Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені от цікаво шо вони там таке приймають шоб отаке писати,чи думають шо ми взагалі ідіоти?
Мені от цікаво шо вони там таке приймають
Це точно, мене мама навчила шо з дурних сміятись не можна))Дорогая@Танюня,ну манера общения,у них такая!
как могут,так и привлекают,Ваше внимание.не судите,убогих,строго.
Я вже переконалася ), шо на адрес прописки, шо по місті проживання і шо саме смішне строго в четверг)) це вже традиціяТак вони багато листів висилають) Наберіться терпіння))
Мне такая макулатура раза 3-4 (точно не помню) приходила по месту жительства, это за 2 месяца просрочки. Первые два раза не зажали денег на конверт, чтобы показать, что они "серьезная контора", 3 раз просто бумажка пришла.
Ну ничего, скоро начнется отопительный сезон, будет чем растапливать)
[/QUOTE
Мені кожен раз в конверті,мабуть я іім по душі))
клоунов на работу!Мені от цікаво шо вони там таке приймають шоб отаке писати,чи думають шо ми взагалі ідіоти?
Ви мабуть не постійний клієнт?))Мне интерестно, я что одна такая, кому касса за пол года вообще ни одного письма не прислала?
Нет))не одна)За 9 месяцев них одного!Жлобы?Мне интерестно, я что одна такая, кому касса за пол года вообще ни одного письма не прислала?
по началу шлют пишут потом попускает...и потом даже редко звонят...просто забейте и всё!!!Мне интерестно, я что одна такая, кому касса за пол года вообще ни одного письма не прислала?
Я постоянный))Была(9 месяцев назад)Но зажмотились мне на письмецо))Ну и слава Богу))Ви мабуть не постійний клієнт?))