Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Если судом не установлен запрет на выезд, то выедете без проблем.Всім день добрий) чи віпустять за кордон если я в єдиному Реєстрі боржників ???
Сігналы абмеркавання
А як взнати??? Пил мені вже в суботу їхати...Если судом не установлен запрет на выезд, то выедете без проблем.
Суд был у Вас уже?А як взнати??? Пил мені вже в суботу їхати...
Едете по визе или по биометрике ?А як взнати??? Пил мені вже в суботу їхати...
Ше не був,але щось там в брата на роботі знімали гроші через боргСуд был у Вас уже?
БіометрикаЕдете по визе или по биометрике ?
А брат какое отношение имеет к Вашему выезду? Если не было суда, можно смело выезжать. Но даже если суд был, это не значит, что есть запрет.Ше не був,але щось там в брата на роботі знімали гроші через борг
Ніяке,він теж в єдиному реєстріА брат какое отношение имеет к Вашему выезду?
Может у вас двоих исполнительная надпись?Ніяке,він теж в єдиному реєстрі
Та бо це за опалення,але сума не велика десь 10 тис,миМожет у вас двоих исполнительная надпись?
В реєстрі не по аліментах чи криміналу ?Біометрика
Ну запрет на выезд – довольно сложная процедура, вряд ли из-за долга по отоплению заморачивались бы.Та бо це за опалення,але сума не велика десь 10 тис,ми
Та бо це за опалення,але сума не велика десь 10 тис,ми

Та нє там адміністративнаВ реєстрі не по аліментах чи криміналу ?
Я вже прочитав. Їдьте і не заморочуйтесь. Ніхто вас на кордоні не зупинить ... принаймі за це.Та нє там адміністративна
Ясно) дякую) буду за кордоном відпишусь)Я вже прочитав. Їдьте і не заморочуйтесь. Ніхто вас на кордоні не зупинить ... принаймі за це.
На все добре!Ясно) дякую) буду за кордоном відпишусь)
за опалення,але сума не велика десь 10 тис
Та то опалення центральнеОффтопА що ви таке спалили на 10 тис.?
Ого...Та то опалення центральне