Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это говорит о том что большинство им всем же платит, как бы не понтовались на форуме ?Врятли. На л0хах мир держится.
Платять , платили і будуть платити, якби це печально не було (ми всі хто є на форумі в свій час поробили їх міліонерами, а тепер ще помаленьку віддаємо тіла, тому що кожному хочеться вилізти з цього багнаЭто говорит о том что большинство им всем же платит, как бы не понтовались на форуме ?
на форуме малая часть должников,и многих трудно убедить,что-бы не кормили мфо....Это говорит о том что большинство им всем же платит, как бы не понтовались на форуме ?
Правильно.Тільки вони ж cyku не йдуть на нормальне спілкування.Мені сьогодні кред плюс прислав або оплата або це буде чревато для ваших рідних і колег.Погрози?Платять , платили і будуть платити, якби це печально не було (ми всі хто є на форумі в свій час поробили їх міліонерами, а тепер ще помаленьку віддаємо тіла, тому що кожному хочеться вилізти з цього багна
пустословятПравильно.Тільки вони ж С*ки не йдуть на нормальне спілкування.Мені сьогодні кред плюс прислав або оплата або це буде чревато для ваших рідних і колег.Погрози?
Максимум коллаж через пару месяцев. К тому же коллаж лишенный всякой художественной ценности. Бывает нормальный пришлют коллаж, посмотришь, сам порадуешься и дизайн вот и оформление и свёрстан красиво. А плюсы прям и не знаю. Может схантить им графического дизайнера на мивину+%?Правильно.Тільки вони ж С*ки не йдуть на нормальне спілкування.Мені сьогодні кред плюс прислав або оплата або це буде чревато для ваших рідних і колег.Погрози?
Форза, форза 24 и кф вроде как одно и тоже. Все живы, всё работаетфорза 24 походу слилась с форза кредит
На форуме сидит далеко не большенство.Это говорит о том что большинство им всем же платит, как бы не понтовались на форуме ?
Треба просто бути реалістами, самі по собі борги чи від наших міліонних пролангацій не зникнуть, а держава не надає нам достатньо підтримки щоб боротися, тому кожен з нас рано чи пізно після режиму сніжинки шукає вихід щоб забути про них як про страшний сонПравильно.Тільки вони ж С*ки не йдуть на нормальне спілкування.Мені сьогодні кред плюс прислав або оплата або це буде чревато для ваших рідних і колег.Погрози?
Не говоріть за всіх,я їм нічого не віддам без суду,як і більшість.Платять , платили і будуть платити, якби це печально не було (ми всі хто є на форумі в свій час поробили їх міліонерами, а тепер ще помаленьку віддаємо тіла, тому що кожному хочеться вилізти з цього багна
Ну ось дивіться суд це також вихід, правельно?я в режимі сніжинки ще з грудня січня, нікому поки нічого не платила, але наприклад я розумію , що прийде час і щось треба буде вирішуватиНе говоріть за всіх,я їм нічого не віддам без суду,як і більшість.
Забить на все. И ВСЕНу ось дивіться суд це також вихід, правельно?я в режимі сніжинки ще з грудня січня, нікому поки нічого не платила, але наприклад я розумію , що прийде час і щось треба буде вирішувати
Це звичайно дуже гарна порада, але виходячи з того ,що можуть вліпити ин чи ще щось придумають, моя думка що треба вирішувати це питання і я не маю на увазі платити ним , а шукати вихід у правому полі, ну в кожному з нас спосіб боротьби різний звичайноЗабить на все. И ВСЕ
Час покаже,а зараз живемо і радіємо життю.Ну ось дивіться суд це також вихід, правельно?я в режимі сніжинки ще з грудня січня, нікому поки нічого не платила, але наприклад я розумію , що прийде час і щось треба буде вирішувати