є трохи грошей, сижу і думаю кому трохи кинути

• Автор теми Автор теми Снежжкк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Снежжкк

Форумчанин
Дописи
151
Реакції
41
Бали
5125
Снежжкк не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Потрібна допомога, є трохи грошей, сижу і думаю кому трохи кинути.
Розриваюся між соскредит, монівео, кредит каса, топкредит, благо.
Хто з них самий вредний і дзвоне до рідних, за контактних не переживаю там все норм!!!

• Подобається
Реакції: Nadi
Доброго дня!
Хто з них самий вредний і дзвоне до рідних, за контактних не переживаю там все норм!!!
Соскредит самые ёб...тые...

В
Доброго дня!
Смислi трохи кинути?Або закривати все або нiчого не кидати.

Тоже интересно узнать кто доставучий, просрочка больше недели, родственников пока не трогали.

Доброго дня!
ваше "трохи кинути" это как в мусорное ведро выбросить нужные семье деньги
не кормите мфошные сараи, хватит, пусть сдохнут

Доброго дня!
Никому на себя потратьте!

Соскредит самые ёб...тые...
Соскредит тільки раз дзвонив і було пару смс з тим щоб я зробила безкоштовну пролонгацію, а так мовчать. Манівео прислали тількищо смс що я порушила домовленість про оплату і вони вимушені залучити рідних та знайомих для повернення боргу, або щоб я сама заплатила, але сума не вказана

Никому на себя потратьте!
Напевно в мене десь ще є совість і вона злодійка мене трохи підїдає. Тому не можу на себе потратит, а якби хотілося

самые противные из ваших сос кредит кредит касса и топ кредит. манивео первое время не трогает-ждет когда проценты набегут, тогда начинает всех доставать. я бы на вашем месте закрыла кредит кассу в первую очередь

Соскредит тільки раз дзвонив і було пару смс з тим щоб я зробила безкоштовну пролонгацію, а так мовчать. Манівео прислали тількищо смс що я порушила домовленість про оплату і вони вимушені залучити рідних та знайомих для повернення боргу, або щоб я сама заплатила, але сума не вказана
Безкоштовну,ахаха розводилы е...ные,неведитесь на ето.

Доброго дня!
Закройте тех, где нет больших переплат. Но, не пролонгируйте! Только закрывать или никак

Напевно в мене десь ще є совість і вона злодійка мене трохи підїдає. Тому не можу на себе потратит, а якби хотілося
У вас совести не хватит на них поверьте,они етим пользуются и раз в 10 вас грузить начнут когда поймут что у вас совесть есть

Тобто у нас всiх совiстi вже немае...:cray:А цi кровнi що дзвонять намагаються натиснути на неi..

Повністю закрити не хватає
тогда нет смысла продлевать. продлевать имеет смысл только если вы знаете что через пару дней у вас будут деньги закрыть полностью. иначе вообще деньги на ветер

Закройте тех, где нет больших переплат. Но, не пролонгируйте! Только закрывать или никак
Проблема в тому що я завжди закривали і брала по новій, пролонгацій в мене по цих конторах мало, тому і тіряюся.

Повністю закрити не хватає
То й не потрiбно трохи ваше кидати!!!Якщо вже Вам зовсiм цi грошi муляють,зайдiть на сайт якогось благодiйного фонду i скиньте онкохворiй дитинi.тодi,я сподiваюсь,ваша совiсть буде спокiйна.

Len4ik, В точку!Именно ,надо анализировать.

Предлагаю админу данного сайта провести голосование на тему МФО. Механизмы форума это позволяют. И закрепить отдельную тему с таким голосованием. И тогда по результатам будет видно из опыта людей какое МФО самое агрессивное, а какое более-менее вменяемое...

Предлагаю админу данного сайта провести голосование на тему МФО. Механизмы форума это позволяют. И закрепить отдельную тему с таким голосованием. И тогда по результатам будет видно из опыта людей какое МФО самое агрессивное, а какое более-менее вменяемое...
плюсую, давайте создадим антирейтинг. список всех шарашек и кто самые неадекватные

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі