ИНН Довира и гарантия

• Автор теми Автор теми Наполеон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Наполеон

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
95
Бали
5125
Наполеон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем ку.
У меня 6 впррваджень в ЕРБ. Работаю офф, 20% дергают, нету денег отменять или кусаться. Такие как монетка, 2 карты альфа банк, альфа готивка, форвард банк(Павелкив блок счетов) и вот Колейчик нотариус выписал для Довиры та гарантии.
Интересно то, что уже и коллекторские компании делают ИНН...

Всем ку.
У меня 6 впррваджень в ЕРБ. Работаю офф, 20% дергают, нету денег отменять или кусаться. Такие как монетка, 2 карты альфа банк, альфа готивка, форвард банк(Павелкив блок счетов) и вот Колейчик нотариус выписал для Довиры та гарантии.
Я так розумію, Ви не в Києві проживаєте, чи я помиляюсь? Чому запитую, зацікавило питання невже Довіра та Гарантія також підробляють адреси проживання. Дякую

Я так розумію, Ви не в Києві проживаєте, чи я помиляюсь? Чому запитую, зацікавило питання невже Довіра та Гарантія також підробляють адреси проживання. Дякую
Ну у меня тоже Довира та Гарантия от кредит плюс и я не в Киеве...

Всем ку.
С добрым утром, так сказать
Хто нотаріус і виконавець?
Колейчик и Клименко походу тандем по ДГ

Назад
Угорі