Єапб не йдуть на поступки

• Автор теми Автор теми Artem27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Відколи зе почали єапб продавати, їх почерк був їхні ж колеги з бейджиками "стар файнанс"

значить я "оптом" зе + банана опинився в стар файнанс
Страфин это они же и есть, просто новую прокладку сделали, когда инвеструм забрали лицензию. И перекинули туда все.
А когда уже продают на сторону через некоторое время - легко могут ЕАПБ слить.
Если вы сейчас в старфин, то рано или поздно ваш договор сольют кому-нибудь.

Страфин это они же и есть, просто новую прокладку сделали, когда инвеструм забрали лицензию. И перекинули туда все.
А когда уже продают на сторону через некоторое время - легко могут ЕАПБ слить.
Если вы сейчас в старфин, то рано или поздно ваш договор сольют кому-нибудь.
вже ні, була можливість закрити за тіла після 4-ох місяців прострочки, зробив це в даних конторах...
хоча єбагато прикладів людей. які тримаються і не платять до останнього борються з усіма

вже ні, була можливість закрити за тіла після 4-ох місяців прострочки, зробив це в даних конторах...
хоча єбагато прикладів людей. які тримаються і не платять до останнього борються з усіма
Мені також пишсали за тііло 11к (прострочення з 27.05.23)написали що 05.10.23 останній день що можна заплатити по тілу.коштів немаю,,що робити не знаю,чи писати на електронку просити розбити чи що?хто як тепер останім часом домовлявся?

Мені також пишсали за тііло 11к (прострочення з 27.05.23)написали що 05.10.23 останній день що можна заплатити по тілу.коштів немаю,,що робити не знаю,чи писати на електронку просити розбити чи що?хто як тепер останім часом домовлявся?
в мене такі останні пропозиції тривали десь з 45-го і 120+ дня прострочки, коли я закрив, і були вони майже щотижня...
справа передавались від одного спеціфаліста до іншого, рази 3
Спочатку правда хотіли з кожного тіло + 2,000, потім хотіли стабільно тіла

в мене такі останні пропозиції тривали десь з 45-го і 120+ дня прострочки, коли я закрив, і були вони майже щотижня...
справа передавались від одного спеціфаліста до іншого, рази 3
Спочатку правда хотіли з кожного тіло + 2,000, потім хотіли стабільно тіла
Я короче так і не заплатила,вони притихли не телефонуютьЮале це може бути затишщя перед двіжушкою

Манібум ще 1.5 роки тому продав ЄАПБ
З 10к хочуть 120к, згідно УБКІ
Жодних дзвінків/листів
На судовій владі чисто

Мав позику в Зекредіт, тіло 3 тисячі грн, продали їм. Хочуть отримати 15, кажу таку суму платити не буду з 3 тисяч. Кажуть тоді будемо подавати до суду? Що порадите?
Вони закривають за 2 тіла, чекайте і моніторте Судову владу.

Назад
Угорі