Є гроші як військовому списали штрафи та відсотки, а оплатити не можу

• Автор теми Автор теми Nic1980
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Nic1980

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
2
Бали
848
Nic1980 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Є гроші як військовому списали штрафи та відсотки,але суму 53000 поки не можу закинути бо тільки закрив бітів,а попереду ще кріпсі та багато інших ?що далі вони будуть робити?уже телефонують раз в день.Через скільки вони продадуть колекторам?

Є гроші як військовому списали штрафи та відсотки,але суму 53000 поки не можу закинути бо тільки закрив бітів,а попереду ще кріпсі та багато інших ?що далі вони будуть робити?уже телефонують раз в день.Через скільки вони продадуть колекторам?
Підкажіть будь-ласка чи турбують ваше оточення?
в мене чоловік військовослужбовець, в неділю починається протермінування, і не знаю чи тихі будуть чи треш будуть робити

У мого брата був в єгрошах на момент служби, то станом на листопад 24 він все ще не був проданий, пройшло десь місяців 8 з прострочки, але у вас сума набагато більше тому може бути по іншому.
Взагалі зі всіх мфо тільки швидкогроші начхали на той факт що він військовий та подали на нього до суду на весь борг з відсотками і т.д, що у підсумку суд і задовільнив

У мого брата був в єгрошах на момент служби, то станом на листопад 24 він все ще не був проданий, пройшло десь місяців 8 з прострочки, але у вас сума набагато більше тому може бути по іншому.
Взагалі зі всіх мфо тільки швидкогроші начхали на той факт що він військовий та подали на нього до суду на весь борг з відсотками і т.д, що у підсумку суд і задовільнив
Напевно суд виніс заочне рішення?

Через який час протермінування є гроші продають колекторам чи подають в суд?

Підкажіть ще будь-ласка такий момент, коли Ви їм повідомили що Ви військовослужбовець?
При оформленні позики чи під час протермінування?
Бо я повідомила пару днів тому, а в неділю вже починається протермінування і Вони мене запевняють що поки моє звернення не буде розглянуто компанією, то будуть взаємодіяти з третіми особами

Підкажіть ще будь-ласка такий момент, коли Ви їм повідомили що Ви військовослужбовець?
При оформленні позики чи під час протермінування?
Бо я повідомила пару днів тому, а в неділю вже починається протермінування і Вони мене запевняють що поки моє звернення не буде розглянуто компанією, то будуть взаємодіяти з третіми особами
Розглягули за 4 дні.уже був штраф стояв,зняли,тризвонять поки що тільки мені.

Розглягули за 4 дні.уже був штраф стояв,зняли,тризвонять поки що тільки мені.
Чудово, є шанс що до протермінування встигнуть розглянути.
Бо їх мфошка технофінанс за пів дня розглянули і повернули переплати по закритих позиках.

Мав з ними справу як військовий, кидав частинами лише тіло, не захотіли чекати і через місяці 3 продали в кредитпромінвест здається, і там закривав тіло.

Мав з ними справу як військовий, кидав частинами лише тіло, не захотіли чекати і через місяці 3 продали в кредитпромінвест здається, і там закривав тіло.
Підкажіть будь-ласка, а у Вас турбували оточення?
Дуже хвилююсь з цього питання

Скажіть чи телефонують вони до частини?По формі 5 вони мають телефон кадрів

Скажіть чи телефонують вони до частини?По формі 5 вони мають телефон кадрів
В частину їм заборонено телефонувати. Якщо надати документи про підтвердження проходження військової служби та звернутись до них із вимогою припинення нагадування щодо сплати та залучення інших осіб (оточення) - вони перестають дзвонити. В іншому випадку (якщо не припиня.ться дзвінки) - скарга в НБУ

В частину їм заборонено телефонувати. Якщо надати документи про підтвердження проходження військової служби та звернутись до них із вимогою припинення нагадування щодо сплати та залучення інших осіб (оточення) - вони перестають дзвонити. В іншому випадку (якщо не припиня.ться дзвінки) - скарга в НБУ
Дякую.

Банки і мфо продумані. 1) Навіть при повному пакеті документів вам спишуть з початку служби.
2) Комісію ніхто не відміняв
3) У моєї куми борг в А Банк 140 000, в Моно борг близько 30 000, тощо по кред ліміту. Вона одружилась з військовим, і відразу подала пакет документів.
Я як в воду дивилась. Кажу, відсотки платити не будеш, а ліміт будуть знімати.
Короче, звоне сміється каже так і є. Вона зобов'язана платити мінімальні платежі в банках. От плате Вона 5000 мінімальний платіж, і раніше вони знімали його під відсотки, а зараз просто знімають на праві зменшення їй ліміту. Так само в Моно. В пумбі взагалі вигідніше брати кредитні канікули, а Кредит Дніпро пропонує військовим лище кредитні канікули на пару місяців.
Мфо дає 15 днів призупинення нарахування відсотків на підставі військової служби.
Не обманять себе банки і мфо - це нам замануха, типу ой, хороші які, пільги вели)))) якщо розібратися те на те і вийде.

Назад
Угорі