Єрусалим...Якось так.

• Автор теми Автор теми Kortes
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K
Я також з ним спілкувався.І де Ви бачите підштовхування до криміналу.
Дорошкевич голову полечить топориком.
Я год назад был в одном шаге чтобы с канистрой бензина посетить шг на Петровке.

Я год назад был в одном шаге чтобы с канистрой бензина посетить шг на Петровке.
Ну на рахунок Дорошкевич, тут відповідь не однозначна,не потрібно навіть бути психічноневрівноваженим,струна в кого хоч може лопнути,питання часу...А підпалити шг,що в цьому поганого,що Вас зупинило?

Ну на рахунок Дорошкевич, тут відповідь не однозначна,не потрібно навіть бути психічноневрівноваженим,струна в кого хоч може лопнути,питання часу...А підпалити шг,що в цьому поганого,що Вас зупинило?
Так я курицу которая там сидит, тоже хотел зажарить.

Ну
хмм... а не лучше просто не читать и не коментировать посты которые вам неприятны или раздражают?) новички будут задавать всегда схожие вопросы , и жаловаться будут, зачем тогда по вашему на форуме рубрика психологическая помощь?? или рубрика родственникам.. да, со многим согласна , но подача и манера высказываний оставили просто ужасно неприятное ощущение.
Давайте тогда просто будем заходить и читать и никто ничего не будет писать ...ведь так или иначе все темы косвенно переплетены и похожи
тогда через недельку можно будет и закрыть форум
Ну прокоментував то я якраз,через півроку находження на форумі.Не читати не виходить,тому що на кожному кроці спасіть,допоможіть і якщо після адекватних коментарів,з розжовуванням ситуації,людина знову пише те саме,це...вибачте *******.Також якщо людина не розуміє критику,то тут ніхто не допоможе.
Так я курицу которая там сидит, тоже хотел зажарить.
Ну та що там сидить не причому,нехай її жарить чоловік чи хлопець,а саму будку не гріх.А тваринок з колцентра,можна..заслуговують.

Судячи з Ваших постів на форумі,то Кузьма говорив про таких як Ви...В більшості Ваших повідомлень,мова якраз і йде про те які кредитори хороші,як ідуть вам на уступки,як ви з ними домовляєтесь...Нічого особистого.
В

В кожного своя думка,і кожний має право її висловлювати.Я не сужу всіх по собі,та й те через що я пройшов в пості було тільки пару відсотків.По моїх взаємовідносинах з мфчмошками,банками та коллекторами вже можу книгу писати.Одне радує що на форумі я не один такий...Також нічого особистого.
От чесно. Один ви пройшли через терор. І ті хто вас підтримує. В решта тут так. Для кількості. Фе ... Ви вірно підмітили. Кожен має право на власну думку і має право її висловити. Чому ж таке недовольство постами новачків. Ви півроку тут. І шо ? Корона виросла? Я рік і знаєте, впевненості додалося але не настільки аби вмикати вселенську совість

От чесно. Один ви пройшли через терор. І ті хто вас підтримує. В решта тут так. Для кількості. Фе ... Ви вірно підмітили. Кожен має право на власну думку і має право її висловити. Чому ж таке недовольство постами новачків. Ви півроку тут. І шо ? Корона виросла? Я рік і знаєте, впевненості додалося але не настільки аби вмикати вселенську совість
Ви рік на форумі,а відчуваєте мандраж від голосу в трубці...Ну тоді дійсно, що говорити про новачків...І читати також навчіться,новачкам в моєму пості була настанова,перш ніж щось писати то можна прочитати,а тоді формулювати питання...А з короною я народився...

Очень радикальное напутствие новичкам. Люди же разные, регистрируются на сайте, в большинстве своем, пребывая в тревожном, стрессовом состоянии. А когда такое состояние, вряд ли можно адекватно воспринимать уже 100500 раз расшифрованные и написанные пути выхода из проблем. Вот и устраивается стена плача, с надеждой быть услышанными. Я сама новичок, но ваше напутствие меня вообще не мотивирует)) я его могу расценивать как пинок с сайта, от человека, который и сам на форуме не очень давно (напомнило принцип дедовщины в армии, когда сам черпак, а салаг гоняет). Имхо))

Всім форумчанам доброго дня!В мене сьогодні півроку, як я потрапив на форум.Вирішив трохи написати про враження від перебування тут.Тут вже багато було подяк Адміну,так що мені вже й немає,що добавити,скажу просто-респект.А тепер про головне:незнаю хто як це сприйме,в кожного своя думка,але таких як я на форумі є трохи і це радує...Останнім часом форум перетворюється на "стіну плачу", ну за новачків зрозуміло,їм краще поплакатись і отримати відповідь,чим пошерстити форум і знайти сотню однакових відповідей на їхнє питання...і це трохи бісить.А ще більше вбиває,коли людина,яка знаходиться на форумі декілька місяців,задає такі ж тупі питання,що інколи хочеться сказати словами покійного Кузьми:"-якщо людина дибіл,то їй потрібно про це сказати,бо воно ж не вкурсі..."Я нікого не хочу образити,це чисто моя думка.Також не можу зрозуміти постів про:" Як сказати,чоловіку...дружині про кредити."Вибачте питання:що в Вас за сім'ї,що Ви крадкома залазите в це болото?То навіщо тоді плакатись,що чоловік чи дружина пішла від Вас?Виходить в Вас і сім'ї вже давно не було.Суїцидники-якщо вже надумали щось робити,то робіть це мовчки ,а не лізете і хочете щоб Вас хтось пожалів...На мене зробили коллаж,сусіди штурмують,дзвінки напрягають...хочеться померти...Слова Кузьми сюди також підійдуть.Якщо вже дійсно така слабка психика-зверніться до психолога,дзвінки в блок;сусідів,рідню на***.Повірте режим сніжинки допомагає найкраще,знаю з особистого досвіду,хоча й не слабохарактерний але на контакт за весь час майже не йшов,навіть коли в колишньої дружини на сторінці робили коллаж моє фото з паспортом,то я їм вислав пару нормальних фото,а то якось не етично,коллаж інтимного характеру,а фото з паспортом.Якщо й після цього хочеться" здохнути",і Вас не стримують не діти не родина,то можете зробити добро для всіх,особливо для форумчан.Зараз в тренді на Україні захоплення заручників,сокиру в руки і до пані Дорошкевич...а там на місці вирішите що з нею робити,і повірте в наших очах Ви помрете героєм...Ще можете підписати контракт і в ООС,тут можете стати героєм для власних дітей...а це головне,як на мою думку.Також не розумію тих хто після проходження всього трешу,біжить платити за тіло,ще й вихваляється цим.Скажіть будь-ласка Ви- мазохісти?Вас починають лякати написом,чи судом і все пливете,а вони й далі жирують...І відчувають свою безнаказаність.Чим більше будем зносити написи та впровадження,чим більше будем з ними судитися,тим більше будем перекривати їм кисень і дай Бог витравим їх,хай би яка в них "криша" не була.Скептикам,які не вірять в скарги в різні інстанкції,помиляєтесь:чим більше їх буде тим скоріше вони звернуть увагу на цю проблему.Новачкам,які думають платити,не задавайте дурних питаннь,включіть" мороз" і чекайте,тим хто не йде на контакт вони дуже швидко пропонують спочатку тіло-процент,потім тіло,а є такі,що запівтіла закривають...час на Вашому боці.Але подумайте чи воно Вам потрібно.Просто,якщо проблему можна вирішити за гроші,то це не проблема а витрати.
Знаете, не правильно упрекать новичков в том, что они задают однотипные вопросы. Большинство людей регистрируются на форуме, когда находятся в панике. Я зарегистрировалась в первый день просрочки. Помню, как тряслись руки, когда писала сообщения. Да, я создала свою первую тему, прося совета у форумчан. Но, по совместительству читала разделы с моими МФО. Так легче. Ведь пока почитаешь все темы по каждому МФО (а если их не 1-5, а намного больше), то уйдет много времени. Поэтому новички и создают темы, чтобы собрать всю информацию в одном месте и ознакомиться с ней.
Насчёт суицида. Может у человека в семье нет поддержки и он задумывается о суициде. Поэтому и пытается найти психологическую помощь здесь. Инстинкт самосохранения ещё никто не отменял.
Насчёт родных и семьи. Я тоже влезла в МФО, чтобы не просить помощи у родных. Набрала кучу займов, перекрывая и пролонгируя другие, чтобы родные не знали. Боялась. Да, страшно было признаваться. В голове куча мыслей, как отреагируют, что скажут.
Лучше поддержать новичков, чтобы они набрались "ума" и храбрости для дальнейшей борьбы с МФО. Если отвечать им читайте, а не давать совет, то зачем форум нужен? Если вас напрягают темы "Помогите" и "Спасите" - не заходите в них и не читайте.

Всім форумчанам доброго дня!В мене сьогодні півроку, як я потрапив на форум.Вирішив трохи написати про враження від перебування тут.Тут вже багато було подяк Адміну,так що мені вже й немає,що добавити,скажу просто-респект.А тепер про головне:незнаю хто як це сприйме,в кожного своя думка,але таких як я на форумі є трохи і це радує...Останнім часом форум перетворюється на "стіну плачу", ну за новачків зрозуміло,їм краще поплакатись і отримати відповідь,чим пошерстити форум і знайти сотню однакових відповідей на їхнє питання...і це трохи бісить.А ще більше вбиває,коли людина,яка знаходиться на форумі декілька місяців,задає такі ж тупі питання,що інколи хочеться сказати словами покійного Кузьми:"-якщо людина дибіл,то їй потрібно про це сказати,бо воно ж не вкурсі..."Я нікого не хочу образити,це чисто моя думка.Також не можу зрозуміти постів про:" Як сказати,чоловіку...дружині про кредити."Вибачте питання:що в Вас за сім'ї,що Ви крадкома залазите в це болото?То навіщо тоді плакатись,що чоловік чи дружина пішла від Вас?Виходить в Вас і сім'ї вже давно не було.Суїцидники-якщо вже надумали щось робити,то робіть це мовчки ,а не лізете і хочете щоб Вас хтось пожалів...На мене зробили коллаж,сусіди штурмують,дзвінки напрягають...хочеться померти...Слова Кузьми сюди також підійдуть.Якщо вже дійсно така слабка психика-зверніться до психолога,дзвінки в блок;сусідів,рідню на***.Повірте режим сніжинки допомагає найкраще,знаю з особистого досвіду,хоча й не слабохарактерний але на контакт за весь час майже не йшов,навіть коли в колишньої дружини на сторінці робили коллаж моє фото з паспортом,то я їм вислав пару нормальних фото,а то якось не етично,коллаж інтимного характеру,а фото з паспортом.Якщо й після цього хочеться" здохнути",і Вас не стримують не діти не родина,то можете зробити добро для всіх,особливо для форумчан.Зараз в тренді на Україні захоплення заручників,сокиру в руки і до пані Дорошкевич...а там на місці вирішите що з нею робити,і повірте в наших очах Ви помрете героєм...Ще можете підписати контракт і в ООС,тут можете стати героєм для власних дітей...а це головне,як на мою думку.Також не розумію тих хто після проходження всього трешу,біжить платити за тіло,ще й вихваляється цим.Скажіть будь-ласка Ви- мазохісти?Вас починають лякати написом,чи судом і все пливете,а вони й далі жирують...І відчувають свою безнаказаність.Чим більше будем зносити написи та впровадження,чим більше будем з ними судитися,тим більше будем перекривати їм кисень і дай Бог витравим їх,хай би яка в них "криша" не була.Скептикам,які не вірять в скарги в різні інстанкції,помиляєтесь:чим більше їх буде тим скоріше вони звернуть увагу на цю проблему.Новачкам,які думають платити,не задавайте дурних питаннь,включіть" мороз" і чекайте,тим хто не йде на контакт вони дуже швидко пропонують спочатку тіло-процент,потім тіло,а є такі,що запівтіла закривають...час на Вашому боці.Але подумайте чи воно Вам потрібно.Просто,якщо проблему можна вирішити за гроші,то це не проблема а витрати.
Форум і створений для підтримки людей...Хай собі плачуться на здоров'я...Більшість заходить сюди ,щоб знайти підтримку,пораду...Мене це не виводить з себе.. Знаходив теми,де люди і рік тому підтримували новеньких,і ті ж самі люди підтримують і зараз...От їм всім респект...Всього найкращого..
Очень радикальное напутствие новичкам. Люди же разные, регистрируются на сайте, в большинстве своем, пребывая в тревожном, стрессовом состоянии. А когда такое состояние, вряд ли можно адекватно воспринимать уже 100500 раз расшифрованные и написанные пути выхода из проблем. Вот и устраивается стена плача, с надеждой быть услышанными. Я сама новичок, но ваше напутствие меня вообще не мотивирует)) я его могу расценивать как пинок с сайта, от человека, который и сам на форуме не очень давно (напомнило принцип дедовщины в армии, когда сам черпак, а салаг гоняет). Имхо))
Повністю вас підтримую

Ви рік на форумі,а відчуваєте мандраж від голосу в трубці...Ну тоді дійсно, що говорити про новачків...І читати також навчіться,новачкам в моєму пості була настанова,перш ніж щось писати то можна прочитати,а тоді формулювати питання...А з короною я народився...
Мандража від голосу в трубці в мене немає, адже я просто з ними не спілкуюсь... В щодо корони... Ви мабуть від народження її не знімали . Бо дивлюся мозок трохи затисло... Не судіть і не судимі будете. А Єрусалим в кожного свій у житті

Мандража від голосу в трубці в мене немає, адже я просто з ними не спілкуюсь... В щодо корони... Ви мабуть від народження її не знімали . Бо дивлюся мозок трохи затисло... Не судіть і не судимі будете. А Єрусалим в кожного свій у житті
З мозком в мене все норм...А знімати не має перед ким,це не капелюх.Судити нас всіх однаково будуть,ніхто від цього не дінеться.

З мозком в мене все норм...А знімати не має перед ким,це не капелюх.Судити нас всіх однаково будуть,ніхто від цього не дінеться.
Я думаю, что эту бессмысленную тему, можно закрывать.

Браво! ?

За новичков согласен. Но если они не придут и не спросят, то форум ляжет.
За тех кто подольше - у каждого крышу рвет по-своему, отсюда и посты.
Про оплату - у меня всё просто. Я изначально решил всё закрыть. Но на своих условиях. Если им не подходит - подожду. От двоих контор жду извинений за переход на личное. Это условие оплаты для них.
Если кто то решил не платить - это его выбор. Терор то всё равно пройдет рано или поздно.
В чем суть поста ТС?
Новичкам не ныть? А сами сюда как большинство попало?
Старожилам только отвечать и изредка флудить? У каждого свои проблемы и порой надо высказать своё "Фи" хоть где-то.
Оплата - дело каждого. Некоторым я готов был и с процентами закрывать, потому как свою часть договора они выполнили и часть с цирком пропустили.

Про оплату - у меня всё просто. Я изначально решил всё закрыть. Но на своих условиях. Если им не подходит - подожду. От двоих контор жду извинений за переход на личное. Это условие оплаты для них.
Если кто то решил не платить - это его выбор. Терор то всё равно пройдет рано или поздно.
В чем суть поста ТС?
Старожилам только отвечать и изредка флудить? У каждого свои проблемы и порой надо высказать своё "Фи" хоть где-то.
Оплата - дело каждого. Некоторым я готов был и с процентами закрывать, потому как свою часть договора они выполнили и часть с цирком пропустили.
Согласна на 100%

Та не мазохісти. Але з пофігізмом до такого не відносимося. Якщо людина вперше з таким стикається, то ясне діло що будуть "стіни плачу", "суїцидники " та "боюся дружині сказати".
Ну і неприємно звичайно якщо на роботу якесь ***** дзвонить і ***** городить твоєму начальству чи колегам. І неприємно коли наприклад твоєму батькові влаштовують нічний автодозвін.
Щодо колажів згодна , тут можна з пофігізмом ставитися. Ну порозсилали фотку. І що з того? То ж не кінець світу. Що ніхто фотки не бачив чи що? Мою теж розсилали з паспортом. Але я там гарно вийшла) нормальна людина на чужі колажі не зреагує ніяк. Бо нікому того не треба. Всі мають свої проблеми.
Ну и мне скинь тогда
В чем суть поста ТС?
Куй им по всей морде.Какие проценты ты им придумал оплачивать?

Останнє редагування:
А я вот что думаю. Сам уже более полугода здесь и сейчас пришло такое время, что я начал считать все это пустой тратой времени.
Просто не стоит придавать кредитам и долгам большого значения. Тогда они перестанут быть чем-то значимым. Все это нытье и напускной пофигизм - не стоит ничего. Просто забить - не на словах, а по факту. Не погружаться в разговоры с калами, не читать чужое нытье и истории суицидников. Это никак не помогает в жизни.

ganjkiller, сейчас как раз остались проценты в виде того самого куя по морде...

Если новачки перестанут задавать вопросы, то форум можно закрывать.
Полностью не согласна с выше написанным.
Ничего личного.
согласен с вами. Форум для того и создан чтоб найти поддержу

В чем суть поста ТС?
Як вони з вами згоджуються на Ваші умови?

Назад
Угорі