Якийсь Рафат погрожує але не пише з якої він компанїі

• Автор теми Автор теми Руслан999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 4K
Всім привіт,маю декілька незакритих кредитів. Пише якийсь Рафат на вайбер з погрозами,можливо хтось має уявляєння з якої компанії?
В мене є 100$ якими я можу закрити якийсь з кредитів
я рафат, сейчас номер карты скину и закрою кредит за 100$ со скидкой
не, ну серьезно, откуда форум знает что это за рафат-лукум

Біти це що за кантора ?
Біт капітал якщо так то да це їх методи мені тоже казали на гарячій лінії що трубою по голові дадуть

Ох бл на мучився я зними вони ******* на глухо но ці смс це так ще мало скажу в них є методи цікаві можуть якісь тіпи прийти до дому по прописці
Я читал.
так ще мало скажу в них є методи цікаві можуть якісь тіпи прийти до дому по прописці
Реально?
Тогда они одни из первых будут

За таксиста я уже прочёл. )
Ні не таксисти а люди іншої національності і ті хто дає бамбулей тим хто краде чужі закладки і обманює магазини це ну якщо борг більше 1к то там шреки можуть прийти
якщо тут є хтось в кого 1к$ тільки тіло
То краще гасіть бо вдасте 5 к $

Ну зато знайшов я дані працівників типу відділу по роботі заборгованості 4 чучала дуже я би хотів подивитися на обличя їх родичів коли їм прийде смс на вайбер про їх сина ну і є їх адреса і фото рила тепер пограєм в гру за їх правила потім зроблю тему і поскидаю їх реакцію
это они говорили перед выдачей займа?
Ні коли було протермінуваня

Ну зато знайшов я дані працівників типу відділу по роботі заборгованості 4 чучала дуже я би хотів подивитися на обличя їх родичів коли їм прийде смс на вайбер про їх сина ну і є їх адреса і фото рила тепер пограєм в гру за їх правила потім зроблю тему і поскидаю їх реакцію

Ні коли було протермінуваня
а як, це ви їх знайшли?

Назад
Угорі