Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я моніторила їхні знижки і можу сказати, що за 20 днів вони вам накрутили дай бог, можете через браузер глянути в кабінеті там пишуть яка знижка і скільки треба заплатити, якщо відповісте будуть пропонувати оплатити 50 відсотків того , що в кабінеті і остачу на 3 платежі, от така реструктуризація, до продажу, нічого годного від них не приходило.![]()
Євоші написали таке повідомлення сьогодні. Хто знає, вони нормальні знижки роблять чи немає навіть сенсу відповідати?
Крутят они не плохоТіло 7000, сьогодні вже до 16100 виріс...
Спишут чутка от накрученных процентов. Когда готовы нормально закрыть, то так и пишут, а не размытые фразы.
Дякую за відповіді, тоді навіть писати не буду, якщо нема надії на нормальні умови...Ахава, та вот на 20й день просрочки я не уверен, что дадут хорошую скидку. Если честно, даже есть сомнения, что ее вообще дадут. Поинтересоваться размером скидки можете, конечно, а там уже решайте.
Я вже з ними раз зв'язалася до цього, в перший день прострочки кредит виріс з тіла 6500 до 19853, а я замість того, щоб забити, понабиралася ще кредитів в МФО і погасила... Я тоді ще не знала про цей форум і дуже боялася наслідків. Тай ще і вдруге хватило "розуму" знову у них взяти, щоб пролонгувати інші шарагиЯ моніторила їхні знижки і можу сказати, що за 20 днів вони вам накрутили дай бог, можете через браузер глянути в кабінеті там пишуть яка знижка і скільки треба заплатити, якщо відповісте будуть пропонувати оплатити 50 відсотків того , що в кабінеті і остачу на 3 платежі, от така реструктуризація, до продажу, нічого годного від них не приходило.
Я зараз така зла і на себе, і на них, тому не збираюся платити конкретно їм більше тіла. Так що напевно буду чекати поки продадутьПравильне рішенняДякую за відповіді, тоді навіть писати не буду, якщо нема надії на нормальні умови...
Я вже з ними раз зв'язалася до цього, в перший день прострочки кредит виріс з тіла 6500 до 19853, а я замість того, щоб забити, понабиралася ще кредитів в МФО і погасила... Я тоді ще не знала про цей форум і дуже боялася наслідків. Тай ще і вдруге хватило "розуму" знову у них взяти, щоб пролонгувати інші шарагиЯ зараз така зла і на себе, і на них, тому не збираюся платити конкретно їм більше тіла. Так що напевно буду чекати поки продадуть
Вам пропонували закрити за тіло? Скільки часу має пройти?Крутят они не плохо
Ждите когда продадут проминвесту, те предложат тело.
Да, как я и пишу. Сначала пытались по ночам роботом звонить, потом предложили телоВам пропонували закрити за тіло? Скільки часу має пройти?
Дякую! Мене дуже заспокоює те, що я така не одна, що є і інші люди в нашій країні з такими ж проблемами, які своїм прикладом показують що це не смертельно і можуть дати поради щодо того чи іншого МФО ?Правильне рішення
А вони СМСкою пропозицію надіслали чи на пошту? Бо на дзвінки я не відповідаю, взагалі сімку вимкнула і вмикаю тільки коли хочу почитати СМСки якими вони мене завалилиДа, как я и пишу. Сначала пытались по ночам роботом звонить, потом предложили тело![]()
СМС.Дякую! Мене дуже заспокоює те, що я така не одна, що є і інші люди в нашій країні з такими ж проблемами, які своїм прикладом показують що це не смертельно і можуть дати поради щодо того чи іншого МФО ?
А вони СМСкою пропозицію надіслали чи на пошту? Бо на дзвінки я не відповідаю, взагалі сімку вимкнула і вмикаю тільки коли хочу почитати СМСки якими вони мене завалили
Мені через 3 роки тіло запропонували,але закривала так,як мені зручно було....Є така сума,можу закривати по такій щомісячно....І ніде вони не ділися,погодилися ..Дякую! Мене дуже заспокоює те, що я така не одна, що є і інші люди в нашій країні з такими ж проблемами, які своїм прикладом показують що це не смертельно і можуть дати поради щодо того чи іншого МФО ?
А вони СМСкою пропозицію надіслали чи на пошту? Бо на дзвінки я не відповідаю, взагалі сімку вимкнула і вмикаю тільки коли хочу почитати СМСки якими вони мене завалили
Та да..є таке...Нічого вони не запропонують, в них свій прикол прогнати через відбитих кредитпромінвест.
За 3 роки сильно кошмарили?Мені через 3 роки тіло запропонували,але закривала так,як мені зручно було....Є така сума,можу закривати по такій щомісячно....І ніде вони не ділися,погодилися
За такий термін можна і забути, що вони такі є ???За 3 роки сильно кошмарили?
Перші 2 місяці я була у єгроші.Платити не було чим.Продали кредитпромінвест.Закрилися після написання заяви в поліцію і одразу продали преміум актив.Ці були тихі,раз в місяць нагадували про себе.але я хочу закрити хоча б за тіла свої борги.Тому зараз преміум закриваю за тіло.За 3 роки сильно кошмарили?
У мене Таліки їх переплюнули повністю, що я на фоні цих про промів забула ???Нічого вони не запропонують, в них свій прикол прогнати через відбитих кредитпромінвест.
Та дуже не забудеш,коли я тільки пішла на роботу,і почали звонити...через 3 роки..За такий термін можна і забути, що вони такі є ???
Негідники, щоб їх уже земля перестала носитиТа дуже не забудеш,коли я тільки пішла на роботу,і почали звонити...через 3 роки..