ЄАПБ арештували рахунки, борг 82000 грн

Ага, тільки би знати, хто це і скільки хочуть, а то пальцем в небо( а через скільки, зазвичай, призначають день засідання? Бо тут вже 11 днів пройшло.
тому і дуже дивно що ще не вирішено питання про відкриття, бо вже майже два тижні пройшло .

тому і дуже дивно що ще не вирішено питання про відкриття, бо вже майже два тижні пройшло після

Так. Дочекайтесь відкриття провадження.

Немає, бо ви не маєте з чим консультуватись. Доків нема.
Та й чим чорт не шуткує... їм можуть теоретично і відмовити у відкритті провадження, тож не спішіть і не нервуйте.
Все буде добре.
Наші юристи (в разі потреби) мають непоганий досвід з боданням в судах по цій шаразі.
Дякую за відповідь. То мої дії тепер - перевіряти, чи є провадження і чи призначена дата засідання?
І чому погано, що я там зареєструвалась?(

І чому погано, що я там зареєструвалась?(
чого ви зараз зайшли в ес ? випадково чи побачили десь (крім кабінету ес) сповіщення про щось?
А зазвичай за який час відкривають?
до тижня
а, це ж травневі були..

чого ви зараз зайшли в ес ? випадково чи побачили десь (крім кабінету ес) сповіщення про щось?

до тижня
а, це ж травневі були..
Випадково, хотіла подивитись, чи нема ніяких справ 😅подивилась

Випадково, хотіла подивитись, чи нема ніяких справ 😅подивилась
от бачите . а якби там 3 травня була ухвала про відкриття і доки, то у вас залишилось би всього 4 дні на відзив.

от бачите . а якби там 3 травня була ухвала про відкриття і доки, то у вас залишилось би всього 4 дні на відзив.
То це добре чи погано, що мене туди потягнуло))
Бо я не розуміюсь в цьому, якшо чесно.
І вже як призначать дату засідання, то я можу звертатись до адвоката?
Вибачте, що стільки питань, просто новичок

Так, а если есть ухвала, дата, даже повестка, но документов ещё нет. Через какое время они там появятся примерно?

Дякую за відповідь. То мої дії тепер - перевіряти, чи є провадження і чи призначена дата засідання?
Так.
Але вам прийде в ЕС про відкриття.
Хоча в мене особисто по різним судам було по-різному.
В деяких спочатку на судовій владі з"являлось.

То це добре чи погано, що мене туди потягнуло))
Бо я не розуміюсь в цьому, якшо чесно.
І вже як призначать дату засідання, то я можу звертатись до адвоката?
Вибачте, що стільки питань, просто новичок
добре, бо пропустили б строки.
Так, а если есть ухвала, дата, даже повестка, но документов ещё нет. Через какое время они там появятся примерно?
могут ни через какое, если их не отсканируют.

Так.
Але вам прийде в ЕС про відкриття.
Хоча в мене особисто по різним судам було по-різному.
В деяких спочатку на судовій владі з"являлось.
Щиро вдячна вам за консультацію)
добре, бо пропустили б строки.

могут ни через какое, если их не отсканируют.
І вам)

На судовій владі поки теж, тільки, призначено склад суду. Буду слідкувати. Аби хоч знати, хто це 🌝

Назад
Угорі