ЄАПБ арештували рахунки, борг 82000 грн

Дякую за пораду, документи в суді візьму, дальше треба до Юристів Форума звертатися?
то вам вирішувати))
якщо плануєте це все неподобство прибрати, та самі не знаєте як, то думаю, що варто заручитись підтримкою адвоката))

то вам вирішувати))
якщо плануєте це все неподобство прибрати, та самі не знаєте як, то думаю, що варто заручитись підтримкою адвоката))
Я вам сьогодні наче на вайбер писав????

Подивіться уважно на дати в судовому рішенні. Вимога до Вас нікчемна, оскільки гіпотетична "машина часу" до даного часу не матеріалізована. Манівеї уклали з таліоном договаір факторингу 28.11.2018 р., а кредитний договір з Вами манівеї уклали 19.05.2021 р. Фактору не могло перейти право вимоги за Вашим кредитним договором! Куди дивилась суддя, задовільняючи позов???
прікол що навіть додаткова угода укладена перед кредитним договором :D

прікол що навіть додаткова угода укладена перед кредитним договором :D
Пишуть що побачать на стелі, в надії на те, що відповідач не відреагує на позов, буде заочне рішення, суддя не стане вникати в обставини

Доброго вечора. А хтось може підказати, що оце таке?
Зайшла в електронний суд і там побачила. В дії нічого нема, не знаю, навіть, що це за кредит…
Дякую

Вкладення

• IMG_2534.webp
    IMG_2534.webp
    90.7 Кб · Перегляди: 91
Зайшла в електронний суд і там побачила. В дії нічого нема, не знаю, навіть, що це за кредит…
Дякую
час майже сплив. навіщо було реєструватись(((

пишіть юристам форуму, інших варіантів нема

Дякую
Якась шарага вас продала єапбрасам а ті подали в суд на стягнення заборгованості.
Очікуйте документи. У вас поки що призначено склад суду... коли призначать засідання і відкриють судове провадження тоді все проясниться.

пишіть юристам форуму, інших варіантів нем

пишіть юристам форуму, інших варіантів нема
Час сплив на що? Якшо я ще документів в очі не бачила…
Якась шарага вас продала єапбрасам а ті подали в суд на стягнення заборгованості.
Очікуйте документи. У вас поки що призначено склад суду... коли призначать засідання і відкриють судове провадження тоді все проясниться.
Мені тоді прийде в дію оповіщення?

Мені тоді прийде в дію оповіщення?
В ЕС і в Дію... а доки мали б прислати на адресу місця реєстрації.
Також можуть бути завантажені в електронний суд... але не завжди окрім позовної можуть бути і додатки.

І до речі - Дія - то такий собі месенджер, який робить через sраку ( вибачаюсь за мій англіцкий )

Час сплив на що? Якшо я ще документів в очі не бачила…
хоча, в реєстрі ще нема ухвали про відкриття провадження.. можливо не все так і погано.
моніторте в ес ухвалу про відкриття провадження і доки

хоча, в реєстрі ще нема ухвали про відкриття провадження.. можливо не все так і погано.
моніторте в ес ухвалу про відкриття провадження і доки
Аби ще знати, хто це. В Ізікеш протермінування невелике, але, можливо, це ще хтось із 22 року прокинувся, я багато позакривала, але не всіх. І суму не бачу поки.
В ЕС і в Дію... а доки мали б прислати на адресу місця реєстрації.
Також можуть бути завантажені в електронний суд... але не завжди окрім позовної можуть бути і додатки.

І до речі - Дія - то такий собі месенджер, який робить через sраку ( вибачаюсь за мій англіцкий )
Дякую. Тобто, ще нема точної дати, коли відбудеться суд, правильно? Вже є сенс проконсультуватись з юристом форума?

А скільки це +- часу?

Аби ще знати, хто це. В Ізікеш протермінування невелике, але, можливо, це ще хтось із 22 року прокинувся, я багато позакривала, але не всіх. І суму не бачу поки.

Дякую. Тобто, ще нема точної дати, коли відбудеться суд, правильно?
Так. Дочекайтесь відкриття провадження.
Вже є сенс проконсультуватись з юристом форума?
Немає, бо ви не маєте з чим консультуватись. Доків нема.
Та й чим чорт не шуткує... їм можуть теоретично і відмовити у відкритті провадження, тож не спішіть і не нервуйте.
Все буде добре.
Наші юристи (в разі потреби) мають непоганий досвід з боданням в судах по цій шаразі.

будь якого року може всплисти договір((

Ага, тільки би знати, хто це і скільки хочуть, а то пальцем в небо( а через скільки, зазвичай, призначають день засідання? Бо тут вже 11 днів пройшло.

Назад
Угорі