ЄАПБ двічі запрошує на судове засідання

• Автор теми Автор теми Donatello555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 325

Donatello555

Форумчанин
Дописи
18
Реакції
8
Бали
128
Donatello555 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім! Підскажіть будь ласка хто може знаю. Був суд з ЄАПБ. Суд районний програли. Сьогодні подали апеляцію і сьогодні ж приходить на пошту судова повістка про виклик в суд на 15 січня. Питання що ще вони хочуть від мене на засідання 15 січня? Рішення є, вже навіть виконавчий лист видала суддя. Що вони хочуть на цьому засіданні робити? Дякую всім за відповідь!

ДОбрий день. Дивіться по суд реєстру, можливо справа не одна.. номери які справи в повістці і в апел скарзі? Так швидко суд апеляційної інстанції не призначає

ДОбрий день. Дивіться по суд реєстру, можливо справа не одна.. номери які справи в повістці і в апел скарзі? Так швидко суд апеляційної інстанції не призначає
Дивився номер справи точно такий самий як і в рішенні. Суддя та сама. Це може бути засідання про зняття коштів за адвокатську допомогу? Справа в тому, що прийшла судова повістка, а потім була подача апеляції. Просто що це за засідання тоді. В самій суті справи написано «Інші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)». Що це значить хто знає. Буду вдячний за відповідь!

Питання що ще вони хочуть від мене на засідання 15 січня?
depositphotos_10241421-stock-photo-fortune-tellers-hands.webp

Назад
Угорі