Имею часть 1/4 квартиры доходов нету нахожусь в сзч что делать планируется суд с ними

• Автор теми Автор теми арти
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 78

арти

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
арти не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вибачте що так пізно турбує брав три роки в кредит кошти в в ідеи банку 61 тисячу на 5 років все було добре платив але пізніше мене забрав тцк майже 4 місяців там був и почалась просрочку и а ще пізніше кинули на нуль а від туди я тікав в сзч , зараз вони хотять майже 106 тисяч гривень у мене не має таких коштів у мене єдине житло але маю 1/4 частку квартири, я не знаю що робити коштів на адвоката не маю я гол як сокол що робити кожен день дзвонять и угорожаю мені не знаю що робити сердце в мене слабке (( дайте допомогу🤝🤝🤝🙏

брал 61.000 насчитали 106.000 предлагают до двадцатого числа заплатить 60.000 грн разойтись У меня даже таких денег нет, уже четвёртый сердечный приступ инсультом, Я понимаю всё равно очень тяжело платить нету всп меня ищет

Да нічого не робити. Забийте на той банк, грошів все одно немає. Далі вони підуть до суду, потім відкриють виконавче провадження та поблокують ваші картки і все. Стягнення на квартиру не буде якщо сума боргу не перевищує 20 мінімалок тобто 176 тис грн, а з жовтня 50 мінімалок, тобто 432 350 грн.

Да нічого не робити. Забийте на той банк, грошів все одно немає. Далі вони підуть до суду, потім відкриють виконавче провадження та поблокують ваші картки і все. Стягнення на квартиру не буде якщо сума боргу не перевищує 20 мінімалок тобто 176 тис грн, а з жовтня 50 мінімалок, тобто 432 350 грн.

Вот такой они мне прислали, они же по закону не имеют забрать мою единственную квартиру на которой имею часть доли

Вкладення

• 1000664367.webp
    1000664367.webp
    138.3 Кб · Перегляди: 8
Вот такой они мне прислали, они же по закону не имеют забрать мою единственную квартиру на которой имею часть доли
це звичайна вимога. Вони можуть подати в суд, а можуть і не подати тут не вгадаєш. Не спілкуйтесь з ними да і все.

я вам написав, що вони мають право забрати єдине житло після рішення суду, якщо сума боргу буде перевищувати 176 тисяч грн до 10 жовтня, після ця сума буде вже 432 тисячі.

це звичайна вимога. Вони можуть подати в суд, а можуть і не подати тут не вгадаєш. Не спілкуйтесь з ними да і все.

я вам написав, що вони мають право забрати єдине житло якщо сума боргу буде перевищувати 176 тисяч грн до 10 жовтня, після ця сума буде вже 432 тисячі.
Спасибо да хранит вас Господь🙏🙏

Спасибо да хранит вас Господь🙏🙏
судячи що вони ще не подали до суду, то ви і всигнете до тої дати 10 жовтня коли сума вже буде 432 тисячі, бо суд це не так швидко. Тому за квартиру взагалі нема чого переживати.

судячи що вони ще не подали до суду, то ви і всигнете до тої дати 10 жовтня коли сума вже буде 432 тисячі, бо суд це не так швидко. Тому за квартиру взагалі нема чого переживати. Ну по закону они же не могут забрать единственное жильё они могут только это наложить арест на него насколько я знаю

Назад
Угорі