Є Гроші Ком получили второй пинок от НБУ в виде штрафа

Национальный банк выявил факт нарушения требований законодательства по взаимодействию с потребителями при урегулировании просроченной задолженности со стороны ООО "ФК "Є Гроші Ком" (ЕГРПОУ 43067861)

Оце радість????Прямо нарадуватися не можу.Скільки ці падлюки людям нерви попсували,ось тепер нехай відповідають.

Хоч би про мене не згадали?
Я сама була здивована...Ну а толку що згадали...тільки людям відала гроші....хай ждуть кращих часів..
:sarcastic::rofl: Деды Морозы не любят плохих мальчиков и девочек :rofl:
Ооооо....тому до нас Мороз прийде...з подарунками..А до них прийде Ніхто.І принесе Нічого...
Хоч би про мене не згадали?
А пользуясь моментом хочу уточнити.І нічого ви не визвоните..Ібо некуй було манівео мене наопувать..(Я вам 1000₴ оплатила із 13 тис,в людей позичила)...Людям віддала...А от тепер буде -1000₴ від мого боргу загального...завтра список перегляну і кому повезе..Урра..скільки закрила шараг....

Останнє редагування:
Оце радість????Прямо нарадуватися не можу.Скільки ці падлюки людям нерви попсували,ось тепер нехай відповідають.
радость была бы особенной в случае, если бы за них чуть раньше взялись...третий штраф, без лицензий... но и так хорошо

Назад
Угорі