ЄАПБ подали до суду на суму 306000грн потрібна допомога

• Автор теми Автор теми krlkrv
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 4K
Це так, боротися звичайно треба, я просто до того веду, що реалізація єдиного житла це досить складно й виконавці надзвичайно рідко вживають такий захід

Тим паче єапб частенько програють
Якщо гав ловити, то можливо все

В теорії тут так, особливо якщо морозитися від вп …
Тут треба консультація юриста, який конкретно з цими справами стикався. Якщо перешкод небагато посягнути можуть, чому ні. Є майно, яке важче реалізувати, або легше. Тут велику роль грає бажання кредитора стягнути борг. Бо умовні 1000 грв. на місяць можуть його не задовольнити.

Тут треба консультація юриста, який конкретно з цими справами стикався. Якщо перешкод небагато посягнути можуть, чому ні. Є майно, яке важче реалізувати, або легше. Тут велику роль грає бажання кредитора стягнути борг. Бо умовні 1000 грв. на місяць можуть його не задовольнити.
Тут так, на виході всяке може бути… хоч й подібних інцидентів наче не було, але може бути всяке…

Так і борг 200+ к одному кредитору не часто зустрінеш
Отож, теорія й практика то різне… тому без адвоката тут ніяк… бо наче й реалізувати важко, й вірогідність наче не таке й велика, але це така справа, що треба мінімізувати усі ризики

Отож, теорія й практика то різне… тому без адвоката тут ніяк… бо наче й реалізувати важко, й вірогідність наче не таке й велика, але це така справа, що треба мінімізувати усі ризики

Я зараз цим і займаюсь. Сподіваюсь, допоможе.

Дякую. Сподіваюсь не буде чим ділитися )
Думаю так і буде
1736187069194.webp

Отримав ухвалу про відкриття провадження
ЄАПБ посягає на суму 306000грн
Я з пропискою Донецька,поки що суд на стадії звернення в реєстр ВПО для уточнення місця проживання,я є власником одного нерухомого майна там проживає вся сімʼя але ніхто там не прописаний,можуть забрати квартиру,що робити ?
Добрий день. Звертайтеся, у нас багато позитивної практики у справах з ТОВ "ФК "ЄАПБ".

Назад
Угорі