Є-гроші нарахували 13000 з 3000 тіла кредиту

• Автор теми Автор теми Ігор2213
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
ДОброго дня, підскажіть будьласка хто мав справу з цією конторою. У мене тіло 3000 тисячі, на даний день нарахували 13000??. За тіло закривати навіть говорити не хочуть. Кажуть, що подають в суд, і те що всі суди вони виграють. Чи правда це?? І що порадите з ними робити?? Дякую
Доброго дня .З лютого 2023 є відкритий кредит тіло 22тис , продали Кредитпромінвест, писали , що подають в суд та вчора вийшла на зв’язок, оскільки по трохи закриваю МФО. Не знаю чи ці обдзвон робити чи інші та вже яка різниця , домовилась що через тиждень отримаю зп і оплачу розбивши суму на 4 платежі ( кожні 15днів) та умови не дуже вигідні 26тис сума . Тому щоб закрити вже їх , поки можливість є .

Доброго дня .З лютого 2023 є відкритий кредит тіло 22тис , продали Кредитпромінвест, писали , що подають в суд та вчора вийшла на зв’язок, оскільки по трохи закриваю МФО. Не знаю чи ці обдзвон робити чи інші та вже яка різниця , домовилась що через тиждень отримаю зп і оплачу розбивши суму на 4 платежі ( кожні 15днів) та умови не дуже вигідні 26тис сума . Тому щоб закрити вже їх , поки можливість є .
Ну це такий крок,я б сказала ризикований.Звісно,якщо ви маєте змогу,то чому б і ні.Але мені вони тіло пропонували в свій час.Зараз їх теж закриваю.За тіло.Але у прєміум актив.То розбили на 5 місяців.Ну і прострочки 3 роки .....
Та і вносити кожні 15 днів по 6500 тисяч якось напряжно...Я сказала ,що в місяць більше 1000 не дам.Там тіло 4500.То 1500 внесла.А то закрию поступово.Я не збираюся залишатися без грошей,віддавати такі гроші такій конченій конторі.В мене була одна із самих їбобо контор.Особливо кредитпром.Прєміум були тихі.За 2,5 роки нікого не обзвонювали,мені тільки писали і звонили.

В мене теж з тіла 9400 вже майже 20000 набігло за 20 днів прострочення. В п'ятницю ось телефонували типу з відділу по роботі з проблемними справами. Перед цим зателефонували чоловіку, бо в мене фільтр дзвінків. Я зв'язалася з ними. Дуже нахабно спілкувався зі мною якийсь Максим. Хотів, щоб сплатила 10 тис. в той же день, і залишок мені розіб'ють на 2 платежі раз на два тижні. Сказала, що не маю такої суми. Лякав мене тим, що зафіксують ухилення і більше і ніде не зможу отримати кредит.
От чекаю, що сьогодні буде відбуватися. Дуже не хочу, щоб кошмарили рідних.

В мене теж з тіла 9400 вже майже 20000 набігло за 20 днів прострочення. В п'ятницю ось телефонували типу з відділу по роботі з проблемними справами. Перед цим зателефонували чоловіку, бо в мене фільтр дзвінків. Я зв'язалася з ними. Дуже нахабно спілкувався зі мною якийсь Максим. Хотів, щоб сплатила 10 тис. в той же день, і залишок мені розіб'ють на 2 платежі раз на два тижні. Сказала, що не маю такої суми. Лякав мене тим, що зафіксують ухилення і більше і ніде не зможу отримати кредит.
От чекаю, що сьогодні буде відбуватися. Дуже не хочу, щоб кошмарили рідних.
Покошмарять третіх осіб яких знайдуть, не спілкуйтеся, чим більше спілкуєтеся тим більше у них надії що ви віддасте те що вони хочуть, будуть далі давити. Сподіваюся вам більше не потрібні кредити в майбутньому і налякати цим вас не вдалося.

Покошмарять третіх осіб яких знайдуть, не спілкуйтеся, чим більше спілкуєтеся тим більше у них надії що ви віддасте те що вони хочуть, будуть далі давити. Сподіваюся вам більше не потрібні кредити в майбутньому і налякати цим вас не вдалося.
Кредитів вже з мене досить. ?? Навпаки хочу все закрити і забути як страшний сон. Більше лякає, що всі контори кошмарять близьких. Саме цей страх і загнав мене в яму. Як і багатьох, я думаю

Назад
Угорі