ЄАПБ подали до суду. Потрібен адвокат?

• Автор теми Автор теми Maria13108
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K

Maria13108

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
3
Бали
3
Maria13108 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір! Сьогодні в дію прийшла судова справа від ЄАПБ, сказали з‘явитись до суду 28.07, що робити, вперше викликають до суду. Потрібен адвокат?

Добрий вечір! Сьогодні в дію прийшла судова справа від ЄАПБ, сказали з‘явитись до суду 28.07, що робити, вперше викликають до суду. Потрібен адвокат?
Якщо не хочете сплачувати їхні апетити після програного суду, то звісно що треба.

Якщо не хочете сплачувати їхні апетити після програного суду, то звісно що треба.
Навіть не зрозуміло від якої це компанії. Вже в суді дізнаюсь. Кредитів багато, а ще й карта заблокована за провадження , але розумію, що без адвоката буде важче.

В электронном суде получайте документы и к юристу. На главной странице форума, есть юристы. Выбирайте какой Вам больше по душе и вперёд защищаться

Навіть не зрозуміло від якої це компанії. Вже в суді дізнаюсь. Кредитів багато, а ще й карта заблокована за провадження , але розумію, що без адвоката буде важче.
Сколько прострочка ?

Можете написать заявление исполнителю и получать 2 минимальные зарплаты

В позові має бути вказано які контори. В моєму випадку об'єднали 3 в один позов. Без адвоката взагалі не варіант

В позові має бути вказано які контори. В моєму випадку об'єднали 3 в один позов. Без адвоката взагалі не варіант
Там вказано лише що компанія ЄАПБ хоче стягнути 108000 гривень, хоча я такої суми ніде і близько не брала, чи може суд погодити це божевілля?

Навіть не зрозуміло від якої це компанії. Вже в суді дізнаюсь.
Зареєструйтесь в електронному суді і подивитесь і позов і доки
Там вказано лише що компанія ЄАПБ хоче стягнути 108000 гривень, хоча я такої суми ніде і близько не брала, чи може суд погодити це божевілля?
може елементарно
і погодить
якщо пустите на самотьок

значит не 1 договор подают ,а обьединили. Спокойно удовлетворят все что они просят без защиты(

Зареєструйтесь в електронному суді і подивитесь і позов і доки

може елементарно
і погодить
якщо пустите на самотьок
Та за що платити їм такі гроші, потрібно хорошого адвоката. Дуже багато хочуть.

Що і треба було довести. Не займайтесь гаданням на кавовій гущі,отримуйте доки і до юриста

Є розділ з юристами. В кожного з них є підписи під повідомленнями з контактами.
Обирайте будь-якого і зв'язуйтесь. Часу у Вас не густо.

З 6500 тіла по трьом договорам хочуть 63 000. Хотілка лусне
Я вже найшла в електронному суді все) там 4 різних кредитів, Манівео, ze-credit, гоуфінгоу, єврогроші
Щоб я коли ще небудь в житті взяла десь кредит, руку собі відірву швидше, як це все вигрібати тепер. Радує, що там не одна контора а 4

Щоб я коли ще небудь в житті взяла десь кредит
Не зарікайтесь ;)
руку собі відірву швидше
Лишіть кінцівки в спокою, в БлекДжек одною рукою як гратимете)))
як це все вигрібати тепер.
Маленькою чайною ложечкою
Радує, що там не одна контора а 4
Новий вид розваг у еапб

Назад
Угорі