Gala1005
Читач
- Дописи
- 14
- Реакції
- 2
- Бали
- 1760
Gala1005 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та ничего не делайте
Ну ці позвонять до тих до кого і не треба. .Як іщейки риють..Ну фотку з паспортом можуть прислать..Ідіоти....А потім кредитпрому продадуть.
С одного стола на другой переложили документы. Забейте
Видаліть.Якщо має бути автодозвон,то буде.Або спробуйте в кібер написати
При том лишь, что в стране, к сожалению, полно до такой степени безграмотных особей, которые - увидев такое - реально поверят в то, что всё, теперь за неоплаченный займ СБУ объявит в розыск, потом арест, пытки и 15 лет ?а СБУ тут при чем?![]()
Сколтко у Вас проссрочка?Здравствуйте у меня прострострочка в е гроши предлагали фин каникулы но сумма не подошла а сегодня на Вайбер прислали и теперь не знаю что делать
![]()
Видаліть і забудьтеСьогодні прислали ось таке повідомлення. Це тепер вони продають мій борг іншій компанії? Чи як це розуміти? Ні я, ні чоловік, ні батьки з ними на контакт не йдуть взагалі.
Сама зараз не працюю взагалі, сижу вдома з дитиною, майна ніякого абсолютно немаю, так само як і чоловік. Є приватовська карта, але на неї гроші взагалі ніякі не приходять, не користуюся нею. Чого від них можна чекати? І якщо з‘явиться ІНН, то його обов‘язково потрібно зносити чи ні?
![]()
Напишите на 1545, и отправьте эту писульку где они так подробно описывают свои намерения нарушить несколько статей УК и законов УкраиныСьогодні прислали ось таке повідомлення. Це тепер вони продають мій борг іншій компанії? Чи як це розуміти? Ні я, ні чоловік, ні батьки з ними на контакт не йдуть взагалі.
Сама зараз не працюю взагалі, сижу вдома з дитиною, майна ніякого абсолютно немаю, так само як і чоловік. Є приватовська карта, але на неї гроші взагалі ніякі не приходять, не користуюся нею. Чого від них можна чекати? І якщо з‘явиться ІНН, то його обов‘язково потрібно зносити чи ні?
![]()