Є обмеження на карті користуватись тільки до 13400грн, а сьогодні зняла 15000

• Автор теми Автор теми Olga20
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Olga20

Читач
Дописи
10
Реакції
2
Бали
3
Olga20 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! В когось можливо було таке , а то щось я не дуже розумію . Є обмеження на карті користуватись тільки до 13400грн і кожного місяця так і було . А в цьому місяці я вже знімаю біля 15000 🙄, коли заходжу на карту пише що є обмеження. Це як?

Доброго дня! В когось можливо було таке , а то щось я не дуже розумію . Є обмеження на карті користуватись тільки до 13400грн і кожного місяця так і було . А в цьому місяці я вже знімаю біля 15000 🙄, коли заходжу на карту пише що є обмеження. Це як?
Хіба щось погане?
Певно банк встановив іншу логіку обмежень

Добрый вечер, а как вы зделали обмеження на карту 13400гр?

Добрый вечер, а как вы зделали обмеження на карту 13400гр?

А куда эту заяву подавать?
Подскажите пожалуйста

Подскажите пожалуйста

Виконавцю,який заблокував рахунок

Неоткрываеться заява, что делать.
Спасибо

Спасибо
А отправлять можно на электронную почту исполнителю?

Пошукайте в розділі "документи"

Спасибо

А отправлять можно на электронную почту исполнителю?
Можна,якщо підписана єцп

Тожа неоткрываеться

Можна,якщо підписана єцп
Поняла
Тожа неоткрываеться

Поняла
Просто звоню, исполнитель не выходит на связь

Тожа неоткрываеться
Друкуйте своїми словами. В шапці адреса,ПІБ виконавця. Заява. Прошу Вас визначити рахунок номер в банку як видатковий для здійснення операцій в межах 2х мін зарплат.

Тожа неоткрываеться

Поняла

Друкуйте своїми словами. В шапці адреса,ПІБ виконавця. Заява. Прошу Вас визначити рахунок номер в банку як видатковий для здійснення операцій в межах 2х мін зарплат.
Спасибо большое

Тожа неоткрываеться

Поняла

То без толку. Хіба що скине Вам зразок заяви на емейл
Спасибо большое
Будь ласка
Zainula, в шапці має бути від кого,Ваша адреса,емейл,номер тел

Спасибо, а через какое время, исполнитель делает обмеження по карте?
Обмеження він вже зробив,коли заблокував. Знімає обмеження ,тобто виносить постанову через пару годин після отримання Вашої заяви. І він має направити постанову в банк. Відправляє лист укрпоштою,а це займає деякий час. Коли ви отримаєте лист з постановою ,то приблизно в такий час отримає і банк. Тількі потім банк визначає рахунок. І знімає обмеження.

Обмеження він вже зробив,коли заблокував. Знімає обмеження ,тобто виносить постанову через пару годин після отримання Вашої заяви. І він має направити постанову в банк. Відправляє лист укрпоштою,а це займає деякий час. Коли ви отримаєте лист з постановою ,то приблизно в такий час отримає і банк. Тількі потім банк визначає рахунок. І знімає обмеження.
Спасибо

Користування коштами до двох мін зарплат на місяць. А з 1 січня мін зарплата підвищилась. Тому і сума ,яку можна використати з заблокованого рахунку теж збільшилась. З квітня ще раз підвищать мінімалку.

Користування коштами до двох мін зарплат на місяць. А з 1 січня мін зарплата підвищилась. Тому і сума ,яку можна використати з заблокованого рахунку теж збільшилась. З квітня ще раз підвищать мінімалку.
2Х7100=14200
14200<15000
:попкорн:

Назад
Угорі