Єгроші пробують списати гроші з карти

• Автор теми Автор теми Тіна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 414

Тіна

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
19
Бали
5100
Тіна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Треш просто. Сьогодні день оплати, вони від ранку намагаються з карти списати гроші 🤦 Хто мав з ними справу? Мала два кредити, закривала вчасно. Цього разу ситуація така, що не зможу закрити. Є шанс рішити з ними за тіло? Ще одні такі ТОР1, дали кредит на 4800 до повернення 11336. Я була просто в шоці. Ясно що його тоже не закрию з таким відсотком

Евоші, як їх тут кличуть.
За тіло навряд вийде домовитись.
Кредити боржників терміном від 3 місяців продають чи передають коллекторам, читав, що вони самі чи через контору-прослойку пишуть позови до суду.
Стосовно авто-списання, цим займаются майже всі МФО, нажаль.
Треш просто. Сьогодні день оплати, вони від ранку намагаються з карти списати гроші 🤦 Хто мав з ними справу? Мала два кредити, закривала вчасно. Цього разу ситуація така, що не зможу закрити. Є шанс рішити з ними за тіло? Ще одні такі ТОР1, дали кредит на 4800 до повернення 11336. Я була просто в шоці. Ясно що його тоже не закрию з таким відсотком

Евоші, як їх тут кличуть.
За тіло навряд вийде домовитись.
Кредити боржників терміном від 3 місяців продають чи передають коллекторам, читав, що вони самі чи через контору-прослойку пишуть позови до суду.
Стосовно авто-списання, цим займаются майже всі МФО, нажаль.
Дякую. А як можна вберегтися від того авто списання?

Дякую. А як можна вберегтися від того авто списання?
Дивлячись який банк.
Наскількі мені відомо прив'язучи карту, вони мають доступ до "рахунку" за цією картою, тому зможуть списувати кошти навіть якщо ту карту перевипустити.
Тому тільки блокувати ту карту у банку і користуватись іншою.

Помнится была у меня карта ощада, так там если денег не хватает и идёт транзакция. списывали по 3 грн комиссии за что то там и с чем-то (придумали офигенно, молодцы), так вот прикольно было бы - 10 списаний и на 10-е блок "в целях безопасности" и ты это всё успешно пропускаешь. Капает зарплата и тут нате вам - квест "подиразблокируй". М-м-м-м-м, красота)))

*все совпадения с реальными случаями считать совпадением

Помнится была у меня карта ощада, так там если денег не хватает и идёт транзакция. списывали по 3 грн комиссии за что то там и с чем-то (придумали офигенно, молодцы), так вот прикольно было бы - 10 списаний и на 10-е блок "в целях безопасности" и ты это всё успешно пропускаешь. Капает зарплата и тут нате вам - квест "подиразблокируй". М-м-м-м-м, красота)))

*все совпадения с реальными случаями считать совпадением
Оффтоп

У меня так с Credit Agricole.
Они списывают комиссию на следующий банковский день после транзакции
когда-то списали 73 грн (переводил деньги на карту товарищу, 1% от суммы и были 73 грн), баланс ушел в минус, думаю, ну и фиг с вами, потом
начали звонить через неделю, говорят, когда внесёте деньги для ликвидации отрицательного баланса
- так вы ж сами его и сделали отрицательным
- ну это комиссия, вы должны не допускать появления минуса на счету
- я щас вообще платить не буду и карточку разрежу, подавайте в суд
- ах так, ви присвоїли майно банка и далее по методичке))

Было весело, у меня было настроение, пообщался с ней минут 5. Больше не звонила)
Но банк - ван лав, единственный, кто скипнул все блокировки, ВП и письма исполнителей

Дивлячись який банк.
Наскількі мені відомо прив'язучи карту, вони мають доступ до "рахунку" за цією картою, тому зможуть списувати кошти навіть якщо ту карту перевипустити.
Тому тільки блокувати ту карту у банку і користуватись іншою.
В до карт з іншого банку можуть отримати доступ? Брала на ощад кредит в них, а зарплата на ПриватБанк. Переживаю щоб там не стягували(

Яким чином вони можуть стягнути з Вашого банківського рахунку.

В до карт з іншого банку можуть отримати доступ? Брала на ощад кредит в них, а зарплата на ПриватБанк. Переживаю щоб там не стягували(
Без решения суда, без частного или госс исполнителя - нет, не будут.
Только списывать пытаться будут с тех данных которые предоставили лично вы, обычно это данные от карты на которую брали микро-кредит.

Без решения суда, без частного или госс исполнителя - нет, не будут.
Только списывать пытаться будут с тех данных которые предоставили лично вы, обычно это данные от карты на которую брали микро-кредит.
Дякую.

Назад
Угорі