Єврогроші непонятні

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брала в них 2500. Прострочка зі 6го лютого. Хотіли 11 000 з копійками. З ними я один раз тільки говорила ( про що жалію). З рідних нікого не діставали. Тільки слали смс на контактний номер ( прохання повідомити цю людину про її кредит в єврогроші). Написала на них в нацком. Відповіді від нацкому ще немає.Вчора зайшла в кабінет , а там сума зменшилася на 3 тис, вже 8 тис стоїть до оплати. Як цей жест з їхньої сторони мені розуміти?

Ихние влажные мечты... Мне уже рассрочку предлагают. В кабинет ещё не заходил ибо денег нет)

Брала в них 2500. Прострочка зі 6го лютого. Хотіли 11 000 з копійками. З ними я один раз тільки говорила ( про що жалію). З рідних нікого не діставали. Тільки слали смс на контактний номер ( прохання повідомити цю людину про її кредит в єврогроші). Написала на них в нацком. Відповіді від нацкому ще немає.Вчора зайшла в кабінет , а там сума зменшилася на 3 тис, вже 8 тис стоїть до оплати. Як цей жест з їхньої сторони мені розуміти?
Таке ж ситуація , Нацком напевно подав запит на документи до них , от вони уже перестраховуються , типу самі собі оплачують

Скидывают суммы что бы завлечь вас уплатить им. так скоро и до тела скинут

Мне от еврогроши сегодня звонил робот и сказал,что мол докажите свою ответственность,заплатите и сообщите сумму оплаты инспектору и указали телефон.Это что за инспектор?Как понять?

Мне от еврогроши сегодня звонил робот и сказал,что мол докажите свою ответственность,заплатите и сообщите сумму оплаты инспектору и указали телефон.Это что за инспектор?Как понять?
Поназивалися жалкі кали інспекторами та спеціалістами...

Мне вчера прислали смс до 24 закрыть займ . Типа на шару тело 2500 накрутили 6700. Шары чё то не вижу .

1 год и 4 месяца. сумма кредита 3800. пролонгаций на 2200. дальше забила. не общаюсь. не звонят, не пишут, не продали

Назад
Угорі