ЄАПБ акції?

• Автор теми Автор теми Владислав890
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Дивно, але після вчорашньої оплати, сьогодні на їх сайті так і залишилась сума "24000".
Хтось в курсі як це працює? Як часто вони оновлюють інформацію про борг?

Давіть їх на 6. А ще краще на три.
Ви самі без мозгоклюйства бажаєте розрахуватись і не маєте змоги закрити все одразу. Віддаєте останнє... І того не багато...
Давіть саме на це. І починайте з трьох. Дев'ять забагато.
Да беда в том, что евротигипковцы как были полными этими самыми, так и остались. Недоговороспособны. Хз, как у людей что-то с ними выходит,как по мне, там ничего не выходит. У меня они ещё остались, позвякивают иногда через труколлер (ну т.е., в никуда), может где-то и в суд намылятся. Да и ветер в спину.

Да беда в том, что евротигипковцы как были полными этими самыми, так и остались. Недоговороспособны. Хз, как у людей что-то с ними выходит,как по мне, там ничего не выходит. У меня они ещё остались, позвякивают иногда через труколлер (ну т.е., в никуда), может где-то и в суд намылятся. Да и ветер в спину.
А ви з ними на контакт виходили? Телефонували? Питали, щодо їх "акцій"?

А ви з ними на контакт виходили? Телефонували? Питали, щодо їх "акцій"?
Навіщо воно мені через два роки після мого армагеддону. Тоді вони були майже останніми, сам пропонував. Ні, то ні, не вистачало ще телефонувати усіляким гумовим виробам. З їх боку на вайбери та інші е-мейли нічого конкретного не приходило.

Навіщо воно мені через два роки після мого армагеддону. Тоді вони були майже останніми, сам пропонував. Ні, то ні, не вистачало ще телефонувати усіляким гумовим виробам. З їх боку на вайбери та інші е-мейли нічого конкретного не приходило.
А, ну мені від них теж нічого не приходило. Я тільки на їх сайті переглядав інфо і побачив вкладку акціїї. Так як в мене залишились тільки вони і Таліон, я вирішив починати вирішувати питання з цими бісенятами, так як від Таліону поки чекаю натяків на закриття за тіло.

Я їм заплатив ось годину тому 3000, завтра намагатимусь зв'язатись з ними, оперувати тим фактом, що в них написано про "Акцію для тих, хто внесе певну суму оплати до 30.11го". Сподіваюсь, що домовлюсь з ними щодо довиплати 9000 грн та розпрощаємось
Ви поспішили...шкода

Всім привіт! В лютому закрив останній платіж, в результаті заплатив сумарно 12000 при тілі 6000, але через те, що платив частинами по 3 тисячі в місяць - було не так відчутно. вони сказали, що залишок спишуть протягом 3 місяців і виходить десь в травні маю отримати від них довідку, що вони не мають до мене ніяких претензій по кредиту. А в убкі запис про кредит, за моїм проханням, прибрали.

Назад
Угорі