Щоденник Яма.. но я справлюсь!

• Автор теми Автор теми Masik2025
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 602

Masik2025

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
4
Бали
3
Masik2025 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привет, дорогой дневник! Ну или как там.. пришло время и меня завести дневник, что бы немного успокоится.

Надеюсь получить советы, и поддержку.

Сразу хочу спросить, на ком ставить акцент, кто тревожит окружение? Очень нужно минимизировать этот момент.
Сразу скажу что никакие приложения не ставила, соцсети закрыты, и контакты не где не указывала. Рада буду услышать опыт.
Все выйдут в просрочку в конце мая, но хочу понимать с кем начинать в первую очередь, что бы не звонили близким

милоан - 10000 скоро просрочка
май кредит - 10000 скоро просрочка
селфи 8800 - скоро просрочка
плюс- 11200 скоро просрочка
финбар - 10000 уже просрочка
сан - 11000 скоро просрочка
амиго - 10000 скоро просрочка
7 кредит - 25 0000 просрочка через месяц
тенго - 18000 скоро просрочка
сфера - 8000 скоро просрочка
лоан - 5900 скоро просрочка
лимон - 6100 скоро просрочка
алекс - 12000 скоро просрочка
фірст - 8200 скоро просрочка
Треба - 6000 скоро просрочка
Клик - 9000 скоро просрочка
Швидко - 18000 скоро просрочка
панго - 10500
Майбиз - 12000

Привет, дорогой дневник! Ну или как там.. пришло время и меня завести дневник, что бы немного успокоится.

Сразу хочу спросить, на ком ставить акцент, кто тревожит окружение? Очень нужно минимизировать этот момент.
Сразу скажу что никакие приложения не ставила, соцсети закрыты, и контакты не где не указывала. Рада буду услышать опыт.
Все выйдут в просрочку в конце мая, но хочу понимать с кем начинать в первую очередь, что бы не звонили близким

панго - 10500
Майбиз - 12000
Майкредит доставать не будет. Швыдко могут . Битов нет у вас. Топ 1?

Фінбар запропонують тіло, просто чекайте.
Аекскредит напишіть їм самі завчасно. Тут на форумі є по ним інформація вони розбивають тіло на частини (без відсотків), але спочатку не будуть погоджуватись.
Майбіз погасіть першими, вони регулярно ходять до суду.
Швидко теж було б непогано в протермінування не виходити.

В вас немає бітів і кріпсі, не самий поганий список що тут на форумі є:)

Аекскредит напишіть їм самі завчасно. Тут на форумі є по ним інформація вони розбивають тіло на частини (без відсотків), але спочатку не будуть погоджуватись.

Крипси вроде более менее по сравнению с битами

панго - 10500
Майбиз - 12000у
У Вас в основному не дуже проблемні. По кредит 7 у Вас найбільше тіло - якщо готові до того, що вони Вас трохи покошмарять - зактриєте за пів тіла 90%. Милоан, Аміго, Панго та Тенго одна контора. Чекайте через 2-3 місяці запропонують тіло +1 або 2к. Краще зактривайте в той період, бо продадуть факторинку. Якщо Примаколлект - з ними дуже тяжко зараз домовитися, хочуть всі % штрафи і т.д. Фірст дивні - можуть через 4-5місяців подати до суду без єдиних пропозицій, тому з ними обережно.

Дякую всім! Вже починаю вимальовувати список з чого починати. Фінбар вже наярюють, тому буду чекати просто тіло

Швидко зручно, щотодразу розбито все на платежі одразу, і є розуміння який місяць яка сума, тому можна спроувати не виходити в протермінування

Майбіз наче такі тихі, не знайшла по ним багато інфи на формуі. Пишуть що не нараховують штрафи і пені, а от виходить по судам бігають

Дякую всім! Вже починаю вимальовувати список з чого починати. Фінбар вже наярюють, тому буду чекати просто тіло
Фінбар - це аванс кредит. В них немає ліцензії зараз, якщо перечекати то тіло запропонують аж бігом, може навіть меньше.
В мене по ним три тижні протермінування вже пропонують тіло мінус 1к.

Фінсфера ще у вас є, вони скоріш за все теж подадуть до суду. Але по форуму тут пишуть, що перед позовом до суду буде пропозиція за тіло і 1-2к зверху.
Швидко зручно, щотодразу розбито все на платежі одразу, і є розуміння який місяць яка сума, тому можна спроувати не виходити в протермінування

Майбіз наче такі тихі, не знайшла по ним багато інфи на формуі. Пишуть що не нараховують штрафи і пені, а от виходить по судам бігають
Це я помилився:facepalm:. Бізнес позика бігають по судам, а от майбіз - не знаю. Назви такі що всі один на одного схожі))

Останнє редагування:
фінбар просто без зупину пишуть і дзвонять, зі всіма своїми хотєлками. Буду чекати пропозицій. Пропонувати самій я так розумію, нема сенсу за декілька днів просрочки?

Ще питаннячко, хтось закривав кабінети в мфо? як це робиться в бвльшості випадків? і чи реально це?

Останнє редагування:
фінбар просто без зупину пишуть і дзвонять, зі всіма своїми хотєлками. Буду чекати пропозицій. Пропонувати самій я так розумію, нема сенсу за декілька днів просрочки?

Ще питаннячко, хтось закривав кабінети в мфо? як це робиться в бвльшості випадків? і чи реально
В мани фо ю закривала, там якась кнопка була, типу видалити обліковий запис. Треба і по іншим мені пройтися на всяк випадок)

В мани фо ю закривала, там якась кнопка була, типу видалити обліковий запис. Треба і по іншим мені пройтися на всяк випадок)

Ще питаннячко, хтось закривав кабінети в мфо? як це робиться в бвльшості випадків? і чи реально це?
Можно закрыть доступ к кабинету (заблокировать вход), удалить данные нельзя, это сделано так же в целях безопасности, чтоб никто другой не зарегистрировал снова новый аккаунт на ваши документы и не набрал кредитов.

Можно закрыть доступ к кабинету (заблокировать вход), удалить данные нельзя, это сделано так же в целях безопасности, чтоб никто другой не зарегистрировал снова новый аккаунт на ваши документы и не набрал кредитов.
А як це зробити? Перетелефонувати їм на лінію чи якось через кабінет? Бо питання ще в розсилці, кожен день майже по всім зактритим приходять смски, можливо Ви в курсі?

А як це зробити? Перетелефонувати їм на лінію чи якось через кабінет? Бо питання ще в розсилці, кожен день майже по всім зактритим приходять смски, можливо Ви в курсі?
Написать в чат или позвонить.

Они расскажут

Потрібна порада.
Що краще закрити Кредит7 чи Алекс+май кредит?
ПОки ще тут ніде немає протермінування

Останнє редагування:
Назад
Угорі