Є або НемаЄ ?

• Автор теми Автор теми Prometey
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 3K
  • Теґи Теґи
    без проблем

Ви уже позбулись кредитів?

• Усього проголосувало
    89
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я так понимаю, что МФО есть у всех.
А у кого их нету - коллектор)
Prometey , хитро, хитро)))

Шучу, на самом то деле жаль такую статистику, я рассчитывал хотя бы увидеть пару человек - ну типо как вживую, мол были кредиты - но все люди, я закрыл, бухаем)
Так і я надіявся для підняття настрою та мотивації побачити хоча б кілька голосів про те що проблеми вирішені:кофе:...
Але нічого спільними зусиллями (обєднуючи наші знання на даному форумі) я думаю почнуть з'являтись у голосуваннілюди, які вирішили свої проблеми!:friends:

З приводу продажу боргу колекторам на днях напишу як мене Компаньйон Фінанс продав Кредит Капіталу. Борг був 18 870 грн. і як вдалось закрити питання за 3000 грн. (історія дуже довга, але якщо хтось нагадає на вихідних опишу):yes2:
Обов'язково напишіть

Prometey, я нет. Я в долгах. На то есть свои причины. Не собираюсь платить за то, что эти откровенные пассивные гомосексуалисты и лесбитётки устроили весной,летом прошлого года.
Засела такая мысль, чтобы не отдавать вообще. За унижения, за оскорбления, за распространение и вообще. За угрозы в сторону детей их вообще слать надо на перуанский курорт. Нарыли детский телефон и звонили прямо на уроке, еще возмущались, зачем берешь трубку если не знаешь человека. На что малая говорит, а я что знаю кто звонит и какой бред собрался нести?

а есть на форуме люди, которые закрыли МФО?

Stas, я постепенно закрываю. По возможности. КредитАп, которые списали штрафы и пени. Только часто забываю за них.

З приводу продажу боргу колекторам на днях напишу як мене Компаньйон Фінанс продав Кредит Капіталу. Борг був 18 870 грн. і як вдалось закрити питання за 3000 грн. (історія дуже довга, але якщо хтось нагадає на вихідних опишу):yes2:

Я вже нагадую, також проданий)

Так і я надіявся для підняття настрою та мотивації побачити хоча б кілька голосів про те що проблеми вирішені:кофе:...
Але нічого спільними зусиллями (обєднуючи наші знання на даному форумі) я думаю почнуть з'являтись у голосуваннілюди, які вирішили свої проблеми!:friends:
Як Вам вдалося договоритись з кредит капітал????

напишите обязательно,пригодится тем у кого есть ККапитал

Можна і не дуже розписувати)) Тут багато кому буде цікаво, як і мені.

Можна і не дуже розписувати)) Тут багато кому буде цікаво, як і мені.
Добре анонс.
4 місяці прострочки в КФ (багато чого було), далі перепродаж КК (на протязі 3 місяців офіційне листування, переговори по рекомендаціям юриста)!
Все в рамках закону (допомагав юрист)!
А так дійсно там було дуже багато ньюансів тому постараюсь не тягнути до вихідних а написати сьогодні ввечері (а точніше вночі).

Тот кто закрыл все мфо на форуме уже не сидит!!! Он сидит в соцсетях))) Рассылок то уже не будет))) надеюсь я скоро тоже освобожусь от всех)

Добре на вихідних (там тексту може бути багато, щас в мене форум відкритий в додатковому вікні для швидкої відповіді)!
спасибо.будем ждать.

KaPT0Xa, кажется у Вас была Е-гроши только?Уже закрыли?

Тот кто закрыл все мфо на форуме уже не сидит!!! Он сидит в соцсетях))) Рассылок то уже не будет))) надеюсь я скоро тоже освобожусь от всех)
В соцсетях всегда можно сделать фэйковые акки и общаться с кем нужно.
Я, например, сижу на форуме, ибо мне нравится.
А достаточное кол-во инфы с форума я взял для себя за первую неделю.
И не я один такой, уверен...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі