ЄАПБ погрожують подати в суд. Це так?

• Автор теми Автор теми Ilona1508
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Ilona1508

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
16
Бали
283
Ilona1508 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Дзвонять ЄАПБ і хочуть подати в суд. Я сказала їм що я не можу зараз віддати кошти, так як хворію,і зараз на ізоляції. Вони про це не хочуть чути. Чи можуть вони накласти арешт на рахунки, так як я получаю дитячі, і чи можна якось перевести дитячі на рахунок свекрухи?

Доброго дня. Дзвонять ЄАПБ і хочуть подати в суд. Я сказала їм що я не можу зараз віддати кошти, так як хворію,і зараз на ізоляції. Вони про це не хочуть чути. Чи можуть вони накласти арешт на рахунки, так як я получаю дитячі, і чи можна якось перевести дитячі на рахунок свекрухи?
Пугают пока, о суде не предупреждают. Они ни на что аресты не накладывают, это делает исполнительна служба.

Детские можно получать на почте. И да, в суд подают тихо, без предупреждения. Так, херяк и всё.

Їм не цікаві ваші історії про хворобу взагалі, ніколи такого їм не кажіть. Для того, щоб наклади арешт на рахунки треба спочатку програти суд з ними. А у наших юристів гарна практика з ЄАПБ. І навіть, теоретично, якщо програти суд і накладуть арешт на рахунки - ви можете подати заяву на розблокування на дві мін. ЗП. На рахунок свекрухи виплати перевести не можна.

Детские можно получать на почте. И да, в суд подают тихо, без предупреждения. Так, херяк и всё.
Це я вже зрозуміла. Я їм сказала що заплачу тіло коли вийду з лікарні. Вони не хочуть про це чути. А можна зробити якось щоб дитячі получала свекруха?
Їм не цікаві ваші історії про хворобу взагалі, ніколи такого їм не кажіть. Для того, щоб наклади арешт на рахунки треба спочатку програти суд з ними. А у наших юристів гарна практика з ЄАПБ. І навіть, теоретично, якщо програти суд і накладуть арешт на рахунки - ви можете подати заяву на розблокування на дві мін. ЗП. На рахунок свекрухи виплати перевести не можна.
Дякую. Просто діти зараз проживають у свекрухи, і якщо заблокують картку, то мені буде ж*па

Це я вже зрозуміла. Я їм сказала що заплачу тіло коли вийду з лікарні. Вони не хочуть про це чути. А можна зробити якось щоб дитячі получала свекруха?
На укрпочту переведите и все. Свекровь может получать по доверенности.

Дякую. Просто діти зараз проживають у свекрухи, і якщо заблокують картку, то мені буде ж*па
За тело еапб не закрывает.

Переведіть дитячі , як вам уже і сказали, на укрпошту.
Управління соціального захисту населення правда трохи випендрюється, не хочуть переводити на укрпошту, але ви маєте на це право , це прописано в законі

За тело еапб не закрывает.
Ну тоді нехай чекають. А якщо я суд програю, але не зможу ходити на роботу, то що вони зроблять???
Оборзів тігіпко останнім часом. Суди засипав позовами та заявами про заміну сторони.
А через скільки приблизно часу вони подають в суд?

Ну тоді нехай чекають. А якщо я суд програю, але не зможу ходити на роботу, то що вони зроблять???

А через скільки приблизно часу вони подають в суд?
Нет никаких сроков, полный рандом. На кого-то могут и сразу, на кого через пару лет.

Це 100 відсотків, що подадуть.

Та нехай подають, в мене всерівно немає чим платити😂А дитячі переведу на почту. Вони рахунки всі арештовують? Чи тільки ті на які брався кредит?
Вони нічого не арештовують.
Арешт рахунків може накласти тільки виконавча служба і виключно після відповідного рішення суду яке набуло чинності.

Доброго дня всім! Мав розмову нещодавно з представниками ЄАПБ. На поступки будь-які йти не хочуть, вимагають значно більше тіл, лякають що моя справа вже у до судовому відділі. Я б не проти домовитися на адекватних умовах та якби розбили на платежі. На таке й близько не хочуть. Маю квартиру у власності, купив коли тільки будувалась для батьків проживають там вони. Питання як суд, програний суд може вплинути на дане майно, яке у моїй власності. Вони можуть його продати чи таке неможливо? Просто я не зможу продати квартиру чи щось таке, поки не закрию борг перед ними по виконавчому провадженні. Та як повідомляють про арешт майна? Тільки в дії? Не дуже хочу, щоб Мама дізналась та хвилювалася за це після операції. Тому розглядаю будь-які можливий розвиток подій.

Питання як суд, програний суд може вплинути на дане майно, яке у моїй власності.
Практично ніяк. Можуть накласти арешт і все наразі.
Про відчуження не чув жодного випадку.
Вони можуть його продати чи таке неможливо?
Теоретично якщо сума боргу по виконавчому провадженні буде перевищувати 20 мзп, то можуть ініціювати процедуру реалізації.
Але це в теорії. Повторюсь що на практиці такого не чув.
Просто я не зможу продати квартиру чи щось таке, поки не закрию борг перед ними по виконавчому провадженні.
Так.
Та як повідомляють про арешт майна? Тільки в дії?
Дія і АСВП.
Не дуже хочу, щоб Мама дізналась та хвилювалася за це після операції. Тому розглядаю будь-які можливий розвиток подій.
Мама ніяким чином не дізнається.
[POSTS=30]Я співвласник батьківської квартири, хоча не проживаю там вже більше 22-23 років.
Є арешт. Батьки знають про мої гойдалки з мфо, але нічого не знають про арешт)) Та й не потрібно їм це, бо дуже скоро він зніметься. Тож не переймайтесь за маму. Здоровья їй.[/POSTS]

Практично ніяк. Можуть накласти арешт і все наразі.
Про відчуження не чув жодного випадку.

Теоретично якщо сума боргу по виконавчому провадженні буде перевищувати 20 мзп, то можуть ініціювати процедуру реалізації.

Так.

Дія і АСВП.

Мама ніяким чином не дізнається.
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Дуже Вам дякую за відповіді, заспокоїли.

А как они могут выставить квартиру на реализацию если там прописано 5 человек и у каждого по кусочку)
Или на мою только часть и кого-то подстелить ?

Назад
Угорі