Єапб об’явились

• Автор теми Автор теми TushkaGG
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 5K
О. І мені сьогодні чудна мадам дзвонила. Скучила я за ними і рішила поговорити. Ох як жіночка старалася, і судом погрожувала, виїзною групою лякала. Правда російською. А я їй у відповідь що російської не розумію, скажи паляниця))). І тут її понесло... Та й мене також. Поговорили на славу. Просто задумуюсь невже після цих страхів війни ще хтось їх боїться і вірить в їхні байки про виїзні групи і т.п. надіюсь що ми всі змінились .І все буде Україна!

Ну скажем так , я дочекався і вони подали в суд)
Підскажіть будь ласка, а від яких влни шараг, бо на сайті судова влада, тільки така інформація :

позивач: ТОВ "Фінансова компанія" "Європейська агенціяґ з повернення боргів", Представник позивача: Грибанов Денис В'ячеславович, відповідач:моє ПІБ.
Ідалі:-про стягнення заборгованості

Підскажіть будь ласка, а від яких влни шараг, бо на сайті судова влада, тільки така інформація :

позивач: ТОВ "Фінансова компанія" "Європейська агенціяґ з повернення боргів", Представник позивача: Грибанов Денис В'ячеславович, відповідач:моє ПІБ.
Ідалі:-про стягнення заборгованості
У мене манівео і гоуфінгоу

Ч
Поступив дзвінок , від цих дурачків
Що ніби вони купили в євро гроші і зекредіт мій кредит
Зе - 5000 тіло ( хочуть 17000)
Євроші 10000 тіло ( хочуть 40000)
Набрали маму тоже це сказали
Питання а не пішли би вони нхй?
Я за них зараз біля волновахи , а вони мені кажуть що їм на це пхй , і треба вернути
Є сенс взагалі напрягатись за них?
Ув шо вони зарас масово подають позови до суду і виграють

А як називається третій?
Ну все прийшло від ЕАПБ, вони подали до суду об'єднав 3 шаражки.
Вичитала тільки гоуінфо, Інвеструм
Ч

Ув шо вони зарас масово подають позови до суду і виграють
Завжди виграють?

А як називається третій?
Перечитала всі листи, фігурує назва ЕАПБ, ЕКГ(едина кредитна група), гоуінфо і Інвеструм ?‍♀️
Із всих, в мене тільки гоуінфо є, і Інвеструм це Зе-кредит, хто 3й так і не зрозуміла, бо 3 сумми?
Або повністю зі всіма бажаннями, або частково тіло +відсотки за термін дії договору

Або повністю зі всіма бажаннями, або частково тіло +відсотки за термін дії договору
Цікаво від чого залежить, повне задоволення всіх їхніх бажань?

Перечитала всі листи, фігурує назва ЕАПБ, ЕКГ(едина кредитна група), гоуінфо і Інвеструм ?‍♀️
Із всих, в мене тільки гоуінфо є, і Інвеструм це Зе-кредит, хто 3й так і не зрозуміла, бо 3 сумми?

Цікаво від чого залежить, повне задоволення всіх їхніх бажань?
Якщо проігнорувати суд то задовольнять повністю а якщо захищатися то можна до тіла збити але повністю навряд

Якщо проігнорувати суд то задовольнять повністю а якщо захищатися то можна до тіла збити але повністю навряд
Скажіть, будь-ласка, мені в додатку Овпендатабот вчора прийшло повідомлення, що на моє ім'я зареєстровано справу по стягненню заборгованості, дата подання заяви 14.03,позивач ЄАПБ, на судовій владі ще нічого не знайшла. Через який час призначають судове засідання? І як мені дізнатися по якому кредиту цей позов, так як шараг маю не мало, просрочки вже майже 2 роки, я їх просто вже і не пам'ятаю, по місцю прописки не проживаю. Вибачте, якщо щось написала не так, дуже сильно хвилююсь, для мене суд це найстрашніше, що може бути, тим більше маю офіційну роботу, не знаю як вони поставляться до того, що прийде виконавчий лист.

Та на повністю я і не розраховую, так як тут я так розумію, ЕАПБ зібрав ті шаражки, де не було пролонгацій тому, те що брала повернути й рада, але не сумму в 16 тис, с 4 тис тіла (до прикладу) ?

Назад
Угорі