Интересно, хоть одна шарашка закрылась во время карантина?

• Автор теми Автор теми Анабель
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Анабель

Only read
Дописи
160
Реакції
175
Бали
343
Анабель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Имею ввиду с концами как бизнес перестала существовать или все живы? Открылась новая лови лаве, а вот закрылась ли хоть одна старая? ?

Это говорит о том что большинство им всем же платит, как бы не понтовались на форуме ?
Платять , платили і будуть платити, якби це печально не було (ми всі хто є на форумі в свій час поробили їх міліонерами, а тепер ще помаленьку віддаємо тіла, тому що кожному хочеться вилізти з цього багна

Платять , платили і будуть платити, якби це печально не було (ми всі хто є на форумі в свій час поробили їх міліонерами, а тепер ще помаленьку віддаємо тіла, тому що кожному хочеться вилізти з цього багна
Правильно.Тільки вони ж cyku не йдуть на нормальне спілкування.Мені сьогодні кред плюс прислав або оплата або це буде чревато для ваших рідних і колег.Погрози?

Правильно.Тільки вони ж С*ки не йдуть на нормальне спілкування.Мені сьогодні кред плюс прислав або оплата або це буде чревато для ваших рідних і колег.Погрози?
пустословят

Правильно.Тільки вони ж С*ки не йдуть на нормальне спілкування.Мені сьогодні кред плюс прислав або оплата або це буде чревато для ваших рідних і колег.Погрози?
Максимум коллаж через пару месяцев. К тому же коллаж лишенный всякой художественной ценности. Бывает нормальный пришлют коллаж, посмотришь, сам порадуешься и дизайн вот и оформление и свёрстан красиво. А плюсы прям и не знаю. Может схантить им графического дизайнера на мивину+%?

Отданное нами им ранее обеспечило их процветание, к сожалению.
Пока регулятор не работает, мфо будут процветать.
Люди бессильны в борьбе с ними, когда государство на стороне шараг.

у меня осталось 8 из 21 мфо,уже не буду платить,пропал спортивний интерес,все остальние закривал за тело или тело плюс процент,остались те хто продал ,перепродал и за моральний ущерб я сам их для себя закрил,попал би хоть на пару месяцев раньше на форум не закритих шарах било би больше.

Треба просто бути реалістами, самі по собі борги чи від наших міліонних пролангацій не зникнуть, а держава не надає нам достатньо підтримки щоб боротися, тому кожен з нас рано чи пізно після режиму сніжинки шукає вихід щоб забути про них як про страшний сон

Не говоріть за всіх,я їм нічого не віддам без суду,як і більшість.

Не говоріть за всіх,я їм нічого не віддам без суду,як і більшість.
Ну ось дивіться суд це також вихід, правельно?я в режимі сніжинки ще з грудня січня, нікому поки нічого не платила, але наприклад я розумію , що прийде час і щось треба буде вирішувати

Ну ось дивіться суд це також вихід, правельно?я в режимі сніжинки ще з грудня січня, нікому поки нічого не платила, але наприклад я розумію , що прийде час і щось треба буде вирішувати
Забить на все. И ВСЕ

Забить на все. И ВСЕ
Це звичайно дуже гарна порада, але виходячи з того ,що можуть вліпити ин чи ще щось придумають, моя думка що треба вирішувати це питання і я не маю на увазі платити ним , а шукати вихід у правому полі, ну в кожному з нас спосіб боротьби різний звичайно

Час покаже,а зараз живемо і радіємо життю.

Назад
Угорі