palkan_32
Форумчанин
- Дописи
- 55
- Реакції
- 40
- Бали
- 5090
palkan_32 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Ділюсь ситуацією, може комусь стане в нагоді.
Почали мені дзвонити з вимогами по кредиту, але прикол в тому, що номер телефону у мене НОВИЙ — куплений у жовтні 2025 року. І цей номер ніде не вказувався як фінансовий при оформленні будь-яких кредитів.
Тобто фактично вони десь “дістали” номер і почали пресувати — вважаю це незаконним використанням персональних даних.
Що я зробив:
одразу повідомив їм, що:
І найцікавіше
На наступний день вони самі передзвонюють і вже “включають задню” — кажуть, що готові закрити питання за тіло кредиту.
По факту:
як тільки починаєш грамотно тиснути через НБУ — вони дуже швидко стають “лояльними”.
Порада всім, хто в подібній ситуації (особливо якщо номер новий і ніде не світився):
одразу говоріть:
У моєму випадку вистачило ОДНОГО разу, щоб вони вже на наступний день змінили тон розмови і почали пропонувати адекватні умови.
Ось така історія. Думаю, багатьом буде корисно.
Почали мені дзвонити з вимогами по кредиту, але прикол в тому, що номер телефону у мене НОВИЙ — куплений у жовтні 2025 року. І цей номер ніде не вказувався як фінансовий при оформленні будь-яких кредитів.
Тобто фактично вони десь “дістали” номер і почали пресувати — вважаю це незаконним використанням персональних даних.
Що я зробив:
одразу повідомив їм, що:
- номер не має відношення до кредиту
- розмова записується
- скарга вже оформлюється
- буду подавати в НБУ
І найцікавіше
На наступний день вони самі передзвонюють і вже “включають задню” — кажуть, що готові закрити питання за тіло кредиту.
По факту:
- тіло кредиту: 1000 грн
- кредит купили у Санкредит
- до цього вимагали 2300 грн
- після скарги — різко “знижка” і пропозиція закрити за тіло
- дали 4 дні на роздуми
як тільки починаєш грамотно тиснути через НБУ — вони дуже швидко стають “лояльними”.
Порада всім, хто в подібній ситуації (особливо якщо номер новий і ніде не світився):
одразу говоріть:
- скарга вже готується / подана в НБУ
- розмова записується
- кожен дзвінок = нова скарга
У моєму випадку вистачило ОДНОГО разу, щоб вони вже на наступний день змінили тон розмови і почали пропонувати адекватні умови.
Ось така історія. Думаю, багатьом буде корисно.