Єгроші борг 90 к

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K

horizon

Перевірений
Дописи
120
Реакції
50
Бали
68
horizon не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть любі друзі , що робити з ними , тіло 40к нарахували вже непонятно за що 90к протермінування 5 день пока дзвонить тільки менеджер один раз в день , типу кажуть в них все чотко по закону , що від них чекати ? Платити нема чим , як вони зараз себе ведуть? Нехочу щоб знало оточення , можу кожен день по частині платити , платіж 23к

ла-бєан. Нічого не платити, теж в межах закону, контакти з ними припинить.

ла-бєан. Нічого не платити, теж в межах закону, контакти з ними припинить.
Будуть оточення обдзвонювати?

ла-бєан. Нічого не платити, теж в межах закону, контакти з ними припинит
В мене раніше в них був кредит то подзвонили тільки мамі десь на 30 день протермінування , але я домовлявся платежі мені відтерміновували , а цей раз попався менеджер домовитись неможливо

І вони кажуть що дзвонять тільки тим кого я вказав при оформленні кредиту та тільки тоді коли зі мною нема зв'язку

Останнє редагування:
Хрінасє, а кажуть що наша квітуча країна - майже банкрот.
нарахували вже непонятно за що 90к
Дійсно, незрозуміло, чого б це.
протермінування 5 день пока дзвонить тільки менеджер один раз в день , типу кажуть в них все чотко по закону
Напевно, у топ-манахерів євошей зараз батл, хто візьме на себе даний кейс.
Платити нема чим , як вони зараз себе ведуть? Нехочу щоб знало оточення , можу кожен день по частині платити , платіж 23к
Тут нічого не зрозумів, але як загальний висновок - є сенс детально почитати про цих милих істот у відповідному розділі Форуму. Буде цікаво.

Останнє редагування:
от накуя вони стільки видають, ска спамлять візьми візьми, а потім віддай, шліть їх в дупу, продадуть потім кредитпромінвесту, а ті за тіло запропонують, буде можливість, бажання, закриєте

Дзвонять пока тільки мені , наче спілкуються адекватно

В мене дзвонять людям, котрих я точно ніде не вказувала, але пан з котрим спілкувалась доводить, що цю людину я вказала як контактну, що дуже дивно.

В мене дзвонять людям, котрих я точно ніде не вказувала, але пан з котрим спілкувалась доводить, що цю людину я вказала як контактну, що дуже дивно.
На який день протермінування?

Спілкуєтесь з ними чи ігнор?

Останнє редагування:
Сьогодні в мене вже 9 день протермінування до сьогодні дзвонили тільки мені , спілкуюсь постійно навіть вніс частину платежу , але бачу що борг росте бистріше чим я можу зібрати на платіж , на якому терміні дзвонять третім особам та коли можуть продати ?

Сьогодні в мене вже 9 день протермінування до сьогодні дзвонили тільки мені , спілкуюсь постійно навіть вніс частину платежу , але бачу що борг росте бистріше чим я можу зібрати на платіж , на якому терміні дзвонять третім особам та коли можуть продати ?
навіщо викидати гроші на вітер?
це те само шо залатати одну маленьку дірку в кораблі, коли їх більше сотні
результат 0

навіщо викидати гроші на вітер?
це те само шо залатати одну маленьку дірку в кораблі, коли їх більше сотні
результат 0
То я вже зрозумів , мене цікавить коли обдзвін будуть робити ? Коли продають

Тільки що спілкувався , менеджер в кіпіш , фіксується умисне ухилення і тд

Останнє редагування:
То я вже зрозумів , мене цікавить коли обдзвін будуть робити ? Коли продають

Тільки що спілкувався , менеджер в кіпіш , фіксується умисне ухилення і тд
вони можуть шо хочуть фіксувати))
будуть робити коли захочуть, а можливо і не будуть, залежить від того шо вони мають на вас
продають +- як і всіх, інформації на форумі достатньо по кожній окремій ситуації
без паніки з холодним розумом підходим до того що сталось, аналізуємо і працюємо в напрямку виправлення цієї проблеми
замість бескінечних переживань, сконцентруйтесь на роботі щоб коли настав момент заплатити тіло у вас були кошти на це :)

вони можуть шо хочуть фіксувати))
будуть робити коли захочуть, а можливо і не будуть, залежить від того шо вони мають на вас
продають +- як і всіх, інформації на форумі достатньо по кожній окремій ситуації
без паніки з холодним розумом підходим до того що сталось, аналізуємо і працюємо в напрямку виправлення цієї проблеми
замість бескінечних та переживань, сконцентруйтесь на роботі щоб коли настав момент заплатити тіло у вас були кошти на це :)
Інфи на мене багато , вони не перші до батьків дзвонять , менеджер так розписалась що думаю зараз подзвонить до батьків

Інфи на мене багато , вони не перші до батьків дзвонять , менеджер так розписалась що думаю зараз подзвонить до батьків
ну тут уже залежить від того що ви розумієте під оточенням, дзвінки батькам це не найгірше шо може бути і мабуть вони будуть в 100% випадків якшо говорити про є-гроші
а на місці менеджера я б так само робив) видно шо можна надавити, уже платежі вносите які не впливають ніяк на ситуацію))
Ще раз кажу, є тільки два варіанти в цьому випадку:
Беремо слухавки, відповідаємо на всі повідомленням, благаємо про пощаду і клянемось все оплатити - як наслідок копаємо ще більше яму собі, бо вони відчувають що психологічний тиск пішов і можна зняти великі гроші з людини))
Або забиваємо на все, не читаємо дурню, не відповідаємо на дзвінки, не піддаємось страху та працюємо в звичайному режимі - оплачуємо тіло через 1-2-3 місяці, або розбиваємо на пару місяців та й живем спокійно

ну тут уже залежить від того що ви розумієте під оточенням, дзвінки батькам це не найгірше шо може бути і мабуть вони будуть в 100% випадків якшо говорити про є-гроші
а на місці менеджера я б так само робив) видно шо можна надавити, уже платежі вносите які не впливають ніяк на ситуацію))
Ще раз кажу, є тільки два варіанти в цьому випадку:
Беремо слухавки, відповідаємо на всі повідомленням, благаємо про пощаду і клянемось все оплатити - як наслідок копаємо ще більше яму собі, бо вони відчувають що психологічний тиск пішов і можна зняти великі гроші з людини))
Або забиваємо на все, не читаємо дурню, не відповідаємо на дзвінки, не піддаємось страху та працюємо в звичайному режимі - оплачуємо тіло через 1-2-3 місяці, або розбиваємо на пару місяців та й живем спокійно
Слідуючий штраф в мене 29.09 мабуть будуть чекати поки дойде до 100 к а потім будуть дзвонити , менеджер там так розписалась , я думав що вона тільки трубку поклала і зразу маму набрала , бо після менеджера жінки дзвонив вже чоловік вона мабуть гроші для мене пішла шукати

Пишу зараз в підтримку щоб надали мені інформацію про контактних осіб , які зараз вказані , морозяться нічого не кажуть , спригують , я то знаю кого я вказував , але вони морозяться щоб в мене небуло доказів , і кажуть в договорі теж немає вказаних контактних осіб

Кажуть що третім особам тільки контактним дзвонять , вони працюють в рамках чинного законодавства

Сьогодні прийшло смс, що передали КРЕДИТПРОМІНВЕСТ, вчора пропонували тіло закрити 7000 але в мене не було таких коштів. Думаю чи телефонувати самому їм, чи чекати від своїх контактів смс з тим, що їм наярюють. Платити планую це тіло. Може хто підкаже як ці Кредитпром діють?

Назад
Угорі