ЄАПБ звернулися до суду з вимогою стягнути майже 100 тисяч грн "боргу" по двох кредитах, а виграли лише 190 грн :)

• Автор теми Автор теми Vasss
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 962

Vasss

Читач
Дописи
2
Реакції
16
Бали
128
Vasss не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ТОВ ФК "ЄАПБ" (ФК "Європейська агенція з повернення боргів") звернулися до суду з вимогою стягнути з мене майже 100 000,00 грн "боргу" по двох кредитах MoneyVeo та VeoCard.
Міськрайонний суд повністю задовольнив позов.
Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області від 30 жовтня 2023 року позов задоволено, стягнуто з ОСОБА_1 в користь ТОВ «ФК «ЄАПБ» суму заборгованості за кредитним договором № ------ у розмірі 89 014,76 грн, з яких: 21 999,88 грн - сума заборгованості по основному боргу, 67 014,76 грн - сума заборгованості по відсоткам; за кредитним договором № --------- у розмірі 11 017,50 грн, з яких: 3000 грн - сума заборгованості за основною сумою боргу, 8017,50 грн - сума заборгованості за відсотками.

Після цього адвокатом Калініним С.К. була підготовлена скарга до апеляційного суду:
Відповідач ОСОБА_1 через свого представника Калініна С. К. подав апеляційну скаргу на зазначене рішення суду. Вважає його таким, що прийняте з неправильним застосуванням судом норм матеріального права, неповним з`ясуванням усіх фактичних обставин справи. Суд також не дослідив і не надав належної оцінки наявним в матеріалах справи доказам та обставинам, підійшов формально до вивчення обставин справи, що призвело до неправильного вирішення справи по суті, не сприяв повному, об`єктивному її розгляду, тому рішення суду не відповідає фактичним обставинам справи є незаконним та необґрунтованим. Позивачем не надано Договір факторингу № ---- від 28 листопада 2018 року, укладений між ТОВ «Манівео швидка фінансова допомога» та ТОВ «Таліон Плюс», Реєстр боржників № --- від 25 січня 2022 року, доказів здійснення оплати за відступлені права вимоги.

Як результат, отримали позитивне рішення від апеляційного суду, зокрема відмовлено в повному обсязі щодо стягнення заборгованості близько 90 тис. грн. за кредитним договором з Манівео:
П О С Т А Н О В И В:

Апеляційну скаргу відповідача ОСОБА_1 задовольнити частково.

Рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 30 жовтня 2023 року в цій справі скасувати, ухвалити нове судове рішення.

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» задовольнити частково.

Стягнути з ОСОБА_1 в користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» заборгованість за Договором про надання фінансового кредиту № -------- від 08 жовтня 2021 року у розмірі 8400 (вісім тисяч чотириста) гривень, з яких: сума заборгованості за основною сумою боргу - 3000 (три чисячі) гривень, сума заборгованості за відсотками - 5400 (п`ять тисяч чотириста) гривень. (тобто разом 8 400 грн)

У решті позову відмовити.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» в користь ОСОБА_1 3630 (три тисячі шістсот тридцять) гривень 36 к. судового збору та 4580 (чотири тисячі п`ятсот вісімдесят) гривень витрат на професійну правничу допомогу. (тобто разом 8 210,36 грн)
2024-01-20.png

Як результат:
я повинен оплатити товариству фк єапб 8 400,00 грн
вони мені повинні відшкодувати значну частину всудового збору та частину витрат на адвоката в сумі 8 210,36 грн
з точки зору математики - єапб в плюсі на 189,64 грн :lol:, - замість апетиту на 100 тисяч,
але
по суті справа виграшна на мою користь :) 👍

Велика подяка за роботу адвокату Сергію Костянтиновичу Калініну ! 👍

ТОВ ФК "ЄАПБ" (ФК "Європейська агенція з повернення боргів") звернулися до суду з вимогою стягнути з мене майже 100 000,00 грн "боргу" по двох кредитах MoneyVeo та VeoCard.
Міськрайонний суд повністю задовольнив позов.

Після цього адвокатом Калініним С.К. була підготовлена скарга до апеляційного суду:

Як результат, отримали позитивне рішення від апеляційного суду, зокрема відмовлено в повному обсязі щодо стягнення заборгованості близько 90 тис. грн. за кредитним договором з Манівео:

2024-01-20.png

Як результат:
я повинен оплатити товариству фк єапб 8 400,00 грн
вони мені повинні відшкодувати значну частину всудового збору та частину витрат на адвоката в сумі 8 210,36 грн
з точки зору математики - єапб в плюсі на 189,64 грн :lol:, - замість апетиту на 100 тисяч,
але
по суті справа виграшна на мою користь :) 👍

Велика подяка за роботу адвокату Сергію Костянтиновичу Калініну ! 👍
Добрий день , вітаю :) Яка прострочка була в Манівео у Вас ?

все добре коли вийграна справа я розумію привітання, юрист з форуму пишить як все добре і так далі... а якщо програш у всіх судах чуму тоді ніхто не пишить не підтримує. я рохумію ніхто не хоче сказати шо він програв це зрозуміло але ніхто не хоче підтримати ту людину яка отримала відмову тобто апеляцію ми програли і все і що робити далі це ваші проблеми. чекайте примусового відшкодування уоштів і все. підтримки ніякої на жаль

все добре коли вийграна справа я розумію привітання, юрист з форуму пишить як все добре і так далі... а якщо програш у всіх судах чуму тоді ніхто не пишить не підтримує. я рохумію ніхто не хоче сказати шо він програв це зрозуміло але ніхто не хоче підтримати ту людину яка отримала відмову тобто апеляцію ми програли і все і що робити далі це ваші проблеми. чекайте примусового відшкодування уоштів і все. підтримки ніякої на жаль
Тут підтримують усіх, повірте! Розумію Ваш розпач, але не думаю, що Вам так і сказали "Це Ваші проблеми"...

Не все і не завжди залежить від компетенції юриста. Від суддей також багато залежить. В разі програшу.. нажаль.. так.. чекати примусового винонання рішення..

Назад
Угорі