"Єдиний центр обробки судових рішень" dolg.xyz

• Автор теми Автор теми ekkvaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 6K

ekkvaa

Форумчанин
Дописи
56
Реакції
14
Бали
283
ekkvaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день! Что это за сайт и насколько вообще законно размещение там судебных дел, имен, фамилий и тп. Хотелось бы удалить оттуда свои данные, но гугл морозится. Кто сталкивался? Какой алгоритм действий?

ekkvaa, .xyz это уже какая-то стремная шляпа. как правило такие домены для кидка покупают

Хотелось бы удалить оттуда свои данные, но гугл морозится.
Реєстрація Рейк'явік, Ісландія
Реєстратор домену в Арізоні
Куди будете звертатись?)

Це шляпа накшталт як з біткапіталом... по факту в Україні їх нема

Реєстрація Рейк'явік, Ісландія
Реєстратор домену в Арізоні
Куди будете звертатись?)

Це шляпа накшталт як з біткапіталом... по факту в Україні їх нема
Я розумію про реєстрацію і тп, однак в гугл є певні механізми для видалення подібного контенту) ось в цьому моє питання) можливо в когось є досвід. Це не норм, що вони викачують дані з судовими справами і вони гуляють по інтернету.

Це не норм, що вони викачують дані з судовими справами і вони гуляють по інтернету.
Ну, тут рішення нема. Якщо до судових справ доступ є у всіх громадян, то тут і такі наслідки.

Ну, тут рішення нема. Якщо до судових справ доступ є у всіх громадян, то тут і такі наслідки.
Погоджуюсь, однак ми з Вами можемо зайти на сайт і продивитися судові справи на певний день, або знаючи потрібні нам імена та прізвища; а не всі суди, всі справи та всіх громадян України))

Погоджуюсь, однак ми з Вами можемо зайти на сайт і продивитися судові справи на певний день, або знаючи потрібні нам імена та прізвища; а не всі суди, всі справи та всіх громадян України))
Не всіх... спробував пошукати себе, немає)

Я розумію про реєстрацію і тп, однак в гугл є певні механізми для видалення подібного контенту) ось в цьому моє питання) можливо в когось є досвід. Це не норм, що вони викачують дані з судовими справами і вони гуляють по інтернету.
В чем проблема, там же из открытых источников все, секретной инфы нет. Тоже самое можно глянуть и на профильных сайтах

В чем проблема, там же из открытых источников все, секретной инфы нет. Тоже самое можно глянуть и на профильных сайтах
на профильных сайтах уже ищещь конкретную информацию, а не когда тебе в поиске гугл 2-3 строкой выбивает все и сразу.

Набрала в Google своє ФІО і теж з'явився той сайт з моїми вп і тд , раніше не було пару місяців тому чи навіть місяць, що можна зробити , що це за сайт такий, через телеграм авторизація, доступ до контактів і тд. Навіть пакет послуг за кошти.

Набрала в Google своє ФІО і теж з'явився той сайт з моїми вп і тд , раніше не було пару місяців тому чи навіть місяць, що можна зробити , що це за сайт такий, через телеграм авторизація, доступ до контактів і тд. Навіть пакет послуг за кошти.
там вже наразі можливо видалити інфу на вимогу людину( десь має бути на сторінці з Вашим ім'ям та прізвищем, пошукайте). Після цього сторінка буде видалена)

Пошукала про них, хтось заробляти хоче на цьому
там вже наразі можливо видалити інфу на вимогу людину( десь має бути на сторінці з Вашим ім'ям та прізвищем, пошукайте). Після цього сторінка буде видалена)
Через телеграм наче? Я не хочу надавати доступ

Вкладення

• Screenshot_2024-12-27-22-54-20-230_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-12-27-22-54-20-230_com.android.chrome.webp
    113.5 Кб · Перегляди: 96
Пошукала про них, хтось заробляти хоче на цьому

Через телеграм наче? Я не хочу надавати доступ
ні-ні. Я через сайт видаляла, але номер підтверджувала( можливо і через телеграм, але точно без доступу до контактів) я вже всіх деталей не пам'ятаю))

Може скаргу на них написати в кібер поліцію
я писала) закінчилося все тим, що мені один раз набрав слєдак, я не встигла відповісти- після цього жодного контакту та можливості передзвонити на той номер також немає)) знаєте, я впевнена, що всі " в темі "))

я писала) закінчилося все тим, що мені один раз набрав слєдак, я не встигла відповісти- після цього жодного контакту та можливості передзвонити на той номер також немає)) знаєте, я впевнена, що всі " в темі "))
Спробую щось придумати, там через телеграм чомусь, найду якийсь старий телефон без контактів,.

Назад
Угорі