, не перший раз. Я змінила сімку, то до мене вони не дзвонять, а от батьків і сусідів дістають??. Я батькам все пояснила, то вони вже тепер не реагують на тих недоумків. Крім алексів ще й інші є... Вже ми і колажі пережили і погрози і "візити" навіть "слідчі" з "прокурорами" дзвонили... Найголовніше, що батьки знають мою історію і підтримують мене! Шкодую, що не розповіла раніше!!!

Назад
Угорі