Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какого плана совет вы хотите услышать?Мав позику в Зекредіт, тіло 3 тисячі грн, продали їм. Хочуть отримати 15, кажу таку суму платити не буду з 3 тисяч. Кажуть тоді будемо подавати до суду? Що порадите?
Моніторте себе на Судовій владі, зареєструйтесь в електронному суді. Ці покидьки люблять бігать по судамМав позику в Зекредіт, тіло 3 тисячі грн, продали їм. Хочуть отримати 15, кажу таку суму платити не буду з 3 тисяч. Кажуть тоді будемо подавати до суду? Що порадите?
Чи можливо з ними домовитись за тіло або трошки більше чи вони реально настільки непробивні? Лякають що якщо подамо в суд, то на вас всі витрати тоді повісять, так що краще закривайте 15 тисяч хоча б частинамиКакого плана совет вы хотите услышать?
дякуюМоніторте себе на Судовій владі, зареєструйтесь в електронному суді. Ці покидьки люблять бігать по судам
Брехати то їх хліб. При грамотному захисті максимум отримають тіло + відсотки до просрочення.Чи можливо з ними домовитись за тіло або трошки більше чи вони реально настільки непробивні? Лякають що якщо подамо в суд, то на вас всі витрати тоді повісять, так що краще закривайте 15 тисяч хоча б частинами
я просто ніколи не стикався з судом ще з мфо, та навіть не дуже розумію скільки обійдуться витрати для мене в суді. Раніше просрочок в мфо не мав, а під час війни все пішло по одному місцю та тих мфо купа, не знаю що й вирішувати в першу чергуБрехати то їх хліб. При грамотному захисті максимум отримають тіло + відсотки до просрочення.
2 тела это их нижня планка.Чи можливо з ними домовитись за тіло або трошки більше чи вони реально настільки непробивні? Лякають що якщо подамо в суд, то на вас всі витрати тоді повісять, так що краще закривайте 15 тисяч хоча б частинами
дякую
на оплату частинами також домовитись не реально практично? просто ніколи не стикався з ними2 тела это их нижня планка.
Ну как, если согласитесь заплатить их хотелки - то они охотно разбивают на платежина оплату частинами також домовитись не реально практично? просто ніколи не стикався з ними
та я ж тому й намагаюсь розібратися, суд скільки обійдеться та витрати на захист + те що присудят виплатити чи вийде меньше ніж платити їм 15 тисяч ці. Але з 3 це просто капець, інші всі практично до тіла погоджувались спустити при розмові ще й на платежі розбивалиНу как, если согласитесь заплатить их хотелки - то они охотно разбивают на платежи
мені одразу запропонували на частини, тільки я не уточнював. Сказав, що добровільно заплачу тільки тіло, якщо ні то йдіть до суду. Чекаюна оплату частинами також домовитись не реально практично? просто ніколи не стикався з ними
а скільки витрати на суд обходяться плюс мінус в таких ситуаціях? просто реально ніколи не мав справу з цим всім, намагаюсь розібратися
ось й я цей варінт хочу домовитися з ними, або навіть трошки більше 4-5 к за 2 платежі якщо, ну точно не 15мені одразу запропонували на частини, тільки я не уточнював. Сказав, що добровільно заплачу тільки тіло, якщо ні то йдіть до суду. Чекаю
Напешіть їм в телеграм. Ну я суду чекаю, а не тіло.ось й я цей варінт хочу домовитися з ними, або навіть трошки більше 4-5 к за 2 платежі якщо, ну точно не 15
а у вас яке тіло було?Напешіть їм в телеграм. Ну я суду чекаю, а не тіло.
2 договори по 10 тисяча у вас яке тіло було?
С таким тело вам суд дороже обойдется. Проще договорится за два тела условно. А суд только если вообще не пойдут на уступки.та я ж тому й намагаюсь розібратися, суд скільки обійдеться та витрати на захист + те що присудят виплатити чи вийде меньше ніж платити їм 15 тисяч ці. Але з 3 це просто капець, інші всі практично до тіла погоджувались спустити при розмові ще й на платежі розбивали
буду намагатися домовитисяС таким тело вам суд дороже обойдется. Проще договорится за два тела условно. А суд только если вообще не пойдут на уступки.
Сразу вряд ли, сначала будут пытаться все выбить. А потом должны сбавить свои хотелки.буду намагатися домовитися
напишу їм листа на електронку та хай думаютьСразу вряд ли, сначала будут пытаться все выбить. А потом должны сбавить свои хотелки.