Євроколект Плюс 2026

• Автор теми Автор теми Yarka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 282

Yarka

Форумчанин
Дописи
362
Реакції
150
Бали
5125
Yarka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І так, терор продовжується! За 3 дні обдзвонили всіх колег, понадсилали фото з паспортом, при чому 10 річної давності. Дізналися, що я маю сина, його ім'я і дату народження. Чого очікувати дальше? Заяву в поліцію написала. Завтра йду додавати докази, бо спілкуються вони дуже вульгарно. В кого з ними як?

І так, терор продовжується! За 3 дні обдзвонили всіх колег, понадсилали фото з паспортом, при чому 10 річної давності. Дізналися, що я маю сина, його ім'я і дату народження. Чого очікувати дальше? Заяву в поліцію написала. Завтра йду додавати докази, бо спілкуються вони дуже вульгарно. В кого з ними як?
А де саме і скільки днів у вас прострочена заборгованість?

І так, терор продовжується! За 3 дні обдзвонили всіх колег, понадсилали фото з паспортом, при чому 10 річної давності. Дізналися, що я маю сина, його ім'я і дату народження. Чого очікувати дальше? Заяву в поліцію написала. Завтра йду додавати докази, бо спілкуються вони дуже вульгарно. В кого з ними як
Вже встигли обдзвонити і мене і рідних , казали що будуть і знайомим двзонить. Просрочка в мене півтори року. До цього був лютий терор, потім тишина. Пропонують лояльні умови, і тут же прикріпляють моє фото)

Доброго дня, у мене теж два роки ,телефонують мені ,рідним, чоловіку дзвонили . Стоїть блокування невідомих . Ви спілкуєтеся з ними ? Бо я ігнор повний , знайомі поки нічого не казали

Вже встигли обдзвонити і мене і рідних , казали що будуть і знайомим двзонить. Просрочка в мене півтори року. До цього був лютий терор, потім тишина. Пропонують лояльні умови, і тут же прикріпляють моє фото)
Скільки часу тривав терор?

Доброго дня, у мене теж два роки ,телефонують мені ,рідним, чоловіку дзвонили . Стоїть блокування невідомих . Ви спілкуєтеся з ними ? Бо я ігнор повний , знайомі поки нічого не казали
Один раз спілкувалася з так званою Бельською Катериною Юріївною, записала розмову. Потім ще трошки у вайбері з нею та якимось Олегом Смирновим. Заскрінила все і занесу в поліцію , як доказ.

Скільки часу тривав терор?

Один раз спілкувалася з так званою Бельською Катериною Юріївною, записала розмову. Потім ще трошки у вайбері з нею та якимось Олегом Смирновим. Заскрінила все і занесу в поліцію , як доказ.
Не спілкуйтеся з ними . Бо якщо реагуєте ще більше давити будуть

Вкладення

• IMG-b60669aa51a05791f3d6cb6cff1ed4ad-V.webp
    IMG-b60669aa51a05791f3d6cb6cff1ed4ad-V.webp
    85.9 Кб · Перегляди: 1
Так це виходить біти перефарбувалася Євроколект+? Цікаво на мене такі не виходили , в біти повністю з радарів зникли. Сподіваюсь мене загубили)

Ще цікавить чи писали щось в соцмережах?
Якщо ви зібрали докази шантажу у переписках, та дзвінках пишіть заяви в поліцію, прокуратуру. Лишнім не буде) Але не спілкуйтесь з ними, не беріть слухавку та не читайте смс, ні ви ні ваші родичі, для них інсує тільки блокування і все буде ок

Друзі, колеги, яка поліція, прокурори та інші. Біти якесь своє чергове лайно народили, раптом хто поведеться. Не лізте до них, та й буде вам щастя. Залізли по саме не хочу - то не віддавайте. Хоч сайт цієї незрозумілої муйні бачили?

Назад
Угорі