ЄАПБ подали до суду .

• Автор теми Автор теми ileana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 3K
Лише сьогодні після того як дізнався що подали заяву в суд

Провадження ще не відкрите , тому і питаю чи можна так щоб надіслали лише в електронному варіанті
Якщо Ви зареєстрували електронний кабінет, то повинні слідкувати за надходженням процесуальних документів, щоб не пропустити строки. Через що я не хочу його реєструвати. Бо як, наприклад, поїдеш відпочивати, как дивись і по якійсь справі строк пропустив - на оскарження чи ще на щось. Не електронку прийшло - і відразу відлік строку пішов.

Та мене цікавить у як зробити так щоб листи з суду я отримував лише в електронному вигляді, а не укр поштою

Та мене цікавить у як зробити так щоб листи з суду я отримував лише в електронному вигляді, а не укр поштою
Якщо є кабінет, то будуть надходити на електронку. А для перестраховки подайте в суд заяву, щоб не надсилали поштою, якщо це для Вас небажано.

Еапб пробиває дно.Подали до суду за якимось кредитним договором по відношенню до мене(кредитний договір від 2021 р).Суть справи , у 2021 році я була неповнолітня та нізаяких обставин не змогла б узяти кредит😂

Еапб пробиває дно.Подали до суду за якимось кредитним договором по відношенню до мене(кредитний договір від 2021 р).Суть справи , у 2021 році я була неповнолітня та нізаяких обставин не змогла б узяти кредит😂
Не дивно. Це ж тигіпко...

В мене теж вони помилилися,і справі кредит 2024 року в договір факторингу 2021)

В мене теж вони помилилися,і справі кредит 2024 року в договір факторингу 2021)
Авжеж, "помилились"...
Якщо Ваш кредитний договір укладено пізніше договору факторингу, то це фальшиве (неіснуюче) відступлення прав вимоги по Вашому кредиту. Не виключено, що тигіпкові шулери десь нелегально придбали (на Караваєвих дачах чи ще десь) неповні дані про боржників, намалювали додаткові угоди до договорів факторингу, які є нікчемними, оскільки договір факторингу закінчений повним двостороннім виконанням. І пхають цю липу до суду в надії на поверхневий розгляд та на заочне рішення.

Добрий день, європейська агенція з повернення боргів подала заяви на відкриття судових впроваджень 16.09.25, а 26.09.25 суд відкрив впровадження. Побачив тільки сьогодні, ніяких листів мені додому не приходили, добрі люди підскажіть що робити?

Добрий день, європейська агенція з повернення боргів подала заяви на відкриття судових впроваджень 16.09.25, а 26.09.25 суд відкрив впровадження. Побачив тільки сьогодні, ніяких листів мені додому не приходили, добрі люди підскажіть що робити?
А что тут сделаешь? Смотря что они хотят, какая сумма. Почитайте что написано в заявлении и в ухвале суда, проконсультируйтесь с юристом и тогда уже решите, что вам делать

Отримуйте справу і консультуйтеся з юристами.

Добрий день. Для отримання консультації по справі звертайтесь за контактами, вказаними внизу. Консультація безкоштовна. У нас багато позитивної практики по ТОВ "ФК "ЄАПБ".

ЄАПБ подали до суду.06 червня надійшла позовна заява,7 червня був вже призначений склад суду і так до сих пір зберігається такий статус вже майже місяць.Перевіряла і в електронному суді і в судовій владі , нічого не змінюється.Нічого не розумію, документів ніяких не було.Питання таке: через який приблизно термін назначається дата засідання і чому може бути така затримка?
Добрий день,я мав суд теж з ними але прийшла ухвала про витребування доказів від банку,не до кінця розумію що це саме означає.Можливо хтось мав схожі ситуації?

Останнє редагування модератором:
Добрий день,я мав суд теж з ними але прийшла ухвала про витребування доказів від банку,не до кінця розумію що це саме означає.Можливо хтось мав схожі ситуації?
Теж цікавить це питання, тому що теж прийшла ухвала про витребування доказів

Це підтвердження з банку, що саме на вашу карту перераховано кошти. Надає банк на вимогу суду

Цікавить питання на протязі скількох днів банк повинен пред'явити ці докази після ухвали суду?

Якщо не помиляюсь, то в ухвалі вказана дата до якої банк має подати докази. І якщо це ваша карта, то подасть 100%

Так ось ! було важко але я це сам зробив !
Запрос був на 40к по двум мікрокредитам

Вкладення

• photo_2025-11-07_14-14-41.webp
    photo_2025-11-07_14-14-41.webp
    75.1 Кб · Перегляди: 53
Назад
Угорі